PDA

Zobacz pełną wersję : Humor

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78

Marta Baranowska
23-08-2010, 23:01
Do Urzędu Stanu Cywilnego przychodzi Indianin i mówi:

- Chciałbym zmienić nazwisko.

- A jak się pan nazywa?
...
- Waleczny Orzeł Spadający z Nieba na Wrogów, Uderzający Ich Znienacka.

- A jak chce się pan nazywać?

- Jebudu.

KaleidoStar
23-08-2010, 23:30
Marta :D Hahah...

darsedz
23-08-2010, 23:58
rozbawiło mnie :)
http://allegro.pl/item1188214838_russian_military_watch_jedyny_na_sw iecie_58x76.html

"Witam ,przedmiotem tej niecodziennej aukcji w moim serwisie jest zegarek naręczny dla King Konga. Na wstępie podam kilka parametrów ,by sie zapoznać z wielkością. Wymiary: Szkło wewnątrz korony 48 mm , razem z korona 58 mm ,wysokość 21mm ,szerokość paska 24 mm. Wymiar z głowica to 76 mm( po odkręceniu kopuły mamy nakręcacz) . Waga : 270 gramów!!!!!!!!!! :) .Mechanizm jaki jest w środku to ruska MOŁNIA sprzed kilkudziesięciu lat, stosowana w zegarkach kieszonkowych . Zresztą co tu dużo pisać ,wykonałem kilka dobrej jakości zdjęć na których przedstawiam porównanie z monetą co powinno przybliżyć wyobrażenie o wielkości . Ponieważ zegareczek:) pochodzi minimum z przed 25 lat, jest używany i przeze mnie i z pewnością przez gościa z KGB ,który to kulom się nie kłaniał, widać na nim ducha czasu. Obudowa pozbawiona miejscami niklu . Szkło ma grubość ok.3 mm i w najmniejszym stopniu nie jest porysowane . Odpowiem Państwu dlaczego ten zegarek jest jedyny na świecie( patrz tytuł) . Ponieważ zamówiłem do niego nowy cyferblat . Stary był pordzewiały i wyklepany jak tarcza Juranda ze Spychowa. Mina i juz. Nowy to nic innego jak polaczenie Schaffhausen’a z pomysłowym Dobromirem . Na tarczy widnieje napis NAUTISCHE INSTRUMENTE MUHLE GLASHUETTE/SA , MILITARE DIVER 1000M . Dla niewtajemniczonych pod tą nazwą kryją sie zegarki Schaffhausen’a produkowane li tylko i wyłącznie dla profesjonalnych nurków(patrz logo) co to jako ocieplinę skafandrów używają banknotów o dużym nominale :) . Całość proszę mi wierzyć robi pieronujące wrażenie. Proszę nie wchodzić z nim do łóżka ,bo z upojnej nocy będą nici :) . Nic, tylko koncentracja nad zegarkiem. Dodatkowej atmosfery dostarczy fluorescencja dająca poświatę wniebowstąpienia. Teraz trochę o możliwościach. Pod względem technicznym zegarek nie potrafi nic poza odmierzaniem czasu. Posiada wbudowany sekundnik. I z możliwości technicznych to tyle. Wodoszczelność mimo ,iż na tarczy widnieje dumny napis 1000m ,jest na poziomie okrętu atomowego KURSK . Napełnia się wodą w mgnieniu ,ale proszę mi wierzyć ,że wciąż będzie chodził. Może tu o to właśnie chodzi???i tak ma być??? . A co potrafi uf eksponat. Wyglądem i rozmiarami potrafi zszokować, rzucić na kolana tak, że na imprezie o niczym innym nie usłyszysz jak o swoim naręcznym przyjacielu . Szok, szok i jeszcze raz szok!!! ORIS czy BREITLING w najbardziej wypasionej wersji przy moim cudeńku wyglądają jak miniaturki z odpustu w Albanii . Do zegarka jest oryginalne pudełko Ministerstwa Obrony Narodowej ZSRR. Cóż mogę dodać ,szpan to mało powiedziane ,bo to jedyny na świecie zegarek ,który swoim rozmiarem może służyć za narzędzie obrony np. przed Chuckiem Norrisem:). Aaaa i jeszcze jedno . Pisząc ,ze jest jedyny na świecie ,wiem co pisze i za drugi taki sam egzemplarz zapłacę 100.000 złotych . Tak wiec do dzieła. Serwisy aukcyjne tego świata czekają na podbój. Pozdrawiam i zapraszam do tej jedynej w swoim rodzaju licytacji."

U-CUT
24-08-2010, 04:18
Emerytura to to, na co mężczyzna przechodzi po śmierci, a kobieta po ślubie.

Pare stron wstecz.

Rosyjski model emerytury, rozwiązuje wszystkie problemy.

Każdy potencjalny emeryt dostaje od Państwa Wołgę.

Do przepłynięcia

Jak nie przepłynie, problem emerytury znika.

A jak przepłynie, to jeszcze lepiej. Widocznie emeryt wciąż nadaje się do pracy.

DOBRE ;)

puchbeary
24-08-2010, 08:37
Jako, że nie mam zapędów archeologicznych to nie wiem czy nie było.
Miłej zabawy życzę. Wymagana znajomość podstaw angielskiego.
9p1yBlV7Ges

R
24-08-2010, 09:01
- co jest najtrudniejsze w zakupie Appla??
- ????
- powiedziec rodzicom ze jest sie gejem....

:mrgreen:

grudzinsky
24-08-2010, 10:32
Jako, że nie mam zapędów archeologicznych to nie wiem czy nie było.
Miłej zabawy życzę. Wymagana znajomość podstaw angielskiego.
9p1yBlV7Ges

bylo kilka stron temu. az tak gleboko kopac nie trzeba, zeby odszukac ;)

gregory_21
24-08-2010, 10:51
Proponuję dodanie wyrazu "BYŁO" do listy słów cenzurowanych!

hegemon23
24-08-2010, 14:58
[QUOTE=Psychotrop;2039676]pamiętacie to ?

tego chyba jeszcze nie było;)
MmUUZ4oNaUk

i jeszcze jedno

vyauBkkpkho
:]

misiobudrysio
24-08-2010, 22:45
Spotyka się dwóch mężów:
- Słyszłem, że twoja żona rozbiła twoje nowe autko. Stało jej się coś?
- Jeszcze nie, zamknęła się w łazience.

Marta Baranowska
24-08-2010, 23:58
Wchodzi kompletnie zalany gość w środku nocy do domu i od progu wrzeszczy:
- Ku*wa, wróciłem!
Przewraca się w przedpokoju, rumor jak na wojnie, doczołguje się do sypianli cały czas bluźniąc.
- Wróciłem, ku*wa! - drze się głośno już w sypialni, po czym pada na łóżko w ubraniu.
A przed snem jedna błoga myśl przemyka mu przez głowę:
- Ale za*ebiście jest być kawalerem i mieszkać samemu...

gregory_21
25-08-2010, 00:13
Wchodzi kompletnie zalany gość w środku nocy do domu i od progu wrzeszczy:
- Ku*wa, wróciłem!
Przewraca się w przedpokoju, rumor jak na wojnie, doczołguje się do sypianli cały czas bluźniąc.
- Wróciłem, ku*wa! - drze się głośno już w sypialni, po czym pada na łóżko w ubraniu.
A przed snem jedna błoga myśl przemyka mu przez głowę:
- Ale za*ebiście jest być kawalerem i mieszkać samemu...

Czasem tęsknię...

ALF
25-08-2010, 00:31
To ja powiem anegdotkę z życia zamiast dowcipu ;)

Wracając skądeś (wyjątkowo pieszo) natrafiłem na scenkę, w której mamusia zżymała się na synka (11-12 lat).
-Ja kur#a ci pokażę! krzyczała wyma****ąc ręką...
Zapytałem całkiem serio
-Dlaczego ma pani tak niskie mniemanie o sobie?
W odpowiedzi była cisza.............chyba myślała :D

parman
25-08-2010, 13:11
To i ja coś z życia
Przed wakacjami chciałem podreperować kondycję i zapisałem się na osiedlową siłownie. Któregoś dnia w szatni rozmawiali między sobą tacy typowi pakersi. Grube karki , łańcuchy na szyi.
- Ale się ku...wa nawpier.....łem tych (chodziło o jakieś ampułki). Tak mi się ru...ać chce, że własną żonę bym wyj....bał.
Teraz czasami żałuję, że nie zapytałem się jakie to były ampułki ? ;)

messer
25-08-2010, 13:34
Kondycję. Przed wakacjami.
AKURAT! :-D

Boryszuk
25-08-2010, 18:05
Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha szaleńczo rękami, krzyczy... W końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko opada na ławkę. Podchodzi do niego kolejarz:
- Co, spóźnił się pan na pociąg?
- Nie, ku**a, wyganiałem go z dworca!

bukowy dziad
25-08-2010, 18:14
W barze na szczycie wieżowca siedzi facet. Zamawia tequile, wypija ja jednym haustem, podbiega do okna i... wyskakuje. Ku zdumieniu wszystkich po paru minutach znowu staje w drzwiach baru. Od stolika wstaje inny facet, podbiega do niego i pyta:
- Panie! Jak pan to zrobił?! Przecież jesteśmy z dwieście metrów nad ziemią...
- Wie pan co, ta tequila jest jakaś dziwna, wypijam ją, skaczę, pędzę ku ziemi i jakiś metr przed nią hamuje i ląduję miękko. Proszę zobaczyć... Rzeczywiście, jak powiedział, tak zrobił. Jego rozmówca zaszokowany postanawia zrobić to samo. Wypija tequile, skacze przez okno i...ginie na miejscu.
Wtedy barman, przecierający leniwie szklankę mówi do pierwszego faceta:
- Wiesz Superman, jak popijesz to niezły z ciebie k.tas

woytec60
25-08-2010, 18:46
- Wiesz Superman...
Dobre :mrgreen:

misiobudrysio
25-08-2010, 20:23
Życzy pan sobie obiad?
- A jaki jest wybór?
- Tak lub nie.

misiobudrysio
25-08-2010, 22:39
- Czy mogę prosić o rękę pana córki?
- A co, nie masz swojej - zażartował ojciec
- Mam, ale jest już zmęczona. - odpowiedział poważnie kandydat.

Korchez
26-08-2010, 00:32
:):):):):):):)

gregory_21
26-08-2010, 01:08
- Kobiety trzeba trzymać krótko...

- Maksymalnie do rana.

di_
26-08-2010, 09:35
Trochę taki czarny humor:

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/08/trybunach_stadionu_doszlo_4519962-1.jpg
źródło (http://img.interia.pl/sport/nimg/4/d/trybunach_stadionu_doszlo_4519962.jpg)

gregory_21
26-08-2010, 10:25

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/08/trybunach_stadionu_doszlo_4519962-1.jpg
źródło (http://img.interia.pl/sport/nimg/4/d/trybunach_stadionu_doszlo_4519962.jpg)

Aaaaa.... to tylko kandydat, to dlatego ;)

Polsar74
26-08-2010, 11:02

popłakałem się ze smiechu :D

nem
26-08-2010, 12:49
Piękne to jest :)

Sebastianito
26-08-2010, 13:49
Masakra... ale sie usmialem z tego zdjecia...

Boryszuk: Ale dales do pieca, az sie poplakalem ze smiechu... :D

Zink
26-08-2010, 14:56
A co potrafi uf eksponat.
Ratunku! Moje oczy!!!

gregory_21
26-08-2010, 15:49

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://gfx.mmlublin.pl/rep/newsph/5387/10028.3.jpg)

Z tym mi się skojarzyło... ale pewnie nie tylko mi ;)

Sebastianito
26-08-2010, 17:03
Znalezione w necie, opis pod jednym z filmikow na YouTube:

"first, move your ass and come here, to poland. Our country is a shit, but loking from a policy site. We got wonderful sea and krajobraz i **** ci w dupe moj angielski ssie ale przekaz jest."

Ja osobiscie padlem...

KaeF
26-08-2010, 17:09
OT: Swoją drogą, to co się stało w Bydgoszczy, świadczy o tym, że trzeba raz na zawsze zamknąć sekcję piłki nożnej Zawiszy i wyraźnie dać do zrozumienia kibolom, że to tylko i wyłącznie ich wina. Mieszkałem w Bdg sześć lat. Przez cały ten okres Zawisza była mi bliska - trenowałem tam, brałem udział w zawodach (w sekcji LA). Żal klubu, ale problem idiotów-mięśniaków trzeba drastycznie rozwiązać. Niech sobie robią ustawki na polach poza miastem i mordują siebie nawzajem, a sport zostawią normalnym ludziom.

tgollob_jamessuchar
26-08-2010, 17:11
OT: Swoją drogą, to co się stało w Bydgoszczy, świadczy o tym, że trzeba raz na zawsze zamknąć sekcję piłki nożnej Zawiszy i wyraźnie dać do zrozumienia kibolom, że to tylko i wyłącznie ich wina. Mieszkałem w Bdg sześć lat. Przez cały ten okres Zawisza była mi bliska - trenowałem tam, brałem udział w zawodach (w sekcji LA). Żal klubu, ale problem idiotów-mięśniaków trzeba drastycznie rozwiązać. Niech sobie robią ustawki na polach poza miastem i mordują siebie nawzajem, a sport zostawią normalnym ludziom.

dokładnie.. do Zawiszy, jako klubu nic nie mam... do, chyba, większości jej "kibiców" (hehe ;D duże nadużycie) jak najbardziej... żenada

eskimos
26-08-2010, 18:40
Szacun :mrgreen:

ZF9szJ8fesA

ray_knox
26-08-2010, 18:41
To i ja coś z życia
Przed wakacjami chciałem podreperować kondycję i zapisałem się na osiedlową siłownie. Któregoś dnia w szatni rozmawiali między sobą tacy typowi pakersi. Grube karki , łańcuchy na szyi.
- Ale się ku...wa nawpier.....łem tych (chodziło o jakieś ampułki). Tak mi się ru...ać chce, że własną żonę bym wyj....bał.
Teraz czasami żałuję, że nie zapytałem się jakie to były ampułki ? ;)
prawdopodobnie jakiś specyfik z ekstraktem z tribulusa, który zwiększa produkcję testosteronu. Jeżeli też napaliłeś się na żonę "pakersa", to możesz śmiało stosować :D najwyżej siłownię zmienisz :p

Kondycję. Przed wakacjami.
AKURAT! :-D
nie śmiej się, może kolega jest typowym "sezonowcem" :D :P

woytec60
26-08-2010, 18:51
Taki sobie tutorial: Celebrity X-Ray How-To (http://www.dailymotion.pl/video/xavywa_celebrity-x-ray-how-to_sexy)
Do dzieła ;)

mrozikulus
26-08-2010, 20:42
źródło (http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1282842254_by_cybulshian_500.jpg)

Calme
26-08-2010, 20:53
Zakres świadczeń socjalnych gwarantowanych wynikających z budżetu państwa
przyjętego na rok 2010:
Minister- porsche, whisky i artystki
Poseł- mercedes, koniaki i kociaki
Dyrektor- opel, starka i sekretarka
Kierownik- fiat, wyborowa i koleżanka biurowa
Pracownik umysłowy- autobus, czysta czerwona i własna żona
Pracownik wykwalifikowany- motocykl, 2 piwa i byle dziwa
Robotnik- łopata, taczki i dupa sprzątaczki
Chłop- bimber, kilka uli i dupa krasuli
Bezrobotny- modlitwa, łączka i własna rączka

cyrusvirus
26-08-2010, 23:13
Hehehe, ten demot mnie rozwalił :D

Antonioo
27-08-2010, 00:45
demot miażdży!:D

rychu_cmg
27-08-2010, 00:53
(..) Mieszkałem w Bdg sześć lat. Przez cały ten okres Zawisza była mi bliska - trenowałem tam, brałem udział w zawodach (w sekcji LA). (...)
może się czepiam ale Zawisza to on a nie ona

KaeF
27-08-2010, 01:07
Masz rację.. Żeby nie było, że to mój pierwszy błąd na forum, napiszę, że to taki skrót myślowy był, np. "jednostka treningowa (czyli klub Zawisza) była mi bliska":D

A demot mnie rozwalił. Każdy kolejny obrazek powodował obniżenie szczęki, aż w końcu walnęła w podłogę:D

drosik
27-08-2010, 09:05
Mało śmieszne, bo było dwie strony temu ;)

woytec60
27-08-2010, 12:47
Mało śmieszne, bo było dwie strony temu ;)

:oops: Sorki, zajrzałem tylko na poprzednią...

A to poniżej właśnie zauważyłem na swoim pulpicie:

źródło (http://img838.imageshack.us/i/27sierpnia.jpg/)

:o

Sebastianito
27-08-2010, 12:55
LIST Z WOJSKA:

Droga Matulu, Drogi Tatku!

Dobrze mi tu. Mam nadzieję, że Wy, wujek Józek, ciotka Lusia, wujek Antoś, ciotka Hela, wujek Franek, ciotka Basia, wujek Rysiek oraz Heniek, Stefan, Garbaty Bronek, Mańcia, Rózia, Kachna, Stefa, Wandzia ze swoim Zenkiem i mój Zdzisiek też zdrowi.

Powiedzcie wszystkim, że to całe wojsko to super sprawa. Nasze Rokicice Górne się nie umywajo. Niech szybko przyjeżdżajo i się zapisujo, póki som jeszcze wolne miejsca. Najpierw było mi troche głupio, bo trza się w wyrku do 6-tej wylegiwać, że aż nieprzyzwoicie człowiekowi... Żadnych bydląt karmić, doić, gnoju wywozić, ognia w piecu rozpalać... Powiedzcie Heńkowi i Stafanowi, że trza tylko swoje łóżko zaścielić ( można się przyzwyczaić ) i parę rzeczy przed śniadaniem wypolerować. Wszystkie facety muszo się tu codziennie golić, co nie jest jednak takie straszne, bo -uwaga- jest ciepła woda. Zawsze i o każdy porze!

Powiedzcie mojemu Zdziśkowi, że jedynie śniadania dajo tu trochę śmieszne, nazywajo je europejskim. Oj cinko się musi w tej Europie prząść, cinko... Jedno jajeczko, parę plasterków szynki i serka. Do tego jakieś ziarenka, co to by ich nawet nasze kury nie ruszyły, z mlikiem. Żadnych kartofli, słoniny, ani nawet zacierki na mliku! Na szczęście chleba można brać ile dusza zapragnie.( Koledzy przezywajo mnie od tego Bochenek...) Na obiad to już nie ma problemów. Co prowda porcje jak dle dzieci w przedszkolu, ale miastowe to albo mało jedzo, albo mięsa wcale nie tkną... Chore to jakieś czy co..? Tak więc wszystko czego nie zjedzo przynoszą do mnie i jest dobrze.

Te miastowe to w ogóle dziwne jakieś som...Biegać to to nie potrafi. Bić się też nie... Mamy tu takie biegi z ekwipunkiem. No tak jak u nas co ranek, ino nie z wiadrami. Krótkie takie. Jak z naszy remizy do kościoła w Rokicicach Dolnych. Po dobiegnięciu na miejsce to miastowe tylko gały wybałuszajo i dyszo jak parowozy. Nie wiadomo dlaczego ale wymiotujo przy tym, i to czasami z krwią. Po 5-ciu kilometrach i to jeszcze w maskach ochronnych! A potem to trzeba ich z powrotem do koszar ciężarówkami zawozić, bo się już do niczego nie nadajo. Na ćwiczeniach z walki wręcz to lekko takiego ściśniesz ...i już ręka złamana! To pewnie z ty kawy co ją litrami chlejo, i przez to mięso, co go to nie jedzo...! Najsilniejszy jest u nas taki Kozłowski z Rembowic koło Gałdowa, potem ja. No, ale un ma 2 metry i pewnie ze 120 kg, a ja 1,66 m i chyba z 72 kg...bo trochę mi się łostatnio od tego wojskowego jedzenia przytyło..

Koniecznie powiedzcie o tym wujkowi Ryśkowi, Garbatemu Bronkowi i mojemu Zdziśkowi. Mam już pierwsze odznaczenie za strzelanie!!! A tak mówiąc szczerze, to nie wiem za co... Ten czarny łeb na tej ich tarczy wielki jak u byka. I wcale się nie rusza jak te nasze dziki i zające. Ani nikt nie strzela do ciebie nazad, jak to u nas bracia Bylakowie, z tych ichniejszych dubeltówek. Naboje - marzenie...i w dodatku nie trzeba ich samemu robić! Wystarczy wziąć te ich nowiutkie giwery, załadować, i każdy co nie ślepy trafia bez celowania!

Nasz kapral to podobny do naszej belferki Gorcowej z Rokicic. Gada, wrzeszczy, denerwuje się, a i tak nie wiadomo o co mu chodzi. Trochę się z początku na mnie zawziął i kazał biegać w samym podkoszulku, w deszczu, po placu apelowym. Dostał jednak raz ode mnie szklankę tego samogonu od wujka Franka i go o mało szlag nie trafił. Ganiał potem cały czerwony na pysku po tym samym placu, a potem przez pół dnia nie wychodził z kibla. Kazał mi następnego dnia rano butelkę tego frankowego samogonu do samego dna wypić. Na raz. No i co? I nic! Normalny samogon, taki jaki znam od dziecka. Kapral znowu wybałuszył gały, a tera ciągle gapi się na mnie podejrzliwie, ale mam już święty spokój.

Powiedzcie wszystkim, że to całe wojsko to super sprawa. Niech szybko przyjeżdżają i się zapisują, póki są jeszcze wolne miejsca.

Całuję Was wszystkich mocno ( a szczególnie mojego Zdziśka )

Wasza córka Marysia

woytec60
27-08-2010, 12:56
Ten, to dopiero ma brodę ;)

Imago
27-08-2010, 13:04
Może i ma brodę ale ja się uśmiałam bo zdążyłam już zapomnieć :lol:

Sebastianito
27-08-2010, 13:30
ja to pierwszy raz czytalem i padlem jak przeczytalem podpis...

rooner
27-08-2010, 19:52
Dyskusja zasłyszana dziś w tramwaju (dwóch panów tak koło 55 lat, temat - skoki narciarskie)
- czuję, że w tym sezonie Małysz w końcu przeleci Ammana.

woytec60
28-08-2010, 08:21
Uqg3Pg2M9WU

;)

popkas
28-08-2010, 23:20
8DjE6CSh3xc

:D

Tomeqp
28-08-2010, 23:40
Nie jest to humor najwyższych lotów, bardzo stare, ale może ktoś jeszcze nie widział. :D Kiedyś się popłakałem ze śmiechu jak to zobaczyłem. :lol:
EQhfc4G5GpY

misiobudrysio
29-08-2010, 07:44
Rolnik i jego żona leżeli sobie w łóżku. Ona szydełkowała, on czytał gazete. W pewnej chwili odłożył gazetę i spytał:
- Wiedziałaś, że ludzie to jedyny gatunek, którego samice są w stanie odczuwać orgazm?
Żona uśmiechnęła się zachęcająco i spytała:
- Naprawdę? Udowodnisz?...
Rolnik odpowiedział:
- Jeśli chcesz... - po czym wstał z łóżka i poszedł gdzieś. Wraca po 30 minutach i mówi:
- No więc krowa i owca na pewno nie mogą, natomiast świnia kwiczała w taki sposób, że nie jestem pewien??

linkil
29-08-2010, 10:06
Nauczycielka w 3 klasie pyta dzieci kim chciałyby być.
Jasiu powiedział, że seksuologiem.
- Ależ Jasiu, Ty nawet nie rozumiesz co to znaczy!
- Rozumiem. Seksuolog np. leczy obsesje seksualne.
- Tego tym bardziej nie rozumiesz!
- To wytłumaczę pani na przykładzie: Idą ulicą 3 panie i jedzą lody. Jedna liże loda, druga gryzie loda, trzecia ssie loda. Jak zgadnąć, która jest mężatką?
- Jasiu! Do dyrektora!
Jasiu w drzwiach z ręką na klamce:
- Proszę pani - najłatwiej po obrączce. A to, co pani chodzi po głowie, to są właśnie obsesje seksualne.

Andre
29-08-2010, 11:09
Siedzi dziadek z albumem i mówi do wnuczka:
- Chodź Kurt oglądniemy zdjęcia...
Oglądają zdjęcia, dziadek mówi:
- To ciocia Ingrid, a to wuj Helmut.
Wnuczek wyciąga z za okładki stare zdjęcie na którym Hitler odbiera defiladę Wermachtu i pyta:
- Dziadku a to? Jakie ładne! Ile ludzi! Kto to jest ten pan z wąsikiem?
- To drogie dziecko był bardzo ZŁY CZŁOWIEK, pamiętaj, bardzo zły człowiek.
- Dziadku a dlaczego ty stoisz przed nim w mundurze i pokazujesz mu wyciągniętą do przodu rękę?
- Widzisz synku ja mu mówię: 'hola, hola zły człowieku'.

nem
29-08-2010, 11:58
Niektórzy z darem wyrafinowanego trollingu się urodzili. Dla wielu natomiast wyrafinowany trolling wydaje się marzeniem nie do osiągnięcia, co oczywiście nie jest prawdą. Niejeden wybitny muzyk, został nim, nie ze względu na zdolności, lecz trening i ciężką pracę.

Oto kilka porad bardzo pomocnych, by stać się trollem doskonałym i zdobyć spore grono gorących fanów:

* Nie musisz znać tematu, by się wypowiadać. Pamiętaj, że im więcej cię na forum widać, tym mocniej jesteś zapamiętywany.

* Nie dopuszczaj do zejścia dyskusji na tryb merytoryczny. Dyskusję utrzymuj w tonie łatwym, sarkastycznym i odległym od istoty sprawy. Większość internautów nie chce czytać filozoficznych dysput, lecz się pośmiać z linczowanego przez ciebie biedaka.

* O własny pogląd walcz jak lwica o młode, nigdy nie przyjmuj argumentów przeciwnej strony. W trollingu nie chodzi o to, by dyskusja prowadziła do wyjaśnienia wątpliwości, lecz je podsyciła. Ty jesteś od tego, żeby wszelkie wątpliwości wykorzystać i przeciwnika mentalnie zniszczyć.

* Naucz się kilku łacińskich sentencji. To sprawi, że w oczach czytelników staniesz się bardziej wiarygodny intelektualnie.

* Poluj na błędy ortograficzne i literówki, to najłatwiejszy sposób by udowodnić, że przeciwnik jest nieukiem.

* Nie używaj wulgaryzmów, ujmują uroku osobistego i spychają cię do poziomu przeciętnego trolla.

* Pamiętaj o regulaminie. Możesz go naginać, ale nie łamać. Upokorzeni przez ciebie frustraci wykorzystają regulamin, by się ciebie pozbyć.

* Nie pozwól wyprowadzić się z równowagi. Musisz na zimno oceniać sytuację, albo odwrócą się role i z drapieżnika staniesz się ofiarą.

* Atakuj miłość własną przeciwnika. Przydaje się: sarkazm, ironia, metafory, hiperbole. Zastosuj wszelkie znane ci zabiegi literackie, żeby zaatakować z klasą.

* Gdy już przeciwnik straci równowagę psychiczną, niewinnie zapytaj czy przypadkiem emocje go nie poniosły. Internauci nie lubią histeryków.

* Uczep się wyrwanego z kontekstu a kontrowersyjnego zdania i zapętlaj dyskusję tak bardzo, jak tylko się da. Gdy już nikt nie będzie wiedział o co chodzi, na polu bitwy pozostaną tylko twoje żarciki i łacińskie sentencje. Inteligentny i zabawny – tak będziesz postrzegany!

* Potrzebne ci jest grono fanów. Bez fanów i adoratorów trolling jest zupełnie nieatrakcyjny.

* Dla fanów bądź zawsze łaskawy, ale nie przypochlebiaj się zbyt jawnie, czasami nawet delikatnie zgań. Pamiętaj, że oni chcą linczować wraz z tobą, ale potrzebują przywódcy. Poddani nie istnieją bez króla, a król bez poddanych.

* Jeśli ktoś ze świty niedomaga intelektualnie i psuje ci wizerunek mało wybrednymi dopowiedziami, drastycznie pozbądź się go, używając wyżej wymienionych sposobów.

* Ostatnie słowo w dyskusji bezwzględnie musi należeć do ciebie, nawet jeśli będzie to: „dobranoc”.

Pamiętaj, że dobry troll to szczęśliwy troll. A szczęśliwy troll to taki, który ma swoich wielbicieli, jego napuchnięte ego nigdy nie cierpi, a trollowanie go nie frustruje.

Pamiętaj! Ty nie jesteś zwykłym, zgryźliwym trollem bez polotu – ty jesteś Supertrollem.

Jeśli trollowanie zacznie szkodzić twojej psychice, wielbiciele cię opuszczą i wszyscy przestaną reagować na twoje zaczepki – skończ z tym! Przenieś się na inny portal, będziesz mógł zacząć wszystko od nowa i znów być w dobrym nastroju. Nie zapomnij tylko zmienić pseudonimu artystycznego!

rooner
29-08-2010, 12:13
Ciekawe opowiadanie;)
http://img134.imageshack.us/f/beztytuuau6.png/

linkil
29-08-2010, 12:41
Ciekawe opowiadanie;)
http://img134.imageshack.us/f/beztytuuau6.png/

Tak bedzie wygodniej :D

źródło (http://img134.imageshack.us/img134/8230/beztytuuau6.png)

Tomasz Dudrak
30-08-2010, 09:23
- Kochany, czy przede mną całowałeś się już wcześniej z jakąś dziewczyną?
- Tak, ale tylko raz i to przy ludziach.
- Przy ludziach? A co oni tam robili?
- Krzyczeli "gorzko! gorzko!"

rooner
30-08-2010, 14:03
- Kochany, czy przede mną całowałeś się już wcześniej z jakąś dziewczyną?
- Tak, ale tylko raz i to przy ludziach.
- Przy ludziach? A co oni tam robili?
- Krzyczeli "gorzko! gorzko!"

Heheh:)

Piotrek Charchuła
30-08-2010, 14:48
http://www.metacafe.com/watch/396793/14_lat_i_pierwsza_jazda_w_miasto warto obejrzeć cały, trzyma w napięciu jak niejeden kinowy przebój :-D

ALF
30-08-2010, 15:15
To jest humor? :( To jest żenada i granda. Gnoja powinni wysłać na obóz kondycyjny na Saharę.

gregory_21
30-08-2010, 16:44
To jest humor? :( To jest żenada i granda. Gnoja powinni wysłać na obóz kondycyjny na Saharę.

Popieram!
Takie chuderlawe pseudo kozaki po trawie/amfie/dopalaczach to zaraza!
Gnoje mogą w jednej sekundzie narobić nieopisanych szkód (nie tylko materialnych).

A najbardziej mnie trzepie jak się później słyszy, że: to tylko biedne dzieciaczki są, jak można je po sądach ciągać i inne tego typu pierdoły.

W dzisiejszych czasach brak dyscypliny... dawniej jak rodzice nie mieli czasu wychowywać dzieci to przynajmniej robił to za nich nauczyciel albo ogólnie ktoś starszy. Teraz jak belfer zwróci dosadniej uwagę, że ma być cisza na lekcji to dwa dni później ma widzenie u dyrektora, gdzie wysłu****e pier...nia urażonej mamusi - paniusi, która próbuje udowodnić, że jej dziecko przez te krzyki ma nerwice żołądka i tika mu oko.

Żenada!

ropusz
30-08-2010, 17:00
Słownictwo bardzo wyszukane. Widać, że dzieciaki oczytane. Pokolenie wychowane na Need for Speed i takie efekty.

Piotrek Charchuła
30-08-2010, 17:32
Tak się kończy bezstresowe wychowanie

Calme
30-08-2010, 20:17
No a niedługo będzie jak w Szwecji...także coraz lepiej...potem będzie coraz częściej odp...... jak w Bratysławie co niektórym.

Leatherface
30-08-2010, 20:42
Poznaje kolesia. Jest autorem kultowego filmiku z YT pt. jak robić jajecznicę. Wg moje kumpla jest tam mocno zbakany ale kto go wie ;)

lortek
30-08-2010, 21:39
http://www.metacafe.com/watch/396793/14_lat_i_pierwsza_jazda_w_miasto warto obejrzeć cały, trzyma w napięciu jak niejeden kinowy przebój :-D

hahaha nie wiem jak Wy koledzy ale ja z nich leje jak głupi hehehe :):):)

ALF
30-08-2010, 22:21
hahaha nie wiem jak Wy koledzy ale ja z nich leje jak głupi hehehe :):):)

Dopóty, dopóki przez kolejny głupi wybryk nie przejedzie Twojego dziecka, skasuje ci samochodu itp :(

velaskez
30-08-2010, 23:16
Ja bym dzieciakowi chyba jaja urwał...gdyby był moim dzieckiem:twisted:

Greg77
30-08-2010, 23:18

Bogaty jezyk maja te dziatki:D Tydzien bym trzymal bez jedzenia......przeciez mogli ludzi pozabijac!

Psychotrop
30-08-2010, 23:26
Panowie
przywołuję do porządku ;)

w dziale humor pokazujemy, a nie dyskutujemy :)
prawda ? :)

no chyba, że każdy dyskutant załączy dowcip którego tu nie było jeszcze :)
to może odpuszczę ;)

p.s.
też mnie bąki nie śmieszą, a ino przez kolano i kablem po gołej d....

linkil
01-09-2010, 10:32
sawBnHaLUNE&feature=related

U5BNEjmMt6s&feature=related

ma ktos na zbyciu malomowna panne :?: ;) ;) :p

.

nem
01-09-2010, 12:19
źródło (http://mistrzowie.org/uimages/201008/1282888263_by_ryuano_500.jpg)

darko
01-09-2010, 12:30
The future looks good - podoba mi się

gregory_21
01-09-2010, 13:13
The future looks good - podoba mi się

Fajne, fajne ;)
Szkoda tylko, że w pierwszym filmie ktoś dał d..y i zamiast "post apocatyptic" napisał "post apocolyptic"... no chyba, że czegoś nie zrozumiałem? ;)

Psychotrop
01-09-2010, 16:02
z dzisiejszego basha ;)

<Moderator> Następna osoba, która napisze z caps-lockiem też dostanie bana, są jacyś chętni jeszcze?
<Reaver> A MOŻNA Z SHIFTEM?

mypod
01-09-2010, 16:11
z dzisiejszego basha ;)

<Moderator> Następna osoba, która napisze z caps-lockiem też dostanie bana, są jacyś chętni jeszcze?
<Reaver> A MOŻNA Z SHIFTEM?
W sumie z wczorajszego :D

To ja coś innego dodam:
"A router comes into a doctor's office and says: it hurts when IP"

Psychotrop
01-09-2010, 16:15
W sumie z wczorajszego :D

a może ;)

To ja coś innego dodam:

prosta diagnoza - prostata :)

nota bene Frank Zappa, który zmarł na raka prostaty, kilka lat przed śmiercią nagrał piosenkę "Why does it hurt when i pee ?" :)

mirtius
01-09-2010, 23:25
źródło (http://img835.imageshack.us/img835/4153/1282590955614.jpg)

Magda.K
01-09-2010, 23:35
To ja coś innego dodam:

xD o matko, aż mnie brzuch rozbolał..

Tomasz Dudrak
02-09-2010, 10:00
Dokończ zdanie: Ania obeszła górkę. Górka została przez Anię ... .

coach_lodz
02-09-2010, 10:34
...obejsznięta ? :D

R
02-09-2010, 10:37
obejszla

wąski
02-09-2010, 10:41
okrążona :D

docxxx
02-09-2010, 10:51
...obejsznięta ? :D

Mi wychodzi tak samo;)

rastula
02-09-2010, 10:55
nie chcę wam psuć zabawy ale jest coś takiego jak czasowniki nieprzechodnie - (myślę że definicja wszystko wyjaśni ;-)

"w językach nominatywno-akuzatywnych czasownik, który nie może mieć dopełnienia bliższego i w związku z tym nie tworzy strony biernej. Rodzajem czasownika nieprzechodniego jest czasownik inakuzatywny. Np. spać."

:P

R
02-09-2010, 10:57
nie chcę wam psuć zabawy ale jest coś takiego jak czasowniki nieprzechodnie - (myślę że definicja wszystko wyjaśni ;-)

"w językach nominatywno-akuzatywnych czasownik, który nie może mieć dopełnienia bliższego i w związku z tym nie tworzy strony biernej. Rodzajem czasownika nieprzechodniego jest czasownik inakuzatywny. Np. spać."

:P

nie znasz sie.

docxxx
02-09-2010, 10:57
Wlasnie to przeczytalem

rastula
02-09-2010, 10:59
nie znasz sie.

a ty jesteś inakuzatywny :P

;-)

R
02-09-2010, 11:01
nie bede z Toba polaryzowal, bo nie czuje sie adekwatny...

wąski
02-09-2010, 11:17
AUTENTYCZNE DIALOGI PILOTÓW

Wieża: Żeby uniknąć hałasu, odchylcie kurs o 45 stopni w prawo.
Pilot: Jaki hałas możemy zrobić na wys. 35000 stop?
Wieża: Taki kiedy wasz 707 uderzy w tego 727, którego macie
przed sobą...

Wieża: Jesteście Airbus 320 czy 340?
Pilot: Oczywiście, ze Airbus 340.
Wieża: W takim razie niech pan będzie łaskaw włączyć przed
startem pozostałe dwa silniki.

Pilot: Dzień dobry Bratysławo.
Wieża: Dzień dobry. Dla informacji - mówi Wiedeń.
Pilot: Wiedeń?
Wieża: Tak.
Pilot: Ale dlaczego, my chcieliśmy do Bratysławy.
Wieża: OK w takim razie przerwijcie lądowanie i skręćcie w
lewo...

Pilot Alitalia, któremu piorun wyłączył pół kokpitu:
"Skoro wszystko wysiadło, nic już nie działa, wysokościomierz
nic nie pokazuje...." Po pięciu minutach nadawania odzywa się pilot
innego samolotu: "Zamknij się, umieraj jak mężczyzna"

Pilot: Mamy mało paliwa. Pilnie prosimy o instrukcje...
Wieża: Jaka jest wasza pozycja? Nie ma was na radarze.
Pilot: Stoimy na pasie nr 2 i już całą wieczność czekamy na
cysternę.

Pilot: Prosimy o pozwolenie na start
Wieża: Sorry, ale nie mamy waszego planu lotu, dokąd lecicie?
Pilot: Do Salzburga, jak w każdy poniedziałek...
Wieża: DZISIAJ JEST WTOREK
Pilot: No to super, czyli mamy wolne...

Wieża: Wasza wysokość i pozycja?
Pilot: Mam 180 cm wzrostu i siedzę z przodu po lewej...

Wieża: Macie dość paliwa czy nie?
Pilot: Tak.
Wieża: Tak, co?
Pilot: Tak, proszę pana.

Wieża: Podajcie oczekiwany czas przylotu.
Pilot: Wtorek by pasował...

DC-1 miał bardzo daleką drogę hamowania po wylądowaniu z powodu
nieco za dużej prędkości przy podejściu.
Wieża San Jose: "American 751
skręć w prawo na końcu pasa, jeśli się uda.
Jeśli nie, znajdź wyjazd "Guadeloupe"
na autostradę nr 101 i skręć na światłach w prawo, żeby
zawrócić na lotnisko.

Po każdym locie, piloci linii lotniczych są zobowiązani do
wypełnienia kwestionariusza na temat problemów technicznych, napotkanych
podczas lotu.
Formularz jest następnie przekazywany mechanikom w celu dokonania
odpowiednich korekt. Odpowiedzi mechaników są wpisywane w dolnej
części kwestionariusza, by umożliwić pilotom zapoznanie się z nimi
przed następnym lotem. Nikt nigdy nie twierdził, że załogi naziemne i
mechanicy są pozbawieni poczucia humoru. Poniżej zamieszczono kilka
autentycznych przykładów podanych przez pilotów linii QUANTAS oraz odpowiedzi
udzielone przez mechaników. Przy okazji warto zauważyć, że QUANTAS jest
jedyną z wielkich linii lotniczych, która nigdy nie miała poważnego wypadku...

P = problem zgłoszony przez pilota
O = Odpowiedź mechaników

P: Lewa wewnętrzna opona podwozia głównego niemal wymaga wymiany.
O: Niemal wymieniono lewą wewnętrzną oponę podwozia głównego.

P: Przebieg lotu próbnego OK. Jedynie układ automatycznego
lądowania przyziemia bardzo twardo.
O: W tej maszynie nie zainstalowano układu automatycznego
lądowania.

P: Coś się obluzowało w kokpicie.
O: Coś umocowano w kokpicie.

P: Martwe owady na wiatrochronie.
O: Zamówiono żywe.

P: Autopilot w trybie "utrzymaj wysokość" obniża lot 200 stóp/minutę.
O: Problem nie do odtworzenia na ziemi.

P: Ślady przecieków na prawym podwoziu głównym.
O: Ślady zatarto.

P: Poziom DME niewiarygodnie wysoki.
O: Obniżono poziom DME do bardziej wiarygodnego poziomu.

P: Zaciski blokujące powodują unieruchomienie dźwigni przepustnic.
O: Właśnie po to są.

P: Układ IFF nie działa.
O: Układ IFF zawsze nie działa, kiedy jest wyłączony.

P: Przypuszczalnie szyba wiatrochronu jest pęknięta.
O: Przypuszczalnie jest to prawda.

P: Brak silnika nr 3.
O: Silnik znaleziono na prawym skrzydle po krótkich poszukiwaniach.

P: Samolot śmiesznie reaguje na stery.
O: Samolot upomniano by przestał, latał prosto i zachowywał się poważnie.

P: Radar mruczy.
O: Przeprogramowano radar by mówił.

P: Mysz w kokpicie.
O: Zainstalowano kota.

P: Po wyłączeniu silnika słychać jęczący odgłos.
O: Usunięto pilota z samolotu.

P: Zegar pilota nie działa.
O: Nakręcono zegar.

P: Igła ADF nr 2 szaleje.
O: Złapano i uspokojono igłę ADF nr 2.

P: Samolot się wznosi jak zmęczony.
O: Samolot wypoczął przez noc. Testy naziemne OK.

P:3 karaluchy w kuchni.
O:1 karaluch zabity, 1 ranny, 1 uciekł

Rafał_Sz
02-09-2010, 11:30
To jeszcze zależy czy górka stała, czy jechała. Jak jechała, to została łyknięta.

<| MICHAŁ |>
02-09-2010, 12:16
w Trójce byla audycja na ten temat - albo w zeszły piątek, albo na początku tego tygodnia.
W języku polskim nie ma takiego słowa i tyle.

R
02-09-2010, 12:21
dlaczego uparcie twierdzisz ze nie ma skoro powyzej padlo przynajmniej kilka poprawnych przykladow... ;) nie ma to takiego miasta londyn...

coach_lodz
02-09-2010, 13:50
w Trójce byla audycja na ten temat - albo w zeszły piątek, albo na początku tego tygodnia.
W języku polskim nie ma takiego słowa i tyle.

... ale zauważyłeś, że jesteś w wątku HUMOR ??

KaleidoStar
02-09-2010, 13:56
Dla mnie ta górka będzie obejsznięta i tyle. I chyba wiem, co mówię, skoro jestem Ania, więc to moja górka :D

KaeF
02-09-2010, 14:15
Hmm.. Góra mogła być: obesznięta, obejsznięta. Nie ma innej opcji, chyba, że ktoś pochodzi z jeszcze bardziej zapadłej wsi niż ja. Aż się boję wschodnich przygranicznych wersji: "obeysznienta"?:D

Imago
02-09-2010, 14:17
Dla mnie ta górka będzie obejsznięta i tyle. I chyba wiem, co mówię, skoro jestem Ania, więc to moja górka :D
Aniu rozbawiłaś mnie niemal tak samo jak mechanicy Quantas (nawiasem mówiąc te dialogi były tu już nie raz i znam je z innych miejsc ale za każdym mnie ubawią do łez) :lol:

A bachora z filmu z poprzedniej strony wysłałabym na Syberię... chociaż szkoda mi mieszkańców Syberii właściwie.

Istnieje jeszcze inne wyjaśnienie. Ania obeszła górkę czyli górce na Ani zależało. Górka została przez Anię może zraniona w jakiś sposób. :cool:

ksviper
02-09-2010, 14:59
górka jest obeszła ;)
kolejny przykład:
Miska zaszła brudem. Miska jest:
a) zajdziona
b) zaszejdzięta
c) zasznięta
d) zaszła
e) brudna
Która odpowiedź jest poprawna?

Magda.K
02-09-2010, 15:01
Brudna ;)

leonID
02-09-2010, 15:10
górka jest obeszła ;)
kolejny przykład:
a) zajdziona
b) zaszejdzięta
c) zasznięta
d) zaszła
e) brudna

Jak miska zaszła, to ma problem.

KaeF
02-09-2010, 15:16
@LeonID: Ja muszę odnośnie podpisu Twego:

Kiedyś w warsztacie szkutniczym mieliśmy taką pożółkłą tabliczkę a'la PRL:

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
My łączymy teorię z praktyką - Nic nie działa i nikt nie wie k**** dlaczego!

pil74
02-09-2010, 15:38
Homer Simpson

źródło (http://img26.imageshack.us/i/1txt540687de04e65f1ec94.jpg/)

R
02-09-2010, 15:47

freefly
02-09-2010, 15:50
1z-SfAKO73Y

di_
02-09-2010, 17:11
Homer Simpson

Olol :D

Korchez
02-09-2010, 17:19
Jak zywy :)

turecky
02-09-2010, 17:52
górka jest obeszła ;)
kolejny przykład:
a) zajdziona
b) zaszejdzięta
c) zasznięta
d) zaszła
e) brudna

Miska jest up...dolona

freefly
02-09-2010, 17:55
górka jest obeszła ;)
kolejny przykład:
a) zajdziona
b) zaszejdzięta
c) zasznięta
d) zaszła
e) brudna

Zabrudzona.

ALF
02-09-2010, 18:19
Jestecie brutale i niepoprawne politycznie...prawidłowo powinno być:
Miska jest niezbyt czysta ;)

gregory_21
02-09-2010, 18:35
Złapał leśniczy kłusownika i pyta:
- Co Pan tu robi ?
- Kłusuję! - odpowiedział kłusownik, po czym pokłusował w głąb lasu.

ASAHI
02-09-2010, 18:35
Miska nadaje sie do mycia. Bardziej delikatnie. :D

Erie
02-09-2010, 18:39
Jestecie brutale i niepoprawne politycznie...prawidłowo powinno być:
Miska jest niezbyt czysta ;)

bzdury Waść opowiadasz

poprawnie powinno być: "Miska jest czysta inaczej" lub "Miska jest alternatywnie czysta" ;)

eskimos
02-09-2010, 20:46
bzdury Waść opowiadasz

poprawnie powinno być: "Miska jest czysta inaczej" lub "Miska jest alternatywnie czysta" ;)

Miska, to słowo zakazane wg nowomowy, uważane jest przez feministki za obraźliwe w stosunku do kobiet, które pod pretekstem piękności są oglądane jak bydło :mrgreen:

Wg dyrektyw unijnych i w zgodzie z polityczną poprawnością powinni brzmieć :

Głębokie naczynie, emaliowane, najczęściej metalowe, służące między innymi do spożywania posiłków, jest w stanie niezgodnym z art.1, 1a, 2 i 3g dyrektywy Unii Europejskiej regulującej czystość i higienę w pomieszczeniach służących do zamieszkiwania przez partnerów wraz z wychowankami.

;-)

p.s wystarczyło by powiedzieć że "miska jest uje...ana" i zrozumie to każdy zaczynając od bezdomnego kończąc na prezydencie :mrgreen:

ropusz
02-09-2010, 21:22
Jakbym miał robić demota to bym podpisał "Pseudonim - zwykle wybierają Ci go inni"
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8324836,Pseudonim_dla_prawdziwego_gangster a____Psi_ch___.html

turecky
02-09-2010, 21:28
Nie pytaj się co miska może zrobić dla Ciebie, ale co ty możesz zrobić dla miski.

gregory_21
02-09-2010, 23:10
WPROWADZENIE:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Steampunk

TREŚĆ WŁAŚCIWA:

http://oddee.com/item_96830.aspx

Nemeth
03-09-2010, 00:14
Advice for all new Muslim immigrants :

If you are trapped in a burning house Or have been seriously injured and are Bleeding to death, The new emergency number is:-

08463871208666581209387153761008665131245408547352 70674586991233241657490768554109283657389999566322 084638712086665812093871537610086651 31245408547352706745869912332416574907685541092836 57389999566322389999566322084638712086665812093871 537610086651312454085473527067458699 12332416574907685541092836573899995663224735270674 58699123324165749076855410928365738999956632238999 956630846387120866658120938715376100 86651312454085473527067458699123324165749076855410 92836573899995663220846387120866658120938715376100 866513124540854735270674586991233241 65749076855410928365738999956632238999956632208463 87120866658120938715376100866513124540854735270674 586991233241657490768554109283657389 99956632247352706745869912332416574907685541092836 57389999566322389999566308463871208666581209387153 761008665131245408547352706745869912 33241657490768554109283657389999566322084638712086 66581209387153761008665131245408547352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566322084638712086665812093871537610086651 31245408547352706745869912332416574907685541092836 573899995663224735270674586991233241 65749076855410928365738999956632238999956630846387 12086665812093871537610086651312454085473527067458 699123324165749076855410928365738999 95663220846387120866658120938715376100866513124540 85473527067458699123324165749076855410928365738999 956632238999956632208463871208666581 20938715376100866513124540854735270674586991233241 65749076855410928365738999956632247352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566308463871208666581209387153761008665131 24540854735270674586991233241657490768554109283657 389999566322084638712086665812093871 53761008665131245408547352706745869912332416574907 68554109283657389999566322389999566322084638712086 665812093871537610086651312454085473 52706745869912332416574907685541092836573899995663 22473527067458699123324165749076855410928365738999 956632238999956630846387120866658120 93871537610086651312454085473527067458699123324165 74907685541092836573899995663220846387120866658120 938715376100866513124540854735270674 65749076855410928365738999956632238999956632208463 87120866658120938715376100866513124540854735270674 586991233241657490768554109283657389 99956632247352706745869912332416574907685541092836 57389999566322389999566308463871208666581209387153 761008665131245408547352706745869912 33241657490768554109283657389999566322084638712086 66581209387153761008665131245408547352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566322084638712086665812093871537610086651 31245408547352706745869912332416574907685541092836 573899995663224735270674586991233241 65749076855410928365738999956632238999956630846387 12086665812093871537610086651312454085473527067458 699123324165749076855410928365738999 95663220846387120866658120938715376100866513124540 85473527067458699123324165749076855410928365738999 956632238999956632208463871208666581 20938715376100866513124540854735270674586991233241 65749076855410928365738999956632247352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566308463871208666581209387153761008665131 24540854735270674586991233241657490768554109283657 389999566322084638712086665812093871 31245408547352706745869912332416574907685541092836 57389999566322389999566322084638712086665812093871 537610086651312454085473527067458699 12332416574907685541092836573899995663224735270674 58699123324165749076855410928365738999956632238999 956630846387120866658120938715376100 86651312454085473527067458699123324165749076855410 92836573899995663220846387120866658120938715376100 866513124540854735270674586991233241 65749076855410928365738999956632238999956632208463 87120866658120938715376100866513124540854735270674 586991233241657490768554109283657389 99956632247352706745869912332416574907685541092836 57389999566322389999566308463871208666581209387153 761008665131245408547352706745869912 33241657490768554109283657389999566322084638712086 66581209387153761008665131245408547352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566322084638712086665812093871537610086651 31245408547352706745869912332416574907685541092836 573899995663224735270674586991233241 65749076855410928365738999956632238999956630846387 12086665812093871537610086651312454085473527067458 699123324165749076855410928365738999 95663220846387120866658120938715376100866513124540 85473527067458699123324165749076855410928365738999 956632238999956632208463871208666581 20938715376100866513124540854735270674586991233241 65749076855410928365738999956632247352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566308463871208666581209387153761008665131 24540854735270674586991233241657490768554109283657 389999566322084638712086665812093871 53761008665131245408547352706745869912332416574907 68554109283657389999566322389999566322084638712086 665812093871537610086651312454085473 52706745869912332416574907685541092836573899995663 22473527067458699123324165749076855410928365738999 956632238999956630846387120866658120 93871537610086651312454085473527067458699123324165 74907685541092836573899995663220846387120866658120 938715376100866513124540854735270674 65749076855410928365738999956632238999956632208463 87120866658120938715376100866513124540854735270674 586991233241657490768554109283657389 99956632247352706745869912332416574907685541092836 57389999566322389999566308463871208666581209387153 761008665131245408547352706745869912 33241657490768554109283657389999566322084638712086 66581209387153761008665131245408547352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566322084638712086665812093871537610086651 31245408547352706745869912332416574907685541092836 573899995663224735270674586991233241 65749076855410928365738999956632238999956630846387 12086665812093871537610086651312454085473527067458 699123324165749076855410928365738999 95663220846387120866658120938715376100866513124540 85473527067458699123324165749076855410928365738999 956632238999956632208463871208666581 20938715376100866513124540854735270674586991233241 65749076855410928365738999956632247352706745869912 332416574907685541092836573899995663 22389999566344587774566321178512569874452115556874 41200362100254120025445004455899963214785203690258 01470052014061964224466880012345874.

Thank You For Your Patience.

Psychotrop
03-09-2010, 00:16
dzwoniłem - nikt nie odbiera :(

Mavierk
03-09-2010, 00:28
Twoja Nokia jest super, bo mój SE nie pozwala na wpisanie tylu cyfr.. i też nie odbiera

gregory_21
03-09-2010, 00:31
dzwoniłem - nikt nie odbiera :(

Haaa... teraz sprawdź biling - kwota do uregulowania za ten miesiąc będzie miała tylko trochę mniej cyferek :mrgreen:

Psychotrop
03-09-2010, 02:06
znaczy automatyczna sekretarka się włączyła:
"ET we are waiting - please phone home" :)

gregory_21
03-09-2010, 03:10
źródło (http://img.funtasticus.com/2008/nov/071310daily/daily_6.jpg)

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/90-1.jpg
źródło (http://www.barnorama.com/wp-content/uploads/2010/04/90.jpg)

źródło (http://www.rgbpicture.com/img/cool/billboard/billboard07.jpg)

źródło (http://img.funtasticus.com/2008/nov/071310daily/daily_20.jpg)

źródło (http://img.funtasticus.com/2008/nov/071310daily/daily_12.jpg)

źródło (http://www.rgbpicture.com/img/funny/majice/majice02.jpg)

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/wtf-1.jpg
źródło (http://www.barnorama.com/wp-content/uploads/2010/08/wtf.jpg)

Psychotrop
03-09-2010, 08:52
uwaga
drastyczne sceny walki ;)
http://www.youtube.com/watch?v=8vMKN1tYknE

Karl Johansson
03-09-2010, 09:04
Grzesiu...zmiażdżyłeś mi dzień...zlasowałeś mi mózg...:|

titus1
03-09-2010, 10:03
tylko nie wiem, który z nich bronił krzyż...

eskimos
03-09-2010, 10:59
uwaga
drastyczne sceny walki ;)
http://www.youtube.com/watch?v=8vMKN1tYknE

na yt jest całkiem sporo akcji z tego filmu, co jedna to lepsza :mrgreen:

gregory_21
03-09-2010, 11:39
źródło (http://do-while.com/img/life/fail-ads/fail-ads01.jpg)

źródło (http://do-while.com/img/life/fail-ads/fail-ads02.jpg)

źródło (http://do-while.com/img/life/fail-ads/fail-ads03.jpg)

źródło (http://do-while.com/img/life/fail-ads/fail-ads04.jpg)

źródło (http://do-while.com/img/life/fail-ads/fail-ads05.jpg)

Wiewioor
03-09-2010, 11:45
True....

woytec60
03-09-2010, 11:49
Warszawa, rok 2020. Wycieczka szkolna uczniów szkoły podstawowej zwiedza stolicę.

- Uwaga, dzieci, dochodzimy do ulicy Rocha Kowalskiego, która przez wiele lat była nazywana Krakowskim Przedmieściem – mówi pani nauczycielka.
- Jak to? Przecież przed chwilą byliśmy na ulicy Rocha Kowalskiego!
- Oj, Piotrusiu, znowu nie uważałeś. To nie była ulica, tylko aleja, i nie Rocha Kowalskiego, tylko Prezydenta Kowalskiego.
- Psze pani, a co to za budynek?
- To Sanktuarium Rocha Kowalskiego Jedynego Prezydenta IV RP, dawniej był to Pałac Prezydencki. Chciałabym wam zwrócić uwagę na stojące przy bramie krzyże. Wiecie skąd się wzięły?
- Kogoś tu ukrzyżowali?
- Nie, Wojtusiu! No jak to? Nie wiecie?
- Nie wiemy, psze pani.
- No przecież macie w tygodniu po 5 lekcji z historii życia Rocha Kowalskiego.
- No tak, ale w podstawówce przerabia się tylko młodzieńcze lata Kowalskiego, ostatnio mieliśmy lekcje o Pierwszej Komunii Pana Prezydenta.
- Jak to młodzieńcze lata? A reszta?
- Resztę żywota Rocha Kowalskiego przerabia się dopiero w gimnazjum i liceum, psze pani.
- Aaaa, chyba, że tak. No więc słuchajcie, drogie dzieci. Ten wielki krzyż postawiono tu po śmierci Pana Prezydenta, aby oddać cześć jego pamięci i przez długie lata toczono walki, aby mógł tu pozostać. Na szczęście teraz może tu stać i nikt go nie zabierze.
- Psze pani, a można sobie przy nim zrobić zdjęcie?
- Można Martynko, ale uważaj, aby go nie dotknąć, bo jest na nim metalowa siatka, która jest pod wysokim napięciem. To takie zabezpieczenie, gdyby ktoś próbował zabrać stąd krzyż.
- A ten mniejszy krzyż to skąd?
- Ten mniejszy postawiono, aby uczcić pamięć tych, którzy bronili tego dużego krzyża.
- Psze pani, a wejdziemy do środka pałacu?
- Niestety, nie możemy, bo właśnie jest w nim remont. Włoscy malarze malują olbrzymi fresk na suficie.
- Psze pani, a co to jest fresk?
- Takie malowidło na suficie, widzieliście przecież fresk w Kaplicy Sykstyńskiej.
- Ja nie widziałem.
- Jak to, Wojtusiu? Nie byłeś z nami rok temu na wycieczce Śladami Wielkiego Męża Stanu – misje zagraniczne Rocha Kowalskiego?
- Nie, bo byłem wtedy chory.
- A, psze pani, a co będzie na tym fresku namalowane?
- Arcydzieło, moje drogie dzieci. Będzie na nim przedstawione jak Bóg przekazuje Rochowi Kowalskiemu berło i koronę, aby zaprowadził porządek na Ziemi.
- Oj, to szkoda, że nie można wejść do środka i zobaczyć.
- Mówi się trudno, ale możemy obejrzeć pałac, to znaczy sanktuarium z zewnątrz, też jest co oglądać.
- Ooo, a co to są za tablice?
- To 14 stacji przedstawiających mękę Rocha Kowalskiego, jaką przeszedł w czasie swojego życia.
- „Stacja 7 – Roch Kowalski kłóci się z Ronaldem Duckiem o krzesło w Brukseli po raz drugi” – fajne!
- A patrzcie tu: „Roch Kowalski przez Niemców kartoflem nazwany”!
- No już starczy, musimy iść dalej – mamy jeszcze tyle do zobaczenie w Warszawie.
- O kurcze! Patrzcie to! Co to za wielkie bryły, psze pani?
- Oj, Piotrusiu, przecież widać, że to buty.
- A po co ktoś postawił taki wielki pomnik butom?
- To nie jest pomnik butów, tylko pierwszy element budowanego pomnika Rocha Kowalskiego. Na razie zrobili mu tylko buty, ale cały czas budują resztę postaci.
- Ale psze pani, ten pomnik będzie tak wielki, że jego głowy w ogóle nie będzie widać z ziemi!
- No, w Warszawie na pewno nie da się zobaczyć twarzy Pana Prezydenta, ale za to z Moskwy jego srogie spojrzenie będzie widoczne doskonale...

Wiewioor
03-09-2010, 12:02
Pamiętam taki program o Wielki Wodzu Kim-Ir-Sen'ie. To co widać*wyżej baardzo to przypomina. Oby tylko nie było prorocze.

prz3mo
03-09-2010, 12:02
http://www.frazpc.pl/b/264979

Erie
03-09-2010, 15:19
bo kurde wszyscy fotografowie od packshotów upiększają rzeczywistość :p - to wasza wina :p, robicie te bułki do zdjęć z gąbki, w reklamach shake z maca to nic innego jak farba emulsja, bo ładniej wygląda jak się ją nalewa i tyle...

edit: eeee... czemu usunięto zdjęcia???

gregory_21
03-09-2010, 16:14
http://www.frazpc.pl/b/264979

Pod tym adresem jest jeszcze jedna ciekawa fotka (tylko link, bo przyłażą tu też dzieciaki ;) ):

http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/128351464811235293.jpg

linkil
03-09-2010, 18:59
Facet podczas podróży samochodem poczuł, że chce mu się siu-siu. Przy drodze nie było żadnego parkingu i po dłuższym czasie gdy nacisk na ścianki pęcherza się zwiększał postanowił zatrzymać się przy drodze. Tak zrobił, wyszedł z samochodu i poszedł do lasu. Rozpiął rozporek i z ulgą zaczął siusiać. Po kilku chwilach mówi do swojego penisa "No widzisz kiedy ty chcesz to ja zawsze staję".

gregory_21
04-09-2010, 03:24
LVwmtwZLG88

Komentarze zabijają:

"This is your captain speaking, we have run out of boomerangs, we are going to crash."

I jeszcze cuś:

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/mormon_porn-1.jpg
źródło (http://pics.blameitonthevoices.com/092010/mormon_porn.jpg)

gregory_21
04-09-2010, 04:46
Nikt nie pisze to jeszcze coś dorzucę ;)

pkj0avoVUUU

oraz:

http://ifail.info/photos-taken-at-unusual-angle/

velaskez
04-09-2010, 08:05
Widziałem już to gdzieś;)
I powiem wam, jako ciekawostkę, że rzucanie piłki w punkt z odchyleniem +/- 10cm na odległość 50m to w wykonaniu graczy football'owych nie jest mitem. Jak widziałem takie ćwiczenie na treningu to mi szczęka opadła...

chezzi
04-09-2010, 15:55
Polska majster rozumieć... :) Może już było ale co tam:
http://www.youtube.com/watch?v=gjAZ5esOBZw

rooner
05-09-2010, 14:05
http://www.youtube.com/watch?v=HGKOrUpD5i0&feature=related

KaeF
05-09-2010, 17:42
kciwS5oRh00

mypod
05-09-2010, 19:56
kciwS5oRh00
Było ;)
Aczkolwiek genialne :)

Wiewioor
05-09-2010, 22:01
To coś fotograficznego:

http://www.collegehumor.com/video:1940686

Dorian
05-09-2010, 23:03
Jak nie zarywać lasek (http://www.joemonster.org/filmy/28105/Jak_nie_zarywac_lasek) - ostrzegam - pojawia się słowo niecenzuralne. ;)

Nemeth
06-09-2010, 12:29
źródło (http://www.medialine.pl/images/artykuly/artykul_ilustracja120071018225332614.jpg)

titus1
06-09-2010, 13:07
Zastanawiam się czy to nie "fejk". W której legalnej pracy trzeba było zdejmować majtki...

nem
06-09-2010, 13:11
Zastanawiam się czy to nie "fejk". W której legalnej pracy trzeba było zdejmować majtki...

http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150107971480057 ;)

titus1
06-09-2010, 15:17
Eeee czyli taki trochę "fejk".

szela
07-09-2010, 20:48
Polecam super kino :D
http://www.youtube.com/watch?v=CrtqZEobJSg&feature=player_embedded

swiatlo
08-09-2010, 00:24
Dla mnie ta górka będzie obejsznięta i tyle.

Oberżnięta?

sebaok
08-09-2010, 08:01
Polecam super kino :D
http://www.youtube.com/watch?v=CrtqZEobJSg&feature=player_embedded

Niezłe efekty specjalne :D

linkil
08-09-2010, 09:55
Lbs9VANrosw&feature=player_embedded

Robert_P
08-09-2010, 10:38
Proszę przeczytać opis ja się popłakałem ze śmiechu http://otomoto.pl/volkswagen-golf-1-9-tdi-110-km-highline-klima-C14615376.html

U-CUT
08-09-2010, 13:13
Szukanie pracy to stresujące zajęcie. Czasem jednak bywa śmiesznie.

1) - (Z rozmowy telefonicznej) "Dzwonie w imieniu syna.Chce podjąć prace, ale nie ma doświadczenia, bo to absolwent. Taki świeży łeb do ukształtowania."
2) - Podczas wykonywania obowiązków pełnomocnika zdobyłam wiedze z zakresu ekonomii umożliwiającą samodzielne prowadzenie małej księgowości i jazdę samochodem.
3) - Chciałabym bardzo podjąć prace. Naj lepiej, żeby to było w Legnicy, ale jeżeli będzie w Lubinie to nie szkodzi.
4) - Pisze, ponieważ żadnego zaproszenia na rozmowę nie otrzymałam.Gwarantuje, że na pewno bym się wstawiła, gdyż bardzo zależy mi napracy.
5) - Dowiedziałem się, że jeden z waszych pracowników został zwolniony, a drugi złamał rękę. Proszę, dajcie mi szanse.
6) - Jestem dyspozycyjna w stosunku do pracy na zmiany w ilości godzin nieograniczonych.

7) - Mogę Państwa zapewnić, iż chęć podjęcia pracy jest tak silna, że chciałabym dostać odpowiedź.
8) - Nie będę Państwu opisywał moich osiągnięć (...). Nie będę również pisał Państwu o bzdurach, które znajdują się we wzorach listów motywacyjnych.
9) - Moja osoba skłonna jest zaakceptować każdy przez Państwa proponowany etat.- Z wielka przyjemnością dostarczę dodatkowych informacji, jeśli moje doświadczenie i kwalifikacje będą odpowiadać Waszej firmie.
10) - Merytoryczne zasoby wiedzy wynikające ze zdywersyfikowanych kierunków wykształcenia oraz praktyczne doświadczenia z ponad dwudziesto letniego stażu pracy na zróżnicowanych stanowiskach upoważniają i predyscynuja mnie do ubiegania się o w/w stanowisko.
11) - Mogę zamieszkać w miejscu pracy.
12) - Z życiorysu zawodowego: "Nazwa zakładu pracy: Zakład Ubezpieczeń Społecznych, stanowisko: rencista".

neos86
08-09-2010, 13:58
Oberżnięta?

górka będzie okrążona

bahuone
08-09-2010, 16:43
źródło (http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1283806754_by_vvacuavv_500.jpg)

bastek
08-09-2010, 18:28
źródło (http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/227/a/d/DEMO_1_by_listerreg.jpg)

tgollob_jamessuchar
08-09-2010, 18:39
To coś fotograficznego:

http://www.collegehumor.com/video:1940686

ma ktoś te pluginy xD ?

costi
08-09-2010, 19:05
@bastek - na czym ma dowcip polegac, bo nie rozumiem?

tgollob_jamessuchar
08-09-2010, 19:15
@bastek - na czym ma dowcip polegac, bo nie rozumiem?

desaturacja zdjęcia prócz dywanu.... trochę obciachowe, ja to tak odczytuje :D uśmiech jakiś tam wywołało

nazir_altamar
08-09-2010, 19:45
Znalazłem to ogłoszenie kilka dni temu na emito.net (portal dla polonii w UK)

"WITAM,SZUKAM PRACY OBOJETNIE JAKIEJ MAM DUZE DOSWIADCZENIE JAKO CLEANER.A DODATKOWO DOCZEPIAM WLOSY.ANIA"

...padłem

A tutaj wiadomosć jaką otrzymałem w odpowiedzi na ogłoszenie w sprawie pracy:

"Welcome
My name is Pawel XXXXXX 25 years looking for work I found an ad for emitted. net I'm interested if still current urgent please contact us 07864XXXXX Thank You."

oczywiscie pisownia oryginalna zachowana.

di_
08-09-2010, 22:14
http://www.twitvid.com/Q41DB
ała :P

KaleidoStar
08-09-2010, 22:16
..zemsta arbuza. Dobrze jej tak. Jak można w ten sposób traktować najcudowniejszy owoc na świecie?

Leatherface
08-09-2010, 22:25
Ściema? ;) nie chce mi się wierzyć że tak wygląda twarz po takim spotkaniu :)

Magda.K
08-09-2010, 22:48
Ściema, ten arbuz miał ok 1kg. Jakby dostała takim rozpędzonym kilogramem prosto w twarz to by już nosa nie miała.

KaleidoStar
08-09-2010, 23:02
Też mnie to zdziwilo..
Co nie zmienia faktu, że to bezczeszczenie.

t0m3k
08-09-2010, 23:59
Ściema, ten arbuz miał ok 1kg. Jakby dostała takim rozpędzonym kilogramem prosto w twarz to by już nosa nie miała.
Jakby dostała rozpędzonym kilogramem to tak, jednak nie dostała. Pęd tego kilograma rozszedł się we wsze strony :)
Czy wy nigdy nie rzucaliście w siebie arbuzami? Całkiem fajna zabawa, acz kosztowna :)

linkil
09-09-2010, 09:14
Gdy Twoja kobieta gada i gada... (http://www.joemonster.org/art/15054/Gdy_twoja_kobieta_gada_i_gada_)

Grygolas
09-09-2010, 10:02
Z życia wzięte:

Znajoma jest katechetką. Miała dwóch braci w szkole z problemem. Spotkała się z ich matką.
Znajoma, z troską: Proszę Panią, to są bardzo dobre i mądre chłopaki. Uczynne i w ogóle. Bardzo ich lubię i dlatego chciałam z Panią porozmawiać. Otóż strasznie ale to strasznie przeklinają. Naprawdę czasem aż uszy bolą...
Matka, kręcąc głową: No i powiedz pani, gdzie te małe <cyt> ch...e się tego nauczyły...
Znajomej opadła szczęka.

ekonet
09-09-2010, 10:58
To ja mam podobną anegdotę, z pierwszej ręki.

Mój kolega ma syna, wychowanie Michała często przebiegało w ten sposób, że był jako małe dziecko sadzany przed telewizorem i pakowano do magnetowidu kasety, jak leciało. W odpowiednim czasie mały poszedł do przedszkola prowadzonego przez zakonnice (przy ul. Januszowickiej). No i któregoś dnia kolega przy odbiorze dziecka usłyszał "panie Leszku, prosimy na rozmowę". I dowiedział się, że jego syn, gdy mu coś nie podpasowało w zachowaniu wychowawczyni (zakonnicy), stanął przed nią, zmierzył groźnym spojrzeniem i wypalił: "ZARAZ ODSTRZELĘ CI JAJA!".
:)

Grygolas
09-09-2010, 11:45
:) dobre :)
TV óczy;)

Rafał_Sz
09-09-2010, 13:25
(...) "ZARAZ ODSTRZELĘ CI JAJA!".
...Batmanie!

tgollob_jamessuchar
09-09-2010, 20:00
nie wiem co ludzie biorą... ;D
http://otomoto.pl/seat-ibiza-cupra-kradziona-z-lisingu-C15044049.html

fotoMichal
09-09-2010, 20:07
Robilem kiedyś z Pudzianem..

a wlasciwie to nie z nim tylko obok...robilismy na
stadionie dziesieciolecia, mialem szczeke obok
niego.
Ja sprzedawalem majtki i skarpetki ,a Mariusz
kurtki i plaszcze ze skaju . Wiadomo jak bylo na
stadionie...Biedni Warszawiacy
przychodzili tam kupowac i choc bylo tanio to
zawwsze chcieli sie targowac i zbijac
cene...Mariusz nie mial smykalki do interesow ,
ludzie to wykorzystywali i latwo sie z nim
targowali, robili w wala , bo tez zbyt dobrze nie
rachowal. W efekcie sprzedawal towar
taniej niz sam musial placic. Skajowe kurtki bral
od producenta na kreche i kiedy po paru miesiacach
okazalo sie ze narobil sobie
dlugu i musial dolozyc sporo jagielly do interesu
to po prostu oszalal.. zaczal roz...dalac
wszystkie szczeki dookola ,
rzucal chinczykami na lewo i prawo , wrzeszczal z
wsciekloscia :Juz nigdy tanio skory nie sprzedam"
Przyjechaly sluzby i
zawinely go w kaftan , dostal pare zastrzykow na
otumanienie ..pamietam jak go pakowali do karetki
, ze spuszczona glowa
mamrotal pod nosem : "tanio skory nie
sprzedam....tanio skory nie sprzedam".

bulinko
09-09-2010, 20:10
Chyba chodziło o który system jest lepszy C vs N:D
http://www.maxior.pl/film/146391/Bojka_podczas_robienia_zdjec_po_slubie

Woo
09-09-2010, 20:21
Z rodzynków studenckich (dość stare ale tutaj chyba tego nie widziałem):

Akcja rozgrywa się w Suchej Beskidzkiej na zamku. Przy zamku znajduje się park, oraz las. W pewnym momencie pan Dr K. do mnie:
- Co pana tak zaciekawiło za tym oknem, ze nie słucha pan mojego wykładu, panie B.
- A sarenki sobie kicają po parku
- Sarenki? Gdzie?!
Pan profesor prawie wyskakuje przez okno zachwycając się widokiem, następnie szybko wyciąga ze swoich "materiałów dydaktycznych" niebylejakiego Nikona z ogrooooomnyyyym obiektywem i cyka fotki sarenkom. Po krótkim czasie sarenki wracają do lasu. Ten za nimi biegnie na drugi koniec zamku i z okna dalej cyka fotki. Potem wraca zadowolony z łowów, próbuje nam cykać zdjęcia ale ogniskowa chyba nie pasuje bo ostrości nie łapie. Mówi w końcu do mnie z groźną miną tak:
- Panie B. (ja już serce w przełyku, że mam przerąbane do końca semestru przynajmniej)... Ma pan u mnie wielkiego plusa, proszę dalej patrzeć przez okno i mówić czy sarenki się pokażą.

Może pan Dr K. przegląda to forum :D

nem
09-09-2010, 22:38
Znacie polskie komiksy amatorskie?

Polecam następujące:

- BugCiity - dla wielbicieli klimatu w stylu SinCity, ale w mikrokosmosie owadów :) Dużo wulgaryzmów, przemocy i narkotyków:
http://www.bugcity.nazwa.pl/
niestety już nieaktualizowany, gdyż rysownicy skupili się na:
- Hell-Hotel - syn szatana ucieka z piekieł i zaczyna życie na ziemi jako kierownik hotelu
http://www.hell-hotel.com/2008/10/08/introduction/

dla patriotów:
- KOPS (Komiks o polskich superbohaterach) czyli mr Gecko, Kalmaria, Człowiek beton i Kapitan Zajebistość
http://kops.pl/

jeżeli ktoś jest chory psychicznie polecam:
- Duże Ilości Naraz Psów
http://www.demland.info/dem/
Tego opisać się nie da.

Jeżeli będzie Wam doskwierać jesienna depresja, zapraszam do zapoznania się z powyższymi :)
Aha - czytać koniecznie od początku ;)

di_
09-09-2010, 23:10
Dzięki za KOPS-a :D

bastek
09-09-2010, 23:32
costi i tgollob_jamessuchar mi chodzilo o te blyskotki ustawione na balaskach przy ołtarzu :)

mateo912
09-09-2010, 23:38
Znacie polskie komiksy amatorskie?

Polecam następujące:

- BugCiity - dla wielbicieli klimatu w stylu SinCity, ale w mikrokosmosie owadów :) Dużo wulgaryzmów, przemocy i narkotyków:
http://www.bugcity.nazwa.pl/
niestety już nieaktualizowany, gdyż rysownicy skupili się na:
- Hell-Hotel - syn szatana ucieka z piekieł i zaczyna życie na ziemi jako kierownik hotelu

dla patriotów:
- KOPS (Komiks o polskich superbohaterach) czyli mr Gecko, Kalmaria, Człowiek beton i Kapitan Zajebistość
http://kops.pl/

jeżeli ktoś jest chory psychicznie polecam:
- Duże Ilości Naraz Psów
http://www.demland.info/dem/
Tego opisać się nie da.

Jeżeli będzie Wam doskwierać jesienna depresja, zapraszam do zapoznania się z powyższymi :)
Aha - czytać koniecznie od początku ;)

Duże ilości psów naraz są mega:D to jest tak absurdalne że szok:D

szymoire
10-09-2010, 00:12

niech cię piekło.. świetny komiks :D

nem
10-09-2010, 00:16
Bardzo mnie to cieszy, że się spodobało, ale pamiętajcie, że dziś jest piątek - do pracy trzeba iść :D

szymoire
10-09-2010, 00:39
przeczytałem cały a do pracy to jeszcze 7h mi zostało ;)

KaleidoStar
10-09-2010, 00:40
Ja nie muszę, niech żyje L4 :D Na razie dzielę uwagę między Duże ilości naraz psów i KOPS...

Bastek, ja nadal nie kumam O_o

bastek
10-09-2010, 00:55
KaleidoStar kto normalny ustawia dwie lampy prawie na ołtarzu i kto normalny na to pozwala :mrgreen:

R
10-09-2010, 08:26
costi i tgollob_jamessuchar mi chodzilo o te blyskotki ustawione na balaskach przy ołtarzu :)

a co widzisz w tym zdroznego, albo nienormalnego???

conik
10-09-2010, 09:49
http://www.joemonster.org/art/15053/_Zolta_prasa_w_dawnej_Japonii genialne

drhardware
10-09-2010, 11:14
Z polskich komiksów plecam jeszcze:

paski.org
co mówiłem durniu? http://cmd.comicgenesis.com/

i Zuch próbuje rysować.

Bonthyc
10-09-2010, 14:04
źródło (http://axem.az.pl/screenshooter/uploads/h2airgv9qcz0j2q.jpg)

andrzej_suse10
10-09-2010, 14:11
Złośliwcy ;)

KaleidoStar
10-09-2010, 14:40
Bastek.. jak dla mnie one są dość daleko od oltarza.. i na szerokośc i na..długość. Znaczy sporo w bok i z przodu..
Jak się ksiądz i mlodzi zgodzili.. i jak mu to pomoglo.. to czemu nie?

prz3mo
10-09-2010, 17:14
pIrvpn3k9A4

sprocket
10-09-2010, 17:22
Ale tym kijem to mu pojechal , dobre :)

Bonthyc
10-09-2010, 17:26
Z Remim to w ogóle proponuję pooglądać resztę filmików. Jestem ciekaw ile ma spraw sądowych :D

A żeby nie było offtopu:
http://www.youtube.com/watch?v=xMBYvKFdeiE&feature=player_embedded

KaleidoStar
10-09-2010, 19:32
Bonthyc, nie żebym się czepiała, ale półtorej, dwie strony temu była na ten temat spora dyskusja :P

mateo912
10-09-2010, 20:10
http://www.youtube.com/watch?v=DX_xWpxtap0
Wielkie LOL :mrgreen:

nem
10-09-2010, 20:34

O_O bez jaj no....

mateo912
10-09-2010, 20:59
jak wczoraj usłyszałem to w radiu jak jechałem autem to musiałem sie zatrzymać bo ta dawka "artyzmu" jest chyba dla mnie za duża :D

Wiewioor
10-09-2010, 21:05
Nie dałem rady wytrzymać do końca - masakra jakaś.

nem
10-09-2010, 21:20
Już biegnę z pomocą. Spokojnie!

Zacznijmy od Japończyków, to normalny naród, tylko trochę... no.
http://www.youtube.com/watch?v=0ECWqjKP8k4

Arbuz był?
http://www.youtube.com/watch?v=UQfcsCSuIEQ&hd=1
pewnie był i pewnie fake.

Ale działo systemu gatlinga z ziemniaczków?
http://www.youtube.com/watch?v=eHUyKrJeNv0&feature=fvst

a, właśnie, gdyby ktoś z Was korzystał z wykopu, to zagłosujcie, kasa pójdzie na pieski i kotki.
http://www.wykop.pl/addons/pokaz/9/

ZgReDoL
10-09-2010, 23:23
Ostatnio zasłyszane:

Nocą, w sypialni, podczas namiętnych uniesień, bardzo wykształconego małżeństwa,( wręcz intelektualiści wysokich lotów), taki oto dialog:
-Włóż od tyłu!......
-Żółw……

The Structorr
10-09-2010, 23:36
Niezły zakres ma to szkiełko ;)
http://cgi.ebay.co.uk/NIKON-AF-DX-12-14mm-1-4-G-ED-Mint-/310233486467?pt=UK_CamerasPhoto_CameraAccessories_ CameraLensesFilters_JN&hash=item483b5b5483

rychu_cmg
11-09-2010, 09:49
ev7i-Tk0qSo

Tomasz Dudrak
11-09-2010, 09:58
Para z Rosji przyjeżdża na Kanary do hotelu.
Wchodzą na pokoje, rozpakowują się. Nagle mąż słyszy krzyki żony:
- Tu jest mysz!!!! Aaaaa!!!! Dzwoń natychmiast do recepcji i powiedz co tu jest grane!!! Tyle pieniędzy zapłaciliśmy, a tu myszy biegają w pokoju. Znasz przecież trochę angielski, a ja angielskiego ni w ząb.
Zrezygnowany mąż dzwoni do recepcji:
- Heloł!
- Hello.
- Du ju noł "Tom end Dżery"?
- Yes.
- Dżery is hia...

Strus
11-09-2010, 12:51

Mają lepsze numery :) Są świetni.

Q77YBmtd2Rw&feature=related

mirtius
11-09-2010, 17:23
Dawno temu w średniowiecznej Polsce, była sobie wieś jak setki innych w kraju. Mieszkańców wsi a szczególnie mężczyzn trapił straszny kłopot! Mianowicie Cieśla (niestety jedyny cieśla w okolicy) uwodził wszystkie żony gdy mężczyźni zajęci byli swoimi obowiązkami.
Pewnego dnia wójt wsi zorganizował naradę aby naradzić się z chłopami jak zażegnać problem.
Wójt: Panowie musimy jakoś poradzić sobie z tym co dzieje się z naszymi żonami! Może ustalimy warty w czasie jak każdy z nas jest w pracy.
Nagle ciężka łapa spada na ramie wójta i grubym głosem odzywa się Kowal:
- Zabijmy Cieślę!!!!
Wójt: Kowalu! nie możemy tak postępować to wbrew prawu! Poza tym nasz cieśla jest jedynym w okolicy! Kto będzie nam budował chaty i krokwiował dachy ??
Ponownie ciężka łapa spada na ramię Wójta i grubym głosem odzywa się Kowal:
- A więc zabijmy Młynarza!!
Wójtowi opadły ramiona i mówi:
- Kowalu! Nie młynarz jest problemem! Z cieślą mamy kłopot!!
Kowal zadowolony odpowiada:
- Ale Młynarzy mamy dwóch!!!

Kasandra
11-09-2010, 23:37
http://www.youtube.com/watch?v=wzCaowoZg_A
nie wiem czy było, ale ja padłam;-)))
A chłopaki świetny utworek z tego zrobili : http://www.youtube.com/watch?v=1b0uomM9z0g&feature=player_embedded

pmsphotography
12-09-2010, 00:03
nie wiem czy było[...]

Dziś nie.

KaeF
12-09-2010, 00:28
nie wiem czy było

Kilka stron temu. Ale proponuję obejrzeć więcej klipów Cezika. Gość jest naprawdę dobry w tym co robi:D

KaleidoStar
12-09-2010, 15:27
"Te ostatnie niedziele" Cezika zgłoszone do Yach Film Festiwal :)

infin1ty
12-09-2010, 21:36

http://www.youtube.com/watch?v=Q77YBmtd2Rw&feature=related tutaj ich najlepszy hit (szczególnie bit ;D)

niedoczytałem strony wcześniej. prosze moda o usunięcie posta.

KaleidoStar
12-09-2010, 22:00
Do humoru chyba pasuje.. Przewijałam sobie stronę głóną Forum z dołu do góry, nie czytając uważnie, na tyle tylko, żeby kliknąć w odpowiedni dział. No i mój mózg bardzo pięknie poprzestawiał sobie literki w tytule "Rynek - przegląd, opinie, gdzie kupić, gdzie sprzedać " i przeczytalam " (...) gdzie rodzić, gdzie sprzedać...).
Soczewki dopiero co wymieniłam.. mózgu chyba się nie da :P Zresztą mocno z nim zżyta jestem od wielu lat...

gregory_21
12-09-2010, 22:19
Chciałem zapytać dlaczego usunięto fotkę Calme skoro wcześniej postanowiono: http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=2036609&postcount=8673 ?

Anja_G
12-09-2010, 22:27
Chciałem zapytać dlaczego usunięto fotkę Calme skoro wcześniej postanowiono: http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=2036609&postcount=8673 ?
By nie musieć usuwać komentarzy, które ta fotka by wywołała. Jeśli chcesz, prześlę Ci ją na pocztę. Arcydzieło. :)

Kasandra
12-09-2010, 22:42
e to ja też chcę jak śmieszna
kryjaw małpa gmail.com
dzięki

Strus
12-09-2010, 23:25
By nie musieć usuwać komentarzy, które ta fotka by wywołała. Jeśli chcesz, prześlę Ci ją na pocztę. Arcydzieło. :)

Słowo "arcydzieło" zabrzmiało tu lekko ironicznie co mnie osobiście w kontekście sytuacji podpowiada że naruszono jakieś tam Twoje prywatne odczucia i fotka poleciała. A w kontekście cytatu z Jacka nikt nie miał prawa tej fotki stąd usunąć.

Prewencja zdaje się nie ma już racji bytu, prawda ?? A jak ktoś ma życzenie dmuchać na zimne to usuńcie również wszystkie kawały polityczne , religijne i te o sexie też bo mogą wywoływać komentarze, które przecież potem będzie trzeba usunąć....

gregory_21
12-09-2010, 23:31

No tak... to było do przewidzenia.
Dobrej nocy.

KaeF
13-09-2010, 00:18
Hej,

Kiedyś był taki obrazek pokazujący na przykładzie motocykli poszczególne marki aparatów foto. Pamięta ktoś może? Nie mogę się doszukać, a już mi myszka siada od klikania;)

mikkay
13-09-2010, 12:19
źródło (http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284133710_by_Elaks_500.jpg)

źródło (http://img251.imageshack.us/img251/1084/1265987310bywit500.jpg)

Sebastianito
13-09-2010, 18:49
http://www.wykop.pl/link/464389/lecialem-smiglowcem-nad-wsia-czyli-komorowski-na-jasnej-gorze/

Pewnie dostane po glowie ale juz dawno tak sie nie usmialem :)

Calme
13-09-2010, 18:51
Zajęcia z savoir-vivre'u. Prowadzi kobieta, wśród uczestników sami panowie. Pani zadaje pytanie:
- Jesteście na przyjęciu lub w restauracji. Musicie udać się w pewne miejsce. Jak usprawiedliwicie przed swoją towarzyszką swą chwilową nieobecność.
- Idę się wysikać - padła propozycja z sali.
- No niestety - odparła prowadząca,słowo "wysikać" może zostać uznane za prostackie i grubiańskie.
- Przepraszam, ale muszę udać się do ubikacji - zgłosił się inny uczestnik.
- No cóż - prowadząca na to - mówienie o ubikacji przy jedzeniu trudno zaliczyć do kanonów kultury. Może jakieś inne
- Pani wybaczy - na to kolejny uczestnik - ale muszę udać się uścisnąć kogoś, kogo mam nadzieję przedstawić pani po kolacji.

Bonthyc
13-09-2010, 19:09
Kapitalna reklama:
http://www.youtube.com/watch?v=L70I0vTwYxg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=G6ryQ8N_Lv0&feature=related

Jeszcze 2 wersja :)
http://www.youtube.com/watch?v=1HRyAB2gW3g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VRnPbSKUMEs&NR=1

bulinko
13-09-2010, 19:52
http://www.wykop.pl/link/464389/lecialem-smiglowcem-nad-wsia-czyli-komorowski-na-jasnej-gorze/

Normalnie poeta....ciekawe kiedy będzie prezydentem;)

sebaok
13-09-2010, 19:59
Testy szyby antywłamaniowej :D Teściową powinien tam postawić :p
M7mr7CK7zEk&feature=player_embedded

Nemeth
13-09-2010, 20:38

"Leciałem nad wspaniałymi już budzącymi polską dumę autostradami, nowymi drogami"

Co on z Wybrzeża przez Niemcy leciał?

Sebastianito
13-09-2010, 20:59
"Leciałem nad wspaniałymi już budzącymi polską dumę autostradami, nowymi drogami"

Dokladnie to samo pytanie sobie zadalem :)

costi
13-09-2010, 21:01
No, ze Szczecina do Wroclawia sie najlepiej przez Niemcy jedzie :)

linkil
13-09-2010, 21:08
male ostrzezenie ( dla osob bedacych fanami muzyki innego typu ) przed wlaczeniem " play " : proponuje zmniejszyc poziom glosnosci dzwieku w komputerze ;) ;) ;)

__mMlZ4ncaI&feature=player_embedded

.

JacKill
13-09-2010, 21:47
W podobnym klimacie:

yrctMvIWpG0

bth
13-09-2010, 21:50

Tam dodatkowo jest jeszcze mistrz drugiego planu z aparatem ;)

linkil
14-09-2010, 10:18
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/6b21d3cde4f322384fb92debe3c66505-2.jpg
źródło (http://p4.kciuk.pl/p4.kciuk.pl/6b21d3cde4f322384fb92debe3c66505.jpg)

R
14-09-2010, 10:20

Wiewioor
14-09-2010, 12:32
zabili pinokia *D

Kwiatek111
14-09-2010, 14:10
mozna prosic o pinokia na maila ?

R
14-09-2010, 14:31
a swojego nie masz? :mrgreen:

Tomasz Dudrak
14-09-2010, 15:23
Sławek Drabik to żużlowiec znany ze swoich niekonwencjonalnych wypowiedzi podczas wywiadów. Ogólnie jest swój chłop i wypić lubi! Oto jego najlepsze teksty wybrane z http://czestochowaforum.pl (http://czestochowaforum.pl/)

Dziennikarz: Panie Sławku, czemu tak często słyszy się o sprawach alkoholowych, których pan jest głównym bohaterem?
Sławek: A, bo może jakiś sponsor od wina się zakręci…

Dziennikarz: Czy będzie pan atakował GP?
Sławek: No pewnie, GP a potem tytuł! Nie ma pierdzenia w kijek.

- O torze w Lublanie wiem tylko tyle, że jest tak przyczepny, iż wystają tylko kaski zawodników - powiedział Drabik przed półfinałem kontynentalnym IMŚ w 1999 roku.

Dziennikarz: Niestety kontuzja nie pozwoliła Ci na start ale jesteś w parkingu i pomagasz swojej drużynie.
Sławek: E tam pomagam, raczej przeszkadzam przeciwnikom, przebijam opony i takie tam.

Wypowiedź znajdującego się w szpitalu Sławka Drabika po karambolu w kwalifikacjach do IMS, kiedy nabawił się kontuzji kręgosłupa:
Dziennikarz: Jak się pan czuje?
Sławek: Jest fajnie, dużo mnie tu szprycują.

Upalny dzień finału IMP (nie pamiętam który rok) dziennikarka relacjonującej zawody telewizji: Panie Sławku, można powiedzieć, że jest Pan czarnym koniem zawodów…
Sławek: Jest za gorąco, żeby być czarnym.

Wypowiedź Sławka nie wiadomo dla kogo i kiedy:
- W niektórych klubach na widok mistrza świata sikano po nogach. Kolacje, bankiety, cuda na kiju. Najchętniej wynajęli by mu Murzynów, żeby go wachlowali.

Dziennikarz: Jak wygląda życie żużlowca?
Sławek: Zawody, ostro w beret, zawody, ostro w beret…

Dziennikarz: Jaki typujesz wynik?
Sławek: Tradycyjnie piłkarski. 3:1.
W innej wersji – Włókniarz wygra w karnych.

Wspomnienie karambolu w Czechach w wersji „Drabola”:
- No, kupa była konkretna. Ale taką mam robotę, a nie inną. Moment nieuwagi i po zabawie. Nic nie mogłem poradzić. To tak, jakbyś stał na światłach nowym mercedesem, a tu ktoś nagle wali cię w dupę Syreną Bosto, a na łeb spada ci cylinder...Teraz mi do śmiechu, ale wtedy nie było.

Sławek nie zgadzając się z decyzją arbitra dotyczącą interpretacji zajścia na torze stwierdził dla TV:
- Nie wiem co robił sędzia, może kanapki jadł.

Dziennikarz: „Slammer” jak pojedziesz w tym biegu ?
Sławek: Standardowo najpierw prosto a potem trochę w lewo

Dziennikarz: Dochodzą słuchy, że będziesz jeździł w Łodzi
Sławek: A tak, słyszałem... w łodzi podwodnej.

Dziennikarz: Jakie tory sprawiają Ci najwięcej trudności?
Sławek: Kwadratowe.

Przed jedną z rund GP poproszono Drabika o wskazanie kandydata do przydzielenia „dzikiej karty”. Oto co odpowiedział:
- Wskazałbym na Matysiaka, z nim było by najlepsze show. Raz w lidze gościu wyjechał do biegu bez plastronu. Pamiętam, że kiedyś jeździliśmy w Tarnowie, a on pod taśmą pojawił się bez kasku. Cofnął go kierownik startu. Na pewno Matysiaka będzie brakować w GP we Wrocławiu.

Dziennikarz: Sławku, a freestyle ala Travis Pastrana uprawiasz?"
Sławek: A jak! Tylko ostatnio zapomniałem do basenu gąbek załadować i był dzwon na plecy.

Dziennikarz: Sławek, co jest przyczyną tego, że jesteś w takiej wyśmienitej formie?
Sławek: No cóż, zmieniłem łychę zwykłą na dwunastoletnią.

Dziennikarz: Jeśli nie żużel to co? Jak myślisz, czym byś się zajmował?
Sławek: Pewnie zbieraniem butelek.

Dziennikarz: We Wrocławiu sprzęt przygotowywała Ci babcia, czy coś się zmieniło w tym temacie?
Sławek: Babcia się trochę roztyła i teraz jest poważny problem, bo nie mieści się w warsztacie...

Dziennikarz: Jaka jest najlepsza impreza według dwukrotnego indywidualnego mistrza Polski?
Sławek: Najlepsza impreza jest po wypiciu trzech litrów whisky na głowę.

Po jakiś zawodach, w których Sławkowi nie poszło najlepiej redaktor (nie pamiętam kto) zapytał Slammera:
Dziennikarz: Panie Sławku! Co się stało? Czemu taka słaba postawa na torze"?
Sławek: Wytrzeźwiałem!

Dziennikarz: Panie Sławku niedawno zmienił Pan stan cywilny jak zapatruje się Pańska małżonka na to wszystko
Sławek: Wie pan jak jadę to się rozglądam gdzie siedzi, ale jadę tak szybko że jej nie widzę.

Spiker: Panie Sławku co Pan robi? (pyta grzebiącego przy sprzęcie Drabika)
Sławek: Reguluję hamulce...
(dla nie interesujących się tym sportem: motory żużlowe nie mają hamulców)

Dziennikarz: Co sądzisz o pomyśle, aby w polskich klubach mógł startować tylko jeden obcokrajowiec?
Sławek: Wolałbym się na ten temat nie wypowiadać, bo w tym roku najdalej byłem za granicą w Zielonej Górze.

Dziennikarz: Czy pamięta kiedy ostatnio zdobył szesnaście punktów w lidze?
Sławek: To musiało być zaraz po wyzwoleniu, wtedy tor w Zielonej Górze był jeszcze zaminowany.

Czatowicz: Zmieniłeś klub, ale opiekun twojego sprzętu nie zmienił się?
Sławek: Oczywiście, że nie. Babcia wie o co chodzi. Do sezonu jest przygotowana perfekt. Zakupiłem jej reformy oraz góralskie skarpety. Powinno być dobrze.

Czatowicz: Z jakim klubem do tej pory najlepiej układała Ci się współpraca?
Sławek: Z Częstochową, Koreą Południową i Afryką

Wywiad z TV, reporterka się pyta Sławomira:
- Panie Sławku, dlaczego pan tak dobrze jeździ?
- Pomagają mi jogurciki podawane przez babunie w topless
- Jogurciki?
- Bardziej ten topless

- Co pan pije?
- Kwas z akumulatorów.

*** I na koniec perełka, absolutny hit (według mnie - cacp) ***

Drabik zapytany jak chodzą motory, odpowiedział plując w mikrofon:
- Brrrrrr brym brym bryyyyyyymmmm.

raddeli
14-09-2010, 21:22
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/09/8f468663977ac5dd-3.jpg
źródło (http://images49.fotosik.pl/341/8f468663977ac5dd.jpg)

Marta Baranowska
15-09-2010, 13:31
Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik prycha, buczy, gaśnie, auto staje.

- To coś z silnikiem - mówi mechanik.

- Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik.

- Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.

neos86
15-09-2010, 19:56
http://www.youtube.com/watch?v=PnsfRWaDL-E

hegemon23
15-09-2010, 20:02
http://www.youtube.com/watch?v=PnsfRWaDL-E

Zripuję mp3, wrzucę do playera i jadę rano na grzybki;)

neos86
16-09-2010, 12:18
Zripuję mp3, wrzucę do playera i jadę rano na grzybki;)

no to miłego słuchana. tylko uważaj, żeby Ciebie nie pogoniły :)

http://www.youtube.com/watch?v=neoUi4poCXI

sebah
16-09-2010, 17:27
http://www.youtube.com/watch?v=De1XMAJK5xo&feature=related :mrgreen:

sprocket
16-09-2010, 22:11
Ireneusz Krosny to normalnie wysiada przy nim ;)

turecky
17-09-2010, 07:49
Tata magnetofon mówi do synka magnetofonika...
Synu, najważniejsze w życiu jest umieć przegrywać...

nem
17-09-2010, 10:23
źródło (http://www.geekfun.pl/zdjecie_na_fejsbuka.jpeg)

mypod
17-09-2010, 17:55
Tata magnetofon mówi do synka magnetofonika...
Synu, najważniejsze w życiu jest umieć przegrywać...
Olbratowski wymiata :)

gregory_21
17-09-2010, 18:17
X-I9l0VJUGo

rastula
17-09-2010, 23:46
X-I9l0VJUGo

mtv

program w którym przerywniki są lepsze niż cała reszta :)

Pantani
17-09-2010, 23:56
Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie «specjalisty».

Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.

Dzień dobry, madame, jestem...

Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do
środka.

Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję
się w dzieciach.

Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i
po chwili pyta spłoniona z emocji:

To gdzie zaczniemy?

No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa -trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie. Naprawdę można się wyluzować.

«Dywan w salonie» - myśli kobieta. - «Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu
nic nie wychodziło».
Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu.

Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:

Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty,
człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę
nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania.

Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia.

Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki!
Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy
współpracy.

Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.n

Straszliwie. Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji. Trzy godziny! Proszę sobie tylko wyobrazić: trzy godziny ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt.

Sprzęt - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem... sprzęt..?

Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal...No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.

Statyw?

No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić.

Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, zemdlała!!!

sea21
18-09-2010, 00:01
O matko myślałem że już tego nigdy nie przeczytam
Za taki suchar należy Ci się puchar:p