PDA

Zobacz pełną wersję : Humor

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78

gregory_21
18-09-2010, 00:45
Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie «specjalisty».

Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.

Dzień dobry, madame, jestem...

Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do
środka.

Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję
się w dzieciach.

Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i
po chwili pyta spłoniona z emocji:

To gdzie zaczniemy?

No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa -trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie. Naprawdę można się wyluzować.

«Dywan w salonie» - myśli kobieta. - «Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu
nic nie wychodziło».
Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu.

Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:

Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty,
człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę
nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania.

Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia.

Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki!
Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy
współpracy.

Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.n

Straszliwie. Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji. Trzy godziny! Proszę sobie tylko wyobrazić: trzy godziny ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt.

Sprzęt - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem... sprzęt..?

Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal...No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.

Statyw?

No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić.

Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, zemdlała!!!

Gdyby nie to, że żona i dziecko śpią w pokoju obok to zagrzmiałbym na głos regularnymi salwami śmiechu po przeczytaniu tej opowiastki :D :D :D
Niestety na zduszonym chichocie i rumieńcach muszę poprzestać ale obiecuję, że rano przeczytam go jeszcze raz i nie będę się powstrzymywał ;)

ekonet
18-09-2010, 01:17
Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie «specjalisty».

Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf[...]
Za co Kain zabił Abla?

No dobrze, pomogę - za opowiadanie starych kawałów.
;)

Pantani
18-09-2010, 01:31
ja tam to przeczytałem na innym forum po raz pierwszy, ale skoro tak to sobie usuń ekonecie nasz kochany

ekonet
18-09-2010, 01:38
to sobie usuń ekonecie nasz kochany
Nie kręci mnie usuwanie. ;)

bahuone
18-09-2010, 17:14
http://www.dcshoes.com/gym3/#/videos/infomercial/ dla fanow 4 kolek :) nie bylo gdzie tego dac daje tutaj

Wiewioor
18-09-2010, 19:03
Gdyby nie to, że żona i dziecko śpią w pokoju obok to zagrzmiałbym na głos regularnymi salwami śmiechu po przeczytaniu tej opowiastki :D :D :D
Niestety na zduszonym chichocie i rumieńcach muszę poprzestać ale obiecuję, że rano przeczytam go jeszcze raz i nie będę się powstrzymywał ;)

Żebyś nie musiał szukać dowcipu pozwolę sobie na wklejenie go jeszcze raz :D

Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.

Dzień dobry, madame, jestem...

Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do
środka.

Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję
się w dzieciach.

Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i
po chwili pyta spłoniona z emocji:

To gdzie zaczniemy?

No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa -trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie. Naprawdę można się wyluzować.

«Dywan w salonie» - myśli kobieta. - «Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu
nic nie wychodziło».
Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu.

Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:

Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty,
człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę
nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania.

Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia.

Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki!
Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy
współpracy.

Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.n

Straszliwie. Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji. Trzy godziny! Proszę sobie tylko wyobrazić: trzy godziny ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt.

Sprzęt - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem... sprzęt..?

Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal...No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.

Statyw?

No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić.

Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, zemdlała!!!

pmsphotography
18-09-2010, 19:04
http://www.dcshoes.com/gym3/#/videos/infomercial/ dla fanow 4 kolek :) nie bylo gdzie tego dac daje tutaj

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=158292

gregory_21
18-09-2010, 21:37
Żebyś nie musiał szukać dowcipu pozwolę sobie na wklejenie go jeszcze raz :D

Dzięx :D

Wiewioor
18-09-2010, 21:40
Proszę bardzo :D

raddeli
18-09-2010, 22:22
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek: Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie.Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi:Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem dobry, ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...
Panienka pomyślała prze chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...
Duszek westchnął głęboko i powiedział:
... k*rwa pokaż mi jeszcze raz tę mapę...

Antonioo
18-09-2010, 22:25
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Duszek: Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie.Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi:Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem dobry, ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...
Panienka pomyślała prze chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...

:D:D:D:D hehehe

KaleidoStar
18-09-2010, 23:49
Się obśmiałam jak norka..

m_MaJDK3VNE

Zb3fhsfs6ZU

Pumexior
19-09-2010, 00:43

Dowcip czytam pierwszy raz a mimo to już w połowie żartu wiedziałem, jakie będzie zakończenie ;) Ciekawe ;) A kawał świetny.

KaeF
19-09-2010, 01:33
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/24826d1124531964windowscrashtestwesoleko-1.jpg
źródło (http://forum.cdrinfo.pl/attachments/f27/24826d1124531964-windows-crash-test-wesole-komunikaty-lastedition_01.jpg)

gregory_21
19-09-2010, 04:01
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/24826d1124531964windowscrashtestwesoleko-1.jpg
źródło (http://forum.cdrinfo.pl/attachments/f27/24826d1124531964-windows-crash-test-wesole-komunikaty-lastedition_01.jpg)

Nie był aż taki złyyy ;)

sebah
19-09-2010, 16:04
http://www.youtube.com/watch?v=ZPdqWpofvI8&feature=related ;)

titus1
19-09-2010, 20:43
A propos powyższego. Jaka jest różnica pomiędzy Windows a praniem?
- inaczej się wiesza...

offthe
19-09-2010, 22:51
http://img15.imageshack.us/i/dsc00853ph.jpg/

Korchez
19-09-2010, 23:36
Dobre:) lepsze od tych klipów na ju tubie :)

ku6i
19-09-2010, 23:49
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img823.imageshack.us/img823/8446/20100919164343m.jpg)

rychu_cmg
20-09-2010, 00:09
źródło (http://img823.imageshack.us/img823/8446/20100919164343m.jpg)
to jest akurat szara rzeczywistość buraki oszczędzają nawet na wyrzucaniu śmieci i podrzucają na bloki bo paliwo poszło w górę i do lasu nie opłaca się jechać.

ku6i
20-09-2010, 00:29
Rychu, bardziej chodziło mi o monitoring tego "obiektu" ;) Żeby było jeszcze ciekawiej, zdjęcie (dosłownie) z mojego podwórka...

Duca
20-09-2010, 07:20
Lubie tego gościa:

http://www.youtube.com/watch?v=rcDOUYT41_k&feature=channel

Rafał_Sz
20-09-2010, 14:10
Była Panda?

:mrgreen:

X21mJh6j9i4&feature

nem
20-09-2010, 14:47
Panda jest rewelacyjna! :D

prz3mo
20-09-2010, 14:55
hehehehehhehe... dobre to z pandą :-D

Leatherface
20-09-2010, 16:45
I to spojrzenie :D

mirtius
21-09-2010, 00:14
Robotnik wykonuje swoją pracę w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tą samą pracę w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień, a do sklepu monopolowego jest 13 minut biegiem.
Oblicz zysk sklepu monopolowego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny.

Przychodzi facet do lekarza i mówi:
− Panie doktorze zsiniało mi prawe jadro.
Lekarz ogląda, ogląda i mówi:
− No cóż, trzeba będzie amputować.
W dwa tygodnie po operacji pacjent wraca i z trwogą w głosie mówi:
− Panie doktorze, nie wiem co się dzieje, ale zsiniało mi lewe jadro.
Lekarz to również postanowił operować...
Za jakiś czas pacjent wraca i od progu wrzeszczy:
− Panie doktorze, tragedia... zsiniał mi pośladek.
− Niech pan pokaże − odpowiada lekarz i po chwili:
...eee... niech się pan nie przejmuje... jeansy panu farbują.

Przychodzi syn do swojego ojca i mówi:
-Tato, ja już nie daje rady na polibudzie. Rezygnuję...
-No dobrze synu, ale ja i dziadek zostajemy przynajmniej jeszcze jeden semestr.

Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia, bo miał mieć w parafii wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację.
Podszedł do gościa z rybami i mówi:
- Oj, jaka piękna, duża ryba!
Sprzedawca na to:
- Pięknego skur***la złapałem, co?
Ksiądz się obruszył:
- Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy księdzu takie epitety wstyd!
Sprzedawca wyjaśnia:
- Ale proszę księdza - skur***l to jest nazwa tej ryby, tak samo jak płotka, okoń czy pstrąg.
- Aaa no to w porządku. Poproszę tego skur***la. Przygotuję go na kolację z biskupem.
Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siostrze zakonnej.
Zakonnica:
- O jaka piękna duża ryba.
A ksiądz na to:
- Ładnego skur***la kupiłem, co?
Zakonnica:
- Ale co ksiądz - takie słownictwo?
A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa skur***l - tak jak inne, płoć czy szczupak.
- Aaaa. to rozumiem.
Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała rybę na kolację z biskupem.
Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka.
- O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka.
Siostra na to:
- Piękny skur***l, prawda?
- Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka.
A siostra, że ta ryba tak się nazywa.
Wieczorem przyjeżdża biskup, siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka wnosi główne danie - rybę.
Ksiądz biskup:
- Jaka piękna, duża ryba!
Na to proboszcz:
To ja tego skur***la znalazłem i kupiłem.
Odzywa się zakonnica:
- A ja tego skur***la skrobałam.
Na to włącza się kucharka:
- A ja tego skur***la usmażyłam i przyrządziłam.
Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi:
- Ku**a, widzę, że tu sami swoi!

"Z pamiętnika studenta:
Poniedziałek - zostało mi 2 zł jestem głodny
Wtorek - zostało mi 1,5zł jestem głodny
Środa - zostało mi 1zł jestem bardzo głodny
Czwartek - nie mam pieniędzy jestem bardzo głodny
Piątek - dostałem stypendium
Sobota - Nic nie pamiętam
Niedziela - Nic nie pamiętam
Poniedziałek - zostało mi 2 zł jestem bardzo głodny!"

Na łożu śmierci leży 80-latek, kochany mąż, ojciec i dziadek.To jego ostatnie chwile. Zebrała się cała rodzina: żona,
wszystkie dzieci, wnuki oraz kilka prawnuków. Wszyscy w milczeniu wpatrują się w sufit, tudzież w podłogę, czekając
na zbliżającą się chwilę...
Aż nagle ciszę przerywa umierający dziadek i rzecze:
- Zdradzę wam swój największy sekret. Ja naprawdę nie chciałem się żenić i zakładać rodziny. Miałem wszystko. Szybkie
samochody, piękne kobiety, sporo przyjaciół i kasę na koncie. Ale pewnego wieczora przyjaciel rzekł do mnie:
- Ożeń się i załóż rodzinę. Bo nie będzie ci miał kto podać szklanki wody, kiedy będzie ci się chciało pić na łożu śmierci.
Od tego momentu słowa te nie dawały mi spokoju.
Postanowiłem radykalnie zmienić swoje życie i ożenić się.
Skończyły się wyskoki z kolegami na piwo. Teraz wyskakiwałem tylko do nocnego po gerberki
dla was, dzieci moje. Wieczorne dyskoteki z dziewczynami, zamieniły się w wieczorne oglądanie seriali w żoną. Pieniądze z konta zostały
roztrwonione na fundusze inwestycyjne dla was kochane dzieci.
Tamte dni sprzed małżeństwa odeszły jak wiatr.
I teraz kiedy leżę na łożu śmierci, to wiecie co??!!
- Co? Dziadku, co?? Wszyscy zdumieni wpatrują się w gasnącego staruszka.
- No, nie chce mi się ku*wa pić!

Soprano
21-09-2010, 01:08
Nie wiem czy typ juz tu goscil, ale dla mnie bomba. Polecam.

http://www.youtube.com/watch?v=6Ivotx6M17E&feature=related ,

a to w troche innej stylistyce:

http://www.youtube.com/watch?v=eRP9d2ID72U

grudzinsky
21-09-2010, 01:56
a to w troche innej stylistyce:

http://www.youtube.com/watch?v=eRP9d2ID72U

to jest niezle :D

turecky
21-09-2010, 17:21
Pralka
http://www.youtube.com/watch?v=QxOo9zWBXmw&feature=related

gregory_21
21-09-2010, 17:35
Pralka

No to się mama wkurzy za połamane kwiatki ;)

gregory_21
21-09-2010, 18:29
SeZASHaOgCo

di_
21-09-2010, 23:00
Eq3CuMDXaPs
:D

Sendilkelm
22-09-2010, 14:48
"

Czy oświadczenie "Zawsze tak to robimy" nie budzi w tobie jakiejś
wątpliwości?

1. Amerykański standard szerokości torów kolejowych (odstępu szyn)
wynosi 4 stopy, 8.5 cala. Prawda, że to dziwaczna liczba? A czy wiesz
dlaczego taki właśnie standard się stosuje?

2. Ponieważ w ten sposób buduje się linie kolejowe w Anglii, a właśnie
angielscy przybysze budowali amerykańskie linie kolejowe. Dlaczego
jednak Anglicy budowali je właśnie tak?

3. Ponieważ pierwsze linie kolejowe, budowali ci sami ludzie, którzy
budowali wcześniej linie tramwajowe, a tam właśnie stosowano ten
standard. Dlaczego jednak stosowano tam ten standard?

4. Ponieważ ludzie, którzy budowali linie tramwajowe, używali tych
samych szablonów i narzędzi, jakich używali przy budowie wagonów
tramwajowych, które miały taki odstęp kół. W porządku! Ale dlaczego
wagony miały taki właśnie dziwaczny odstęp kół?

5. No cóż, gdyby próbowali zastosować jakiś inny rozstęp, łamali by
pewną starą zasadę budowy dalekobieżnych dróg angielskich, ponieważ
mają one
taki
właśnie odstęp kolein na koła. Któż to budował te starodawne drogi z
koleinami?

6. Pierwsze dalekobieżne drogi w Europie (i Anglii) zbudowało Imperium
Rzymskie dla swoich legionów. Drogi te są w użyciu dotychczas. Ale
skąd te koleiny?

7. Pierwotne koleiny uformowały rzymskie rydwany wojenne; każdy inny
użytkownik tych dróg musiał się dostosować do nich, gdyż inaczej
uszkodziłby
koła swoich pojazdów. Ponieważ rydwany były wykonywane dla Imperium
Rzymskiego, były one wszystkie do siebie podobne jeśli idzie o rozstęp
kół.
Jak widać amerykański standard odstępu szyn kolejowych: 4 stopy i 8.5
cala,
pochodzi od parametrów technicznych rzymskich rydwanów bojowych. A
biurokracja jest wieczna.

A więc następnym razem, kiedy dostaniecie do ręki jakąś dokumentację
techniczną i zaczniecie podejrzewać, że może ona mieć coś wspólnego z
końską
dupą, będziecie mieli całkowitą rację, ponieważ rzymskie rydwany
wojenne były konstruowane tak, aby ich szerokość była dostosowana do
sumarycznej szerokości zadów dwu koni bojowych.

A teraz małe rozwinięcie tematu...

Kiedy spoglądacie na kosmiczny wahadłowiec na stanowisku startowym,
widzicie
dwie duże rakiety startowe przymocowane po bokach głównego zbiornika
paliwa.
Są to rakiety na paliwo stałe, w skrócie: SRB, produkowane w firmie
Thiokol,
w Utah, w U.S.A. Inżynierowie, którzy projektowali SRB woleliby, aby
były one nieco grubsze, ale... SRB transportuje się z wytwórni na
stanowisko startowe koleją. Tak się złożyło, że linia kolejowa biegnie
na pewnym odcinku przez tunel wydrążony w górze. Rakiety muszą się
zmieścić w tym tunelu. Tunel
jest
tylko odrobinę szerszy niż linia kolejowa, a linia ta, jak już wiecie,
ma szerokość dwu końskich tyłków. Tak więc jeden z głównych szczegółów
konstrukcyjnych kosmicznego wahadłowca, być może najbardziej
nowoczesnego systemu transportowego na świecie, został zdeterminowany
ponad dwa tysiące lat temu przez szerokość końskiej dupy.

"

m3
22-09-2010, 16:23
Eq3CuMDXaPs

http://www.youtube.com/watch?v=9qFfAT99eBo

costi
22-09-2010, 19:30
Cu-do-wne :D

sprocket
22-09-2010, 20:46
XbGJog172Kc

hegemon23
22-09-2010, 22:16
źródło (http://img819.imageshack.us/i/obroncy.jpg/)

raddeli
22-09-2010, 22:25
Numer z godziną pierwsza klasa. Uśmiałem się :)

treborp
22-09-2010, 23:56
http://www.youtube.com/watch?v=mbF2ouKMbSA&p=A8FDAF5CD3364B25&playnext=1&index=19

http://www.youtube.com/watch?v=ALGiWvAPNMQ

(http://www.youtube.com/watch?v=mDGFgrOruDc&p=2616CE242345E2FA&playnext=1&index=4)

sea21
23-09-2010, 00:40
http://www.youtube.com/watch?v=TzyznEewpio&feature=player_embedded

ku6i
23-09-2010, 01:24
Byście chociaż to normalnie wkleili...

linkil
23-09-2010, 13:16
Najlepsza polska brama weselna (http://patrz.pl/filmy/polskie-wesele-najlepsza-polska-brama-weselna)

rooner
23-09-2010, 16:33
Zasłyszane dziś w radiu:
Jeszcze nikt nie wygrał z alkoholem. Tylko Polakom udało się zremisować.

mypod
23-09-2010, 17:23
Zasłyszane dziś w radiu:
Jeszcze nikt nie wygrał z alkoholem. Tylko Polakom udało się zremisować.
To tak nawiązując:
wTgzrY4xqyQ

hegemon23
23-09-2010, 20:18
Czy ktoś potrzebuje okulisty?
http://*****eye.com/

rafulec
23-09-2010, 20:25
Czy ktoś potrzebuje okularów?
http://*****eye.com/

z pewnością do przeczytania wierszyka :)

Smutno dziś zwierzątkom w lesie
Nawet słowik nie chce śpiewać
Lato w*******iła jesień
Smętne w deszczu mokną drzewa
Zajebała wszystkie liście
Podła jesień kurew blada
I pajęczyn wielkie kiście
Rozwiesiła w mokrych trawach
Aż bociany s*******iły
Gdzieś daleko **** wie dokąd
A żołędzie jeb z dębiny
Zakłócają grzybom spokój
Oj jesieni *********a
Czemu lato przegoniłaś
Przecież zaraz tuż za tobą
Przejebana przyjdzie zima

hegemon23
23-09-2010, 20:29
Genialne;)
Nauczę się dziś na pamięć

hubik
23-09-2010, 20:50
Było już?

Wchodzi facet do baru, rozgląda się,
i widzi przy jednym ze stolików
spitego do nieprzytomności gościa.
Woła barmana, pokazuje na "klienta"
i mówi:
- poproszę to samo...

prz3mo
23-09-2010, 20:52
http://adam.owczarz.wrzuta.pl/film/71S19rAVWdu/1279963204_58f_1

rafulec
23-09-2010, 21:02
ofakszit :D

rastula
23-09-2010, 21:26

jakby to było u Ciebie w kuchni to byś się tak nie śmiał :P

Paweł M
23-09-2010, 21:34
Nie wiem czy było, ale mnie rozwala :)

-TYUev6d3sU

gregory_21
23-09-2010, 22:52

Tzw. pozycja boczna - ustalona (lub krócej: bezpieczna) ;)

A że go nie podnieśli z wymiocin to już kutafony :(

gregory_21
23-09-2010, 23:40
http://www.metacafe.com/watch/219946/king_of_the_ring/

http://www.metacafe.com/watch/5162436/victor_hanescu_magical_trick_us_open_2010/

http://www.metacafe.com/watch/5090661/2010_world_yoyo_contest_yoyo_jensen_kimmitt/

stachu321
24-09-2010, 00:18
w nawiązaniu do baru, przypomniało mi się jedno:

Wchodzi para do knajpy. Ona około 25 lat, zgrabna figura, nienaganny ubiór. On na oko 80 lat, siwy włos, ledwo trzyma się na nogach.
Podchodzi kelner. Zamawia kobieta:
- Poproszę wodę mineralną, na pierwsze danie rosół, drugie zaś stek, lekko krwisty, do tego ziemniaczki, posypane delikatnie szczypiorkiem...
W tym momencie przerywa jej kelner. Chcąc urozmaicić kobiecie drugie danie, rzuca niepewnie:
- A warzywko? - pyta.
- A warzywko zje zupkę mleczną!

bahuone
24-09-2010, 11:04
http://www.joemonster.org/filmy/28818/Umiejetnosc_manewrowania

woytec60
24-09-2010, 13:22
http://www.joemonster.org/filmy/28818/Umiejetnosc_manewrowania

Zawodowiec!

Ten też niezły: http://www.joemonster.org/filmy/6157/Prawdziwy_wiejski_drift ;)

Edit
A to jest prześmieszne: http://www.joemonster.org/filmy/28780/Fotoradar_i_superbohater_na_rowerze
:rotfl:

Zink
24-09-2010, 13:54
Pralka
Ta wersja lepsza: http://www.joemonster.org/filmy/27437/Pranie_cegly_oczami_pralki :)

owieczkax18
24-09-2010, 14:24
tak coś z życia wzięte, choć może nie dla każdego śmieszne http://pl.trans.info/message/view/8934.html

ropusz
24-09-2010, 15:07
Z dzisiejszego newslettera Pixmanii. Zawsze wiedziałem, że produkty Apple to zabawki dla dzieci.

źródło (http://img155.imageshack.us/img155/241/pixmania.jpg)

docxxx
24-09-2010, 15:52
pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to "rodukty"

TristisAnima
24-09-2010, 17:23
Nowy sposób picia tequili :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=qq6iEKVLzWY&feature=player_embedded#!

sea21
26-09-2010, 02:48
z Basha:D

<alek> przyszli do mnie jechowi dzisiaj, otworzyła babcia
<pate_q> i co?
<alek> po 30 minutach rozmowy chcieli przejść na chrześcijaństwo

<rise> Wiem że mam *****anego brata ale żeby jako prezent dla dzieci z afryki dac maskotke małego głoda to już przegięcie ;/

<seweryn> niech ktos mi powie, ze profesorzy nie sa wyluzowani
<seweryn> dzisiaj gosciu wyszedl sobie w polowie wykladu, przy okazji trzasnal sobie drzwiami
<seweryn> a profesor "w styczniu to ja bede sprite"

<xxx> Pomorze ktos?
<Unf> Niestety, mazowsze.

<markit> wczoraj wyszedłem na stare miasto, a tam pelno dresow pod mariackim
<Morfi> to nie sa dresy !!
<markit> ?
<Morfi> to nowohutcy mieszkańcy w strojach ludowych

<madziq> ja juz uciekam, dobranoc Kochanie :)
<thomas> oj gdybym byl teraz obok Ciebie to bys napewno nie usnela ;>
<madziq> nom..
<madziq> znowu o*******ilbys mi pol lodowki jakbym tylko zamknela oczy

U-CUT
26-09-2010, 03:44
"w styczniu to ja bede sprite" ale sie usmialem :)

woytec60
26-09-2010, 19:48
a1pdHSEt0bc

fruchu
26-09-2010, 20:32
Homo sapiens tez czlowiek :D

gregory_21
26-09-2010, 21:06
Homo sapiens tez czlowiek :D

Mi się bardziej podobał ten tekst:

"... yyy no co, był jaki jest, no jego sprawa i tyle po prostu"

KaeF
27-09-2010, 01:01
jak amerykanie pokazywali Australię na mapie i myśleli, że to Irak, to wszyscy pukali się w głowy: "ale głupi ci amerykanie". A tu proszę: Cudze wyśmiewacie, a swego nie znacie:P

leonID
27-09-2010, 01:11
jak amerykanie pokazywali Australię na mapie i myśleli, że to Irak, to wszyscy pukali się w głowy: "ale głupi ci amerykanie". A tu proszę: Cudze wyśmiewacie, a swego nie znacie:P

Ale ten filmik wcale nie pokazuje, że ci Amerykanie zmądrzeli.

ku6i
27-09-2010, 01:55
Apple wprowadza na rynek izraelski nowy produkt: iWaj

Rafał_Sz
27-09-2010, 08:18
a1pdHSEt0bc
Zabijasz we mnie resztki nadziei...

FalkoN.pl
27-09-2010, 08:21

Myślę, że wśród amerykanów nie padła by żadna poprawna odpowiedź ... a u nas .... jest źle, ale jeszcze nie tragicznie :P

Psychotrop
27-09-2010, 10:32
było setki razy i wcale niekoniecznie humor, ale .... :)
magia photoshopa

http://gregorymoine.com/retouches-photographies-des-stars-clarkson-cruz-diaz-heigl-sheridan-beyonce-before-after-photoshop/

rafulec
27-09-2010, 10:33
Wraca gornik ze szychty do domu. Rozbiera sie, a zona zdziwiona patrzy mu miedzy nogi.
Jedrus a czego ty masz takiego czornego ciula?
Gornik zajrzal sobie miedzy nogi i odpowiada.
- O pierona, tlok byl pod prysznicem i pewnie nie swojego umylem.

Psychotrop
27-09-2010, 11:36
jako były biker popłakełem się ja norka :)
ze śmiechu oczywiście :D
http://www.joemonster.org/art/14712/Brutalny_rozwod_z_nowym_pieknym_rowerem

rastula
27-09-2010, 11:43
jako były biker...

nogi ci odjęło czy hemoroidy dokuczają ? :)

Psychotrop
27-09-2010, 11:58
otwarli całodobowy z piwem zaraz pod blokiem :D

andrzej_laskowski
27-09-2010, 20:00

To drugie to plaga wśród wieloletnich bikerów niestety :/

rooner
27-09-2010, 21:07

Przez twoje usta przemawia powaga doświadczenia jak mniemam?:)

Bonthyc
27-09-2010, 23:49
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/oNtuD-1.jpg
źródło (http://i.imgur.com/oNtuD.jpg)

A Ty ile zapłacisz za firefoxa?

rastula
28-09-2010, 00:37
Przez twoje usta przemawia powaga doświadczenia jak mniemam?:)

ta

lekarz mi powiedział "wszystko oprócz roweru" :-(

no ale to ma być dział humor nie martyrologia ;-)

km79
28-09-2010, 08:40
Ciekawa oferta pracy

źródło (http://img830.imageshack.us/img830/83/pracaaa.jpg)

misiobudrysio
28-09-2010, 09:23
Ciekawa oferta pracy

profesjonalne podejscie do tematu

Marta Baranowska
28-09-2010, 11:48
Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka):
- A mój tata ma wieżę stereo!
- A moja mama też ma! - rewanżuje się dziewczynka.
- A mój tata ma cabrioleta! - dodaje.
- A moja mama też ma!
...- A mój tata ma siusiaka!
- Aaaa moja mama też!
- Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka?!
- Ma w szufladzie!

woytec60
28-09-2010, 12:15
Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka):
...
Dobre :mrgreen:

Okradali sklepy …odkurzaczem (http://niebezpiecznik.pl/post/okradali-sklepy-odkurzaczem/)
Genialne ;)

ekonet
28-09-2010, 12:23
profesjonalne podejscie do tematu
...zwłaszcza, że poprawnie powinno być "debilów"... ;)

sokrates
28-09-2010, 13:25
ekonet - zawsze czujny :-) rozbawiłeś mnie bardziej niż ta oferta dla debilów.

Psychotrop
28-09-2010, 14:33
staroć, ale dobry ;)

UpgOzJqTLqI

piwkoo
28-09-2010, 15:56
fakt, popłakałem się przy tym :):):)

Marta Baranowska
28-09-2010, 16:02
...zwłaszcza, że poprawnie powinno być "debilów"... ;)

O_o to nawet ja zawsze mówiłam " nie było tych debili" :mrgreen:

PaRaGaS
28-09-2010, 16:05
Obie formy są poprawne. :)

ekonet
28-09-2010, 17:24
Obie formy są poprawne. :)
Tak. Formy "debili", "cywili" jeszcze dziesięć lat temu nie były dopuszczalne, w tzw. polszczyźnie starannej nadal nie mają racji bytu. ;)

PaRaGaS
28-09-2010, 17:52
Tak. Formy "debili", "cywili" jeszcze dziesięć lat temu nie były dopuszczalne, w tzw. polszczyźnie starannej nadal nie mają racji bytu. ;)

Język się zmienia. Niestety.
Ale akurat ta zmiana nie boli mnie w oczy zbytnio. :)

Marta Baranowska
28-09-2010, 17:52

stasio
28-09-2010, 18:08
staroć, ale dobry ;)

Bardzo dobry!
A tu jest coś podobnego. Warto przetrzymać 3 pierwsze minuty, żeby zobaczyć co się dzieje dalej...

NVoVmDHXjI4

Sendilkelm
28-09-2010, 19:35
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/3264_e659-1.jpeg
źródło (http://asset.soup.io/asset/0925/3264_e659.jpeg)

<| MICHAŁ |>
28-09-2010, 20:45
homo sapiens (http://deser.pl/deser/1,83453,8436218,Sonda__jak_by_sie_pan_zachowal__gd yby_pana_brat_byl.html)

Bonthyc
28-09-2010, 23:01
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE&feature=player_embedded

ropusz
29-09-2010, 00:13
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE&feature=player_embedded
Zakończenie jest the best, haha

c-man
29-09-2010, 01:41
- Duże Ilości Naraz Psów
http://www.demland.info/dem/
Tego opisać się nie da.

Dżizas.... :)

woytec60
29-09-2010, 07:28
p2AP3VMAkpA

;)

PS
To tylko reklama ale czy przeszłaby u nas?

Boryszuk
29-09-2010, 10:20
stare ale za każdym razem wywołuje potężnego banana na mojej gebie :mrgreen:

KDrpPqsXfVU

mateo912
29-09-2010, 10:25
Boryszuk to żeś pozamiatał z rana:D

Erie
29-09-2010, 12:00
stare ale za każdym razem wywołuje potężnego banana na mojej gebie :mrgreen:

KDrpPqsXfVU

boskie, a jaki rogal na twarzy :D, dzięki

Leon13th
29-09-2010, 12:34
źródło (http://img837.imageshack.us/img837/3686/istill.jpg)

źródło (http://img405.imageshack.us/img405/3029/badmanw.jpg)

misiobudrysio
29-09-2010, 12:47
źródło (http://img440.imageshack.us/img440/6435/1270127371bytubisinho50.jpg)

Magda.K
29-09-2010, 13:01
Top model http://modelki.plejada.pl/1000,16939,1,kornelia_sakwerda,3,wideo.html eeeee :mrgreen:

peque
29-09-2010, 14:17
Top model http://modelki.plejada.pl/1000,16939,1,kornelia_sakwerda,3,wideo.html eeeee :mrgreen:
eeeee, no i ?

Strus
29-09-2010, 15:00
eeeee, no i ?

No i można boki zrywać :mrgreen: Laska mnie powaliła

Folker
29-09-2010, 15:16
Że taka rezolutna,ze w ogóle i tak wyszło przez przypadek ,fajna taka ona jest i jak jej ktoś powie to reaguje :D

Magda.K
29-09-2010, 15:19
Mnie urzekł bardzo jej strój i figura modelki :mrgreen:

peque
29-09-2010, 15:27
No tylko zobaczcie jaka jest pewna siebie, niejednemu i niejednej z nas tego brakuje

Folker
29-09-2010, 15:39
Ale 20 to ona nie ma, chyba że to wersja terenowa ;)

ropusz
29-09-2010, 16:17
Szkoda, że zrezygnowała, bo miała szansę wygrać. Była taka naturalna, mnie urzekła jej karnacja.

Magda.K
29-09-2010, 16:19
No tylko zobaczcie jaka jest pewna siebie, niejednemu i niejednej z nas tego brakuje

To nie pewność siebie... to totalny brak samokrytyki.
Dzięki Bogu, że nie jestem tak "pewna siebie", przynajmniej nie wystawiam siebie na pośmiewisko.

Folker
29-09-2010, 16:26
To nie dzięki Bogu tylko Chłopu ;)

Marta Baranowska
29-09-2010, 18:59
Szedłem sobie wczoraj ulicą, gdy nagle zobaczyłem, jak dwóch niewidomych szykuje się do walki między sobą. Krzyknąłem: Stawiam na tego z nożem! Żałujcie, że nie widzieliście, jak zaczęli spieprzać...

Marta Baranowska
29-09-2010, 19:03
Porucznik sprawdza umiejętności 3 nowych szeregowych: Powiedzcie nam, co potraficie zrobić pożytecznego? Pierwszy mówi: Ja potrafię obsługiwać komputer. Dobrze, może być, a Ty? Ja znam się na gotowaniu - mówi drugi. Nieźle. A co Ty potrafisz? - pyta trzeciego. Ja potrafię zrobić bulbulator A co to jest? Proszę o kawałek blachy, gwoździe, młotek i szklankę wody to pokażę. Otrzymał to, o co prosił, wbił gwoździe w blachę, robiąc w niej dziurki, zalał to wodą i mówi: Robi bulbul? No to bulbulator! Zirytowany porucznik: Ty głupi jesteś, będziesz hańbą dla wojska! I wyrzuca blachę przez okno. Po chwili przychodzi major:kura! Co za idiota wyrzucił nowy bulbulator!?

TMB
29-09-2010, 19:09
Szedłem sobie wczoraj ulicą, gdy nagle zobaczyłem, jak dwóch niewidomych szykuje się do walki między sobą. Krzyknąłem: Stawiam na tego z nożem! Żałujcie, że nie widzieliście, jak zaczęli spieprzać...

:mrgreen: nie wiem, czy to prawda, czy zmyślone, ale jedno jest pewno -> o mało co nie wylałem na siebie herbaty..:lol:

eagis
29-09-2010, 19:54
Zarząd pewnego Parku Narodowego, w którym ataki niedźwiedzi zdarzały się częściej niż sporadycznie opracował instrukcję objaśniającą jak uniknąć spotkania z grizzlym. Czytamy w niej m.in., że turyści powinni nosić ze sobą urządzenia wywołujące dźwięki np. małe dzwoneczki, które można przypiąć do ubrania albo plecaka. Zalecane jest także zaopatrzenie się w gaz pieprzowy w sprayu. Według instrukcji dobrze jest także nauczyć się rozpoznawać oznaki ostatniej aktywności niedźwiedzi. Ludzie powinni umieć rozróżnić odchody czarnego niedźwiedzia od odchodów grizzly.
Odchody niedźwiedzia czarnego są mniejsze i zawierają jagody, a czasami także kawałki futra wiewiórki. Odchody niedźwiedzia grizzly są znacznie większe, zawierają małe dzwoneczki, a ich zapach przypomina gaz pieprzowy.

Przemek Paśnik
29-09-2010, 20:22
Bulbulator i dzwoneczki mnie rozwaliły. Dzięki z poprawę nastroju :)

ekonet
29-09-2010, 20:42
Po chwili przychodzi major:kura! Co za idiota wyrzucił nowy bulbulator!?
W czasach szkolnych byłem na obozie na Pomorzu i był jeden koleś, który przez pół obozu tak umiejętnie obiecywał innemu kolesiowi, że pokaże mu bulbutnicę, że ten drugi prawie spać nie mógł i nudził konia straszliwie, żeby ten pierwszy mu w końcu pokazał tego mitycznego zwierza. Aż w końcu chłopak się zlitował i w przedostatni dzień obozu zaprowadził kolesia nad jezioro, nasadził na patyk pustą butelkę i wepchnął ten zestaw pod wodę. Można sobie wyobrazić wściekłość tego namolnego i ryk śmiechu pozostałych obozowiczów... ;)

rychu_cmg
29-09-2010, 22:53
Pani Basia i SMS-y z nagrodami:
UZx1QNuUetE

di_
29-09-2010, 23:00
cQazwLps9Rw

stachu321
29-09-2010, 23:29
Człowiek połykający przedmioty.

http://www.youtube.com/watch?v=n4D2Y1cILyI& (http://www.youtube.com/watch?v=n4D2Y1cILyI&)

bahuone
29-09-2010, 23:30
stachu ale zes makarona wrzucil :D

woytec60
30-09-2010, 08:20
http://www.dailymotion.pl/video/xeuzqs_diferenca-da-sala-chefe-e-a-sua_fun#from=embed

Bez spojlera ;)

peque
30-09-2010, 10:09
To nie pewność siebie... to totalny brak samokrytyki.
Dzięki Bogu, że nie jestem tak "pewna siebie", przynajmniej nie wystawiam siebie na pośmiewisko.
No jeżeli lubisz się śmiać z ludzi to gratuluję poziomu :) A że zbaczamy z tematu, to z mojej strony to ostatni post w tym temacie. pzdr

TMB
30-09-2010, 10:33
Fake czy nie?

http://www.joemonster.org/filmy/29009/Barbara_Kwarc_BMW_za_SMS

Z jednej strony bardzo realistyczne, ale z drugiej - przecież sekretarka zorientowała by się, ze laptopa brakuje. A tak na marginesie - jak by mi ktoś wyjechał z takim groźbami, to sprawa była by już w sądzie...

bahuone
30-09-2010, 10:47
TMB bylo juz :D 2 strony temu :) Ale Baśka napewno ma zielone papiery :)

woytec60
30-09-2010, 11:07
Gej złapał złotą rybkę, a ta na to, że spełni tylko jedno życzenie. Na co gej:
- Chcę okulary od Gucciego!
Rybka się na niego patrzy z ukosa i mówi:
- Facet! Masz jedno życzenie! Tyle nieszczęścia na całym świecie - głód, wojny itp, a ty takie egoistyczne życzenie. Zastanów się jeszcze raz co chcesz?
Gej pomyślał sekundę i odpowiada:
- Okulary od Gucciego dla wszystkich!!

Do ginekologa w USA przychodzi dziewczyna. Jak to zwykle bywa, ginekolog prosi ją, żeby się rozebrała. Dziewczyna rozbiera się, a na jej klatce piersiowej widnieje duża litera "Y". Zaciekawiony doktor pyta:
- Skąd Ci się wzięła ta litera na ciele?
- Aaa, mam chłopaka w Yale, który jest bardzo dumny ze swojej uczelni i cały czas nosi koszulkę z logo uniwersytetu, nawet wtedy gdy się kochamy. No, wie Pan, farba się odbiła.
Po pewnym czasie dziewczyna znów przychodzi do lekarza, rozbiera sie, a na jej ciele, widnieje duża litera "H".
- Co ta litera oznacza tym razem? - pyta doktor.
- Tego z Yale rzuciłam. Teraz mam chłopaka na Harwardzie. Też jest tak dumny ze swojej uczelni, że cały czas nosi koszulkę z logo uczelni, no i znowu mi się farba odbiła.
Podczas trzeciej wizyty dziewczyna przychodzi, tym razem z dużą litera "W".
- Co, teraz pewnie masz chłopaka w Wiskonsin? - pyta doktor
- Nie, koleżanka z Minnesoty wpadła do mnie na parę dni...

hegemon23
30-09-2010, 12:34
ŁAJDAK

źródło (http://img844.imageshack.us/i/ducke.jpg/)

Rafał_Sz
30-09-2010, 12:40
Ale rebus, hehe. :)

hegemon23
30-09-2010, 14:27
trochę z angielska;)

bahuone
30-09-2010, 14:51
źródło (http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1285844347_by_az83_500.jpg)

km79
30-09-2010, 14:54
Na wyspie jest trzech rozbitków: dwudziestolatek, czterdziestolatek i siedemdziesięciolatek. Na sąsiedniej wyspie była naga dziewczyna. Dwudziestolatek rzuca się w fale i krzyczy:
- Płyńmy do niej!
Na to czterdziestolatek:
- Spokojnie panowie, zbudujmy najpierw tratwę.
A siedemdziesięciolatek:
- Panowie, po co! Stąd też dobrze widać.

wywar
30-09-2010, 20:49
Coś dla fanów BMW :D (http://www.joemonster.org/filmy/2811/Jak_Dzidek_rozwalil_nie_swoje_BMW) Akcja dzieje się gdzieś tak od połowy filmiku :D

!AGresT
30-09-2010, 21:14
Próba stworzenia idealnego filmiku do internetu - wsio w jednym:
http://www.youtube.com/watch?v=xdjuxO87zUU&feature=player_embedded

sebah
30-09-2010, 21:20
http://www.youtube.com/user/BeenerKeeKee19952#p/u

fIlek
30-09-2010, 21:53
Dowód na to, że boks nie musi być tylko poważny :)

aTADYhjwsuc

polo
30-09-2010, 22:27
ślubniaki :)
http://englishrussia.com/index.php/2010/09/30/wedding-photography-fails/#more-18568

gregory_21
30-09-2010, 23:48
http://www.youtube.com/user/BeenerKeeKee19952#p/u

Świetne poczucie rytmu ;)

bahuone
01-10-2010, 12:24
Xq9QJVKR_1Q&NR=1

Korchez
01-10-2010, 13:17
ślubniaki :)
http://englishrussia.com/index.php/2010/09/30/wedding-photography-fails/#more-18568

Bardzo dobre :):)

docxxx
01-10-2010, 14:05
Bardzo dobre :):)

Kapitalne!
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/10/207-1.jpg
źródło (http://englishrussia.com/wp-content/uploads/2010/09/207.jpg)

c-man
01-10-2010, 18:32
iGntKd130gU&feature=aso :mrgreen:

TMB
01-10-2010, 19:48
Te litościwe Heniuuuuuu....To było piękne :lol:
Polecam również to ->
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100924/SLUPSK/114867931

c-man
01-10-2010, 23:49
Nie wiem czy było w "Humorze" - ale właśnie wypłynęło w innym wątku ;)

BywTnAz7RqM

polo
02-10-2010, 00:18
porcja kreatywnej fotografii ślubnej od wschodnich sąsiadów :)
http://visboo.com/“overcreative”-wedding-photos.html

polo
02-10-2010, 00:52
mocarny gość ;)
http://www.youtube.com/watch?v=YqkNEjVXlsE&feature=player_embedded
idiota dnia
http://smotri.com/video/view/?id=v153955856e7

Nemeth
02-10-2010, 01:07
źródło (http://lolsnaps.com/upload_images/real/1015.jpg)

mikkay
02-10-2010, 11:00
Masakra... taka okazja, a nie ma podpiętego szerokiego kąta! ;)

Folker
02-10-2010, 11:41
Ja bym sie raczej martwił o to czy mi dziury w tyłku nie wygryzie.

linkil
02-10-2010, 13:08
Mały chłopczyk przyszedł na seans spirytystyczny i poprosił, aby medium wezwało mu ducha jego ukochanego dziadka. Duch się objawił:
- Witaj, wnuczku!
- Witaj, kochany dziadku! A skąd ty do mnie mówisz?
- Z "tamtego świata", wnuczku!
- Nieźle! A co ty tam robisz, skoro ty jeszcze nie umarłeś?

bahuone
02-10-2010, 13:52
LZFIRhJrHJE Mistrzostwo Swiata !!!!!!

woytec60
02-10-2010, 15:54
Z bash.org.pl:

<Kepper> masz manię prześladowczą
<Phaet> nie, po prostu chce wiedzieć wszystko o wszystkich z kim sie zadaje lub mam zamiar coś zrobić
<Phaet> no kurde koleś wystawia item na aukcji, podaje numer komórki do kontaktu, wpisujesz numer w goglach i co masz?
<Phaet> odnośnik do serwisu gejowskiego z tym właśnie numerem i bardzo ciekawym opisem jak to lubi anal lecz gwarantuje pełną higienę i jest nawet zdjecie penisa
<Kepper> tylko ty ze zwykłej aukcji możesz dowiedzieć się jakiego ktoś ma penisa
<Phaet> Czy zakup przedmiotu i pochwalenie penisa w pozytywnym komentarzu będzie w złym guście?

vertigo
02-10-2010, 23:42
To ja też coś o policji :-)
http://www.youtube.com/watch?v=eSl-4TotTSY

titus1
03-10-2010, 11:28
Znaczy się w którym miejscu śmieszne? Chyba że to taka mała prywatna zemsta, za to, że mandat dali...

woytec60
03-10-2010, 12:21
Szczerze?

źródło (http://img710.imageshack.us/i/5lgwc.jpg/)

Dorian
03-10-2010, 12:33
Znaczy się w którym miejscu śmieszne? Chyba że to taka mała prywatna zemsta, za to, że mandat dali...

No właśnie też nie rozumiem co w tym śmiesznego. A może chodzi o komentarze pod filmikiem bo jak zwykle poziom... ;)

vertigo
03-10-2010, 14:32
No właśnie też nie rozumiem co w tym śmiesznego. A może chodzi o komentarze pod filmikiem bo jak zwykle poziom... ;)

Może mam inne poczucie humoru. Rozwalił mnie "profesjonalizm".

ropusz
03-10-2010, 20:21

Sama sytuacja jest trochę komiczna. Ekipa Policji, jakby za drzwiami był co najmniej szef jakiegoś gangu a okazuje się, że w środku staruszek.

titus1
03-10-2010, 20:54
Bez powodu nie wyciąga się człowieka z mieszkania przez zamknięte drzwi. Nie znamy okoliczności interwencji, więc powinniśmy sobie dać "wiśta" z komentarzami.

Dorian
03-10-2010, 21:16
Sama sytuacja jest trochę komiczna. Ekipa Policji, jakby za drzwiami był co najmniej szef jakiegoś gangu a okazuje się, że w środku staruszek.

Dla mnie sprawa jasna - albo widzimy ujęcie groźnej osoby albo kur***two policji. I jedno i drugie mnie nie śmieszy. Może inny jestem. ;) Skończmy tę dyskusję, proszę moda o usunięcie off-topu. ;)

Test karty pamięci:
n-yIs74vFeg

sinner
03-10-2010, 22:07
vertigo a jakby dziadek wyskoczył zza drzwi z kałachem to co byś powiedział wtedy ?
ludzie ....

gregory_21
03-10-2010, 22:53
Może mam inne poczucie humoru. Rozwalił mnie "profesjonalizm".

Bez powodu nie wyciąga się człowieka z mieszkania przez zamknięte drzwi. Nie znamy okoliczności interwencji, więc powinniśmy sobie dać "wiśta" z komentarzami.

Powiem tak: gdzieś czytałem, że ten "biedny staruszek" był pedofilem.
Ale nie znam sprawy ani mniej ani więcej, więc nie chcę rozsiewać ewentualnych pomówień.

Generalnie zgadzam się ze stwierdzeniem, że za darmo nie zwijają w taki sposób.

Psychotrop
04-10-2010, 10:29
kolejny urban legend ....
kolega kolegi koleżanki od strony wujka po pradziadku ... bla bla bla ... był świadkiem czegoś takiego:

akcja na przystanku.
szlochająca dziewczyna a'la różowa landryna, obok niej "kark".
dziewczyna: w końcu nie powiedziałeś mi za co mnie uderzyłeś ... hliphliphlip
kark: jebłem ? jebłem! nie drąż !

Pawliko
04-10-2010, 18:32
Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach.

Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi wniebowzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba nie stanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę, a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada:

"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."

No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim, więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:

"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pizdy zjada się na kolację".

Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania.

rooner
04-10-2010, 20:37
jakieś parę lat temu słyszałem tą historię opowiadaną jako dowcip...

ZgReDoL
04-10-2010, 20:59

No ja tez, juz pare razy to slyszałem i czytałem. Widac ten gosc zwiedza Polske autobusami, i trafia na takie staruszki rasistki....:D:D

rooner
04-10-2010, 21:19
No ja tez, juz pare razy to slyszałem i czytałem. Widac ten gosc zwiedza Polske autobusami, i trafia na takie staruszki rasistki....:D:D

Dokładnie.
Lata mijają a on wciąż w trasie;)

conra
04-10-2010, 21:37

Na kretyn.com było, że poskładał wszystkie wyrazy z polskiego jakie znał i rzucił "a my taka stara k* w afryka zjadać na kolację" :D

rooner
04-10-2010, 22:30
Na kretyn.com było, że poskładał wszystkie wyrazy z polskiego jakie znał i rzucił "a my taka stara k* w afryka zjadać na kolację" :D

nie no, nie mogę;)
Już najlepsze witryny w sieci rozpisują się o przygodach nieustraszonego pogromcy staruszek;)

Dorian
04-10-2010, 23:21
Tak dosłowne, że może być śmieszne. ;)

<ona> Zjadłbyś mnie?
<on> Ciebie? Zawsze i wszędzie!
<ona> Ale wtedy bym umarła i byś już mnie nie miał..
<on> Miałbym Twoje serduszko w środku.
<ona> A potem byś je strawił i wys**ł.

Psychotrop
05-10-2010, 00:27
tak głupie, że aż w moim stylu :D
popłakałem się ze śmiechu, zakrztusiłem browarem i wypadł mi kiep z gęby :D

PHIXmE3IKTY

mateo912
05-10-2010, 00:35
Grzesiu Ty tez rozłupujesz arbuzy głową? :mrgreen:

Psychotrop
05-10-2010, 00:38
co innego :D
ale zielonemu nie przystoi się przyznawać na forum publicznym :D

mateo912
05-10-2010, 00:49
a tam :)
Przecież tu sami tolerancyjni ludzie są :mrgreen:

Psychotrop
05-10-2010, 00:51
terefere :D

sebaok
05-10-2010, 09:39
Był e-plener to teraz wersja video :D
YRKybmBnfHs

nem
05-10-2010, 09:44

Cudne! Ale pięknie go fireballem załatwiła.

hegemon23
05-10-2010, 09:51
a jak ten las się ślicznie iskrzy.
Już wiem gdzie sie wszystkie sroki z mojego osiedla wyniosły :)

Rafał_Sz
05-10-2010, 10:23
tak głupie, że aż w moim stylu :D
popłakałem się ze śmiechu, zakrztusiłem browarem i wypadł mi kiep z gęby :D

PHIXmE3IKTY
Wyczesana sokowirówka. :D

bahuone
05-10-2010, 11:45
http://www.youtube.com/watch?v=1-KVNthLaW8
Mlody wymiara :D:D

szela
05-10-2010, 12:11
YRKybmBnfHs

A najlepszy jest pierwszy komentarz pod filmikiem

Only thing that would make this video justifiable,
is if a bear ran out of the woods and mauled them both to death.

Where are those damn bears when you need them ... curses

ASAHI
05-10-2010, 13:56
http://lolsnaps.com/?p=home&media_id=1159&cat_type=all&order_type=latest&pagenum=1

gregory_21
05-10-2010, 16:14
http://lolsnaps.com/?p=home&media_id=1159&cat_type=all&order_type=latest&pagenum=1

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/lolsnaps/public_html/dbc.php on line 2

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/lolsnaps/public_html/dbc.php on line 3
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)

mklonizer
05-10-2010, 18:57
http://www.kciuk.pl/Rosyjskie-wesele-Nie-wszystkiemu-winna-jest-wodka-a26905

jak było to sory

pzdr

Ekolog
05-10-2010, 19:09
było było :)

a żeby nie było...

Dwaj myśliwi idą przez las. W pewnej chwili jeden z nich osuwa się na ziemię. Nie oddycha, oczy zachodzą mu mgłą. Drugi myśliwy wzywa pomoc przez telefon komórkowy.
- Mój przyjaciel nie żyje. Co mam robić? - woła.
- Proszę się uspokoić - pada odpowiedź. - Przede wszystkim proszę się upewnić, że pański przyjaciel naprawdę nie żyje.
Po chwili rozlega się strzał.
- W porządku - woła do telefonu myśliwy. - I co dalej?

eskimos
05-10-2010, 21:19
"Zabójcza" reklama ;-)

1OCV_cUIvBU

gregory_21
05-10-2010, 21:43
L612nHrK-PM

donkiszot
05-10-2010, 21:53
Coś dla miłośników fotografii rodzinnej. Stare albumy, to jest to!
awkwardfamilyphotos (http://awkwardfamilyphotos.com/)

blade78
05-10-2010, 21:54
Moja szwagierka pracuje w OPS :) i takie coś dostałem :)

Wyznanie bezrobotnego

W życiu bym nie poszedł do roboty za 2 tys. zł na rękę. Żyję z konkubiną i 3 dzieci, jedno chyba moje. Ona zarejestrowana - oczywiście jako samotna matka.
Full socjal - czynsz MOPS płaci, 2 tony węgla z MOPS na zimę sprzedaliśmy po 500 zeta za tonę. Po co mi, jak i tak mam darmo prąd z klatki schodowej.
Żarcia tyle, że zjeść się nie da. Makaron, cukier, ryż sprzedajemy znajomym, bo sklepy nie chcą - jest opisane "pomoc społeczna - nie na sprzedaż".
Dzieci mają ciuchy z darów - wszystko nówki, jedzenie w szkole darmo.

Na wakacje "pod gruszą" dzieci dostały z pomocy społecznej po 700 zł - kupiłem se nową komórkę, full wypas. Kredyty mam wszędzie gdzie dali, nigdzie nie spłacam - mogą mi skoczyć. Komornik nie ma mi co zabrać, a zresztą jakby co, to konkubina z dziećmi robi takie przedstawienie, że urzędnicy przy dziennikarzach muszą nas jeszcze przepraszać.

Żyje się w Polsce dobrze, tylko trzeba pogłówkować. Kablówkę mam darmo - wkłułem się w kabel na sieni - od rana piwko, papierosek i Eurosport.
No, nie będę wam dłużej przeszkadzał - bierzcie się do roboty, bo ktoś musi zarobić na nas biednych, pokrzywdzonych przez los.

skulinski
05-10-2010, 22:42
http://www.e-kg.pl/wydarzenia/4921-zanurkowa-w-gwiazdoblokach.html?ref=nf

gregory_21
05-10-2010, 23:02
Wyznanie bezrobotnego

W życiu bym nie poszedł do roboty za 2 tys. zł na rękę. Żyję z konkubiną i 3 dzieci, jedno chyba moje. Ona zarejestrowana - oczywiście jako samotna matka.
Full socjal - czynsz MOPS płaci, 2 tony węgla z MOPS na zimę sprzedaliśmy po 500 zeta za tonę. Po co mi, jak i tak mam darmo prąd z klatki schodowej.
Żarcia tyle, że zjeść się nie da. Makaron, cukier, ryż sprzedajemy znajomym, bo sklepy nie chcą - jest opisane "pomoc społeczna - nie na sprzedaż".
Dzieci mają ciuchy z darów - wszystko nówki, jedzenie w szkole darmo.

Na wakacje "pod gruszą" dzieci dostały z pomocy społecznej po 700 zł - kupiłem se nową komórkę, full wypas. Kredyty mam wszędzie gdzie dali, nigdzie nie spłacam - mogą mi skoczyć. Komornik nie ma mi co zabrać, a zresztą jakby co, to konkubina z dziećmi robi takie przedstawienie, że urzędnicy przy dziennikarzach muszą nas jeszcze przepraszać.

Żyje się w Polsce dobrze, tylko trzeba pogłówkować. Kablówkę mam darmo - wkłułem się w kabel na sieni - od rana piwko, papierosek i Eurosport.
No, nie będę wam dłużej przeszkadzał - bierzcie się do roboty, bo ktoś musi zarobić na nas biednych, pokrzywdzonych przez los.

Chyba pomyliłeś wątki, bo jeżeli prawdą jest co napisałeś to raczej nie śmieszy :(

Jaskier
05-10-2010, 23:43
W ZOO:
- Tato, dlaczego ta gorylica tak krzywo na nas patrzy ?
- Uspokój się synku, to dopiero kasa ...

Wiewioor
06-10-2010, 12:18
Na serduszku wymiękłem - dalej nie dam rady.

YRKybmBnfHs

Tomasz Dudrak
06-10-2010, 13:02
Uwaga, mocne, brutalne i chamskie, ale śmieszne...

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/10/20229-1.jpg
źródło (http://halbot.haluze.sk/image/20229)

Sebastianito
06-10-2010, 13:02
To sie nie dzieje naprawde... no powiedzcie, ze nie!

R
06-10-2010, 13:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slkr
06-10-2010, 13:46
biedna żabka :) +18

http://www.youtube.com/watch?v=khwjD-KVQ_Q

misiobudrysio
06-10-2010, 14:36
biedna żabka :) +18

http://www.youtube.com/watch?v=khwjD-KVQ_Q

jak sie nie ma baby trzeba lapac zaby

pozdr.

R
06-10-2010, 14:38
jak sie nie ma baby trzeba lapac zaby

pozdr.

pilnuj swojego avatara :mrgreen:

akustyk
06-10-2010, 14:42

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/10/20229-1.jpg
źródło (http://halbot.haluze.sk/image/20229)

z tego by wychodzilo, ze ze 20% przypadkow ma jakies uzasadnienie :confused:

nie wiem czy kolega zonaty, a jesli tak to jak dlugo, ale moje osobiste 10-letnie
obserwacje praktyczne wykazuja, ze to dosc mocno przeszacowana wartosc :razz:

Erie
06-10-2010, 14:44

nie wiem czy kolega zonaty, a jesli tak to jak dlugo, ale moje osobiste 10-letnie

tam miało być 0,1% - komuś się rzędy wielkości pomyliły :)

slkr
06-10-2010, 14:45
pilnuj swojego avatara :mrgreen:

ogólnie to jest bardzo śliski temat :)

misiobudrysio
06-10-2010, 15:14
ogólnie to jest bardzo śliski temat :)

o sziet juz mi witki opadly

sea21
06-10-2010, 16:01
o sziet juz mi witki opadly

Widać po avatarze :p

Tomasz Dudrak
06-10-2010, 18:13

Kolega szczęśliwie żonaty, wartości w rzeczy samej odrobinę przesadzone, ale ziarnko prawdy w tym jest.

Żeby nie offtopować, zalinkuję ciekawostkę (http://halbot.haluze.sk/?id=5345).

Boryszuk
06-10-2010, 19:58
Do pokoju wchodzi strasznie pobity hrabia.
- O rany, sir, co się panu stało? - pyta Jan.
- Dostałem w twarz od barona Stefana.
- Od barona Stefana? Przecież to chucherko! Musiał mieć coś w ręku!
- Miał. Łopatę.
- A pan, panie hrabio? Nie miał pan nic w ręku?
- Miałem. Lewą pierś żony barona. Piękna rzecz, nie przeczę, ale do walki zupełnie się nie nadaje.

linkil
06-10-2010, 20:13
źródło (http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201010/1286384190_by_Tromasss_500.jpg)

Leon13th
06-10-2010, 21:34
źródło (http://img207.imageshack.us/img207/4589/1286093693bylossier500.jpg)

źródło (http://img163.imageshack.us/img163/98/1284479813bysircrouch50.jpg)

Zrób sobie aparat xd

źródło (http://img339.imageshack.us/img339/9315/kaparat.jpg)

gregory_21
06-10-2010, 22:18
Stare ale jare ;)

Pokłóciły się okrutnie członki ciała. No bo kto niby ma być szefem?
- Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję.
- Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie.
- Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku.
- My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka.
- Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie...
- JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd DUPA - I JUŻ.
Śmiech ogólny, no całe ciało się nie może pozbierać.
- DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce się powykrzywiały. Nogi zgięły się w kolanach. Oczy wyszły na wierzch.
Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została DUPA.

MORAŁ:

I tak to już jest drodzy moi - szefem może zostać tylko ten, co gówno robi :D

Grygolas
06-10-2010, 22:20
Mały mistrzunio:)

0REJ-lCGiKU

sebaok
07-10-2010, 10:12
"nosił wilk razy kilka" :D

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/10/11r7j-1.jpg
źródło (http://i.imgur.com/11r7j.jpg)

slkr
07-10-2010, 12:10
ten to MA TALENT :) +18

http://www.milanos.pl/vid-20748-Malowanie-zywym-pedzlem-w-niemieckim-Mam.html

Grygolas
07-10-2010, 12:51
ten to MA TALENT :) +18

http://www.milanos.pl/vid-20748-Malowanie-zywym-pedzlem-w-niemieckim-Mam.html

U nas to w ogóle by nie został wyemitowany. Co kraj to obyczaj...
Moim zdaniem oblecha na maksa :p

di_
07-10-2010, 13:05
Można powiedzieć, że temu to naprawdę z pędzla kapie.. ;)

agape
07-10-2010, 14:10
źródło (http://img841.imageshack.us/img841/8605/001image.jpg)

:)

woytec60
07-10-2010, 17:25
Socjotechnika na wesoło:

cbEKAwCoCKw 2lXh2n0aPyw

nazir_altamar
07-10-2010, 19:44
Ukrainiec żenił się z Rosjanką.
Przed nocą poślubną ojciec radzi synowi:
- Złap mocno żonę i z całej siły pchnij na łóżko, niech wie, że Ukraina jest mocna
- Potem pokaż jej swojego kutasa, niech wie , że Ukraina jest wielka
Nagle wtrąca się dziadek i mówi:
- a potem zwal se konia, niech wie, że Ukraina jest niezależna

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im:
- Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco.
Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął:
- Ja Ja Ja Ja to chcę, proszę Panie, prooooszę,istotnie ułatwi mi to życie.
Ewa zgodziła się, mówiąc że takie rzeczy nie mają dla niej znaczenia.
Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości.Biegał Po Rajskim Ogrodzie i obsikał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić.
Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała:
- Jaki jest drugi prezent?
Bóg odpowiedział: - Mózg Ewo, mózg...
.
.
.
.
.
... Ale Adam nie przestawał, biegał wokoło sikajac na drzewa, kamienie, zwierzęta.. Bóg westchnął ciężko i powiedział:
- Ewo, wybacz, ale drugi prezent tez dam Adamowi, inaczej nas tu zasika w cholerę !

Pan Bóg stworzył Adama i Ewę i tak patrzy na swoje dzieło i mówi:-
-Adamie,no Ty to jesteś idealny,piękny,przystojny,silny...No ale Ty Ewo,to już zawsze będziesz musiała się malować...

Facet grzebie cos przy kontakcie czy innych tam kabelkach, wola zone:
- Jadźka, potrzymaj mi ty ten kabelek.
Żona bierze kabelek i pyta:
- No i co?
- Nic..
- Widac faza jest w drugim...

Co mówi ściana do ściany?? .Spotkamy sie na rogu!

Dzwoni facet do firmy reklamującej odchudzanie i po krótkiej rozmowie zamawia pakiet o nazwie "5 kilo w 5 dni".
Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi cudowna blondyneczka, około 20 lat i oprócz sportowego obuwia i tabliczki zawieszonej na szyi nie ma nic na sobie. Dziewczyna przedstawiła się jako pracownica wspomnianej firmy i programu "5 kilo w 5 dni". Na tabliczce napis:
"Mam na imię Kasia. Jak mnie złapiesz będę Twoja!".
Facet rzuca się bez namysłu w pościg za blondynką. Po paru kilometrach i pewnych początkowych trudnościach, w końcu łapie swoją nagrodę. Sytuacja powtarza się przez kolejne 4 dni.
Facio staje na wadze i zadowoleniem stwierdza, że rzeczywiście schudł 5 kilo! W takim razie znów dzwoni do firmy i zamawia program - tym razem "10 kilo w 5 dni".
Następnego dnia: w drzwiach staje zapierająca dech w piersiach kobieta, najpiękniejsza, najbardziej seksowna, jaką widział w życiu. Na sobie nie ma nic oprócz butów sportowych i tabliczki na szyi:
"Mów mi Ewa. Jak mnie złapiesz, będę Twoja!"
Ta kobieta ma jednak taką super kondycję, że faciowi niełatwo jest ją złapać od razu i gonitwa trwa znacznie dłużej. W końcu jednak okazuje się że nagroda warta jest nadludzkiego wysiłku.
Historia powtarza się przez następne 4 dni i w końcu facet staje na wadze i jest całkowicie zadowolony: schudł obiecane 10 kilo!
W takim razie postanawia pójść na całość i dzwoni do firmy trzeci raz. Zamawia pakiet "25 kilo w 7 dni". Pani przez telefon pyta:
- Jest Pan absolutnie pewien? To jest nasz najtrudniejszy program!
Facet jest jednak głęboko przekonany, że tego właśnie chce.
- Całe lata nie czułem się tak wspaniale!
Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi potężny, muskularnie zbudowany, intensywnie opalony dwumetrowy facet. Na sobie ma tylko różowe buty sportowe i tabliczkę:
"Jestem Franek. Jak Cię złapię, będziesz mój!"

gregory_21
07-10-2010, 21:37
Ukrainiec żenił się z Rosjanką.
Przed nocą poślubną ojciec radzi synowi:
- Złap mocno żonę i z całej siły pchnij na łóżko, niech wie, że Ukraina jest mocna
- Potem pokaż jej swojego kutasa, niech wie , że Ukraina jest wielka
Nagle wtrąca się dziadek i mówi:
- a potem zwal se konia, niech wie, że Ukraina jest niezależna

KaeF
07-10-2010, 23:58
Było? ;)
12 największych wpadek fotoszopy
http://oddee.com/item_96450.aspx

EDIT: I jeszcze jedno:
http://smilepanic.com/photoshop-disasters

hegemon23
08-10-2010, 09:20
źródło (http://img710.imageshack.us/i/beaverg.gif/)

ropusz
08-10-2010, 09:30
Bóbr
Musiałem trochę pogłówkować aby zakumać o co chodzi ;)

fruchu
08-10-2010, 11:47
Dobre ;-)

nem
08-10-2010, 13:02
Dziadek Dekoracyjny :D http://dziadekoppa.com (http://dziadekoppa.com/)

Kwiatek111
08-10-2010, 15:06
Dziadek Dekoracyjny :D http://dziadekoppa.com (http://dziadekoppa.com/)

to tak naprawde ?

nem
08-10-2010, 15:54
Zobacz filmik na stronie :) Trójka designerów sobie zażartowała z IKEI

Tomeqp
08-10-2010, 20:57
Na dobry początek weekendu. ;) Za pierwszym razem popłakałem się ze śmiechu. :lol:
Jgr3tivWe00

eskimos
08-10-2010, 22:12
Na dobry początek weekendu. ;) Za pierwszym razem popłakałem się ze śmiechu. :lol:

Ula Zyta Hytta nie pasuje, Ole( czyt Ula) to skandynawskie imię męskie :P
No i wbrew pozorom to nie są tacy anemiczni ludzie, powiedziałbym ze są bardziej rozrywkowi i ruchliwi (dosłownie i w przenośni) :mrgreen:

gregory_21
08-10-2010, 22:23
Ula Zyta Hytta nie pasuje, Ole( czyt Ula) to skandynawskie imię męskie :P
No i wbrew pozorom to nie są tacy anemiczni ludzie, powiedziałbym ze są bardziej rozrywkowi i ruchliwi (dosłownie i w przenośni) :mrgreen:

Modzie: BANA MU, BANA!

Dwóch wędkarzy totalnie popiło podczas połowów i kiedy już byli całkiem zaprawieni nagle wyciągnęli z wody piękną rusałkę... Nie muszę Wam mówić co się działo :)

Rankiem, kiedy się obudzili, obok nich leżał wielki sum... I tak do kaca dołączył wstyd...

Psychotrop
08-10-2010, 22:57
no to teraz mnie kobiecinki nasze zjedzą żywcem ;)

cGjTgmZcwR0

c-man
08-10-2010, 23:06

velaskez
09-10-2010, 01:34
W mordę. To jest to! :mrgreen:

siona
09-10-2010, 07:18
mocne ; a jakie prawdziwe :D

Korchez
09-10-2010, 08:09
Normalnie hardcore ;-)

Psychotrop
09-10-2010, 08:55
no to już mniej hardcorowe :)
http://patrz.pl/mp3/kostka-cukru-protest-song-chomika

woytec60
09-10-2010, 13:06
S&O - bajeczka (http://carlos99.wrzuta.pl/film/0ei5TJxonnN/bajeczka)

gilvhs
09-10-2010, 15:01
Sadam i Osama :D
Reklama kamieni też wypaśna :D

puchbeary
09-10-2010, 17:38
nie róbcie tego w domu :)
1D4lw59ledI

velaskez
10-10-2010, 00:13
W klapkach? Kozak;)

c-man
10-10-2010, 00:30
QHG8cjI5B-w

xO0IBAm0Dko

Tomasz Dudrak
10-10-2010, 11:52
Doroczny bal katów. Jeden z uczestników pyta wodzireja:
- Nie widział Pan gdzieś mojej żony? Taka drobna blondynka. Krótko ścięta.

sebah
10-10-2010, 12:07
http://www.dumpert.nl/mediabase/517211/c09d7de3/4chan_epic.html

woytec60
10-10-2010, 12:16
Kobiety wydają pieniądze z rozsądkiem.
W rezultacie tego nie mają ani pieniędzy ani rozsądku.

Rafał_Sz
10-10-2010, 12:22
FffEZ3INnHY

:)

bahuone
10-10-2010, 14:58
http://www.maxior.pl/film/147134/Akcent_ma_znaczenie