Zobacz pełną wersję : Analogowi Ortodoksi
Gratulacje.
Dla M2101K6G i Tapatalka oczywiście też.
:D Klawiatura mi padla i mam przymusowa przerwe od kompa.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
To w żaden sposób nie tłumaczy doklejania takich stopek.
Pierwszy raz uzywam tapatalk, szukam jak to usunac
odnośnie okazji, to w tym roku kupiłem (wiem, że to nie aparat ;)) Zenit 12xp z (bez napisów ?) z Helios 2/58 - Jupiter 3,5/135 - Mir 2,8/37 - TK 2m - lampa Czajka za równą stówkę, z ogłoszenia, bo nikt inny nie chciał, wszystko w etui i ładnym stanie, sprawne
Pierwszy raz uzywam tapatalk, szukam jak to usunac
Ludek na stronie głównej, ustawienia, sygnatura.
Dzieki OjTam
Nie ogarniam, wszystko wylaczylem i nic
Gordon_Shumway
25-11-2021, 20:01
Jednak ogarniasz. Poza tym bardziej smutne są pretensjonalne pomarańczowe stopki - reklamy.
Jak szybko stało się pewne. :D
58150 Dziś pazyjechał kurier. Ładny aparat:}
sprocket
29-11-2021, 05:57
Tez sie ciesze bo zdobylem w koncu upragniona jedynke :)
Gordon_Shumway
29-11-2021, 10:34
Cosnek dobry wybór. Będzie dziewczyna miała dobry start.
Kupilem! Na eBay. Minolta X700, za £75.
Bardzo ładny aparat, nawet nie ściorchany.;-)
Sam po taki swego czasu specjalnie pojechałem do Berlina, bo u nas nie były w ogóle dostępne. Sprzedałem po roku w Stodole, więc kto wie, może to ex-mój?:-)
W każdym razie - gdyby coś nie tak, parametry przestały wystarczać, albo co, to przyjrzyj się Nikonom FE-2 i FM-2, a gdyby kasa była, to najlepiej FM-3A.
arkorp76
01-12-2021, 05:19
Witam!
Nie wiem czy ktoś to już pokazywał. Gościu przerabia aparaty analogowe pełno klatkowe na panoramiczne. Jak na razie nikon fm I konica autoreflex A i T . Nie jest to tania zabawa ale I tak wyraźnie tańsza niż np Hasselblad xpan. Ja osobiście zakupię(chyba) wersję z Konic(ą) http://trastic.com/
Pozdrawiam Artur.
Tez sie ciesze bo zdobylem w koncu upragniona jedynke :)
miałem do tego trzy obiektywy z epoki i robiłem tym fotki, a stan był jeszcze ładniejszy
- - - - kolejny post - - - - - -
58150 Dziś pazyjechał kurier. Ładny aparat:}
miałem dużo Minolt, w pewnym czasie to była najbardziej inowacyjna firma, Minoltą 9000 af dość długo procowałem
sprocket
01-12-2021, 21:11
Fjedynki w super stanie dochodza juz do kilku tysiecy dolarow, wiadomo ze to kolekcjonerzy sprzedaja raczej a reszta jest mniej lub wiecej zajechana, ja swojego kupilem w stanie dobrym, posiada normalne wytarcia ale jest sprawny, sprzedajacy sprzedawal jako uszkodzony dlatego b.tanio kupilem.
sprocket
09-09-2024, 00:03
I co? Kto ma pentaxa 17 scie ? ;)
Jak kupiłem to cudo :)
82549
Bardzo ładne, chociaż w tej kwocie pewnie by kupił jakiegoś klasycznego, analogowego "hi-enda" ;) Ale rozumiem, co nowe, to nowe i cieszy :)
Zerknąłem na opis u producenta i z czystej ciekawości. Wykonanie takie bardziej plastikowe czy czuć, że przetrwa w sprawności xx lat ? :)
Zerknąłem na opis u producenta i z czystej ciekawości. Wykonanie takie bardziej plastikowe czy czuć, że przetrwa w sprawności xx lat ? :)
Kiedy to nie służy do fotografowania, tylko do kupowania.;-)
Przy okazji - bateria żyje jeszcze?
Kiedy to nie służy do fotografowania, tylko do kupowania.;-)
Przy okazji - bateria żyje jeszcze?
Może i tak :) A bateria, żyje, żyje. Da się na niej zrobić przynajmniej kilkadziesiąt zdjęć i jeszcze moc w niej jest :) Maksa jeszcze nie wytestowałem bo mi się karty w aparacie skończyły (1GB to jednak nie za wiele miejsca) :) Jestem zadowolony jak już wcześniej pisałem. Będziesz jeszcze kiedyś PL odwiedzał to się uśmiechnę może po kolejną ;)
jurkarol
17-09-2024, 19:08
Jak kupiłem to cudo :)
82549
Ale nie ma manualnego trybu?
Ma AF. Sam filmiku poglądowego nie zrobię ale proponuję obejrzeć sobie to https://youtu.be/c6cj0SMEJik?si=t89GdAVS9DjoSpjt
jurkarol
18-09-2024, 21:14
Ma AF. Sam filmiku poglądowego nie zrobię ale proponuję obejrzeć sobie to https://youtu.be/c6cj0SMEJik?si=t89GdAVS9DjoSpjt
Manualnego w sensie ustawienia czasu i przysłony.
Edit
Można manualnie. No to fajnie