Szukaj
Jeśli jesteś prawooczny, to rzeczywiście. Ale ja nawet z korpusami o takiej budowie używam lewego oka...
PS: Są też poważniejsze konsekwencje tak umiejscowionego wizjera - jego rozmiar jest znacznie mniejszy niż "lustrzankowego". Mam X-E1 oraz X-T1. Pomimo że bardziej podoba mi się wygląd i ergonomia X-E1 - pod względem wizjera nawet nie ma co porównywać...
FF (Fuji + Fuji)
Dostaną, nie natychmiast ale za parę lat. Chyba nie sądzisz, że każdy uczeń dostanie 1 szt? Sprzet jest kupowany sukcesywnie i to dobrze, bo uczą się obsługi różnych sprzętów. Więc kiedyś na klasę będzie 1 szt takiego czegoś(szkoła ma pareinat canona, więć raczej dostana to niż Nikon Z czy Sony, no chyba że patronat się zwinie)
Tylko dlaczego przypominają najbrzydsze z lustrzanek? Niech przypominają te ładne.
Duzo widziałeś podróżników z MF? Czy to haseł czy inne aparaty? Nisza niszy.
Jak byłem w Chinach to trafiłem na grupę fotografów, był tam jeden koleś co miał ten sam aparat, plecak, statyw i jeszcze stanął kolo mnie i robił to samo zdjęcie. Normalnie poczułem się jakbym spotkał brata bliźniaka o którym nigdy nic nie wiedziałem.Dobrze że nie wyglądał tak jak ja bo bym uwierzył w Matrixa i zaczął trenować skakanie z wieżowców.
![]()
Ale to nie rynek. Facet na olimpiadzie Londyn 2012 robił sport LF.
To zależy. Analogowe były całkiem OK (zależy jaki model, mój ukochany FA jest śliczny, F50 za to … pomińmy milczeniem), cyfrowego zrobili jednego też całkiem, całkiem. Mam na mysli Df. Wiem jestem jedyny, któremu się on podoba.![]()
Chętnie zobaczę, są gdzieś te zdjęcia?.
Ten robił wielkim formatem F1 i też na AF nie narzekał
https://www.boredpanda.com/photograp...mpaign=organic
Fakt sprzęt niszowy, tak jak teraz ci co z LF biegają. Ale osobiście widzę w tym logikę i sen bo się to przekłada na to co najważniejsze. Na zdjęcia.
David Burnett, łap linka do tej galerii.
http://www.davidburnett.com/thumbs/L...--%20Olympics/
Dość znany gość w światku LF/analog, udziela się w różnych grupach na fejsie.
Skontaktuj się z nami