Szukaj
Daje radę to szkiełko Justys, całkiem dobrze.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
jedyneczka i trójeczka miodzio!
to be a rock and not to roll
Tak się dziś rozejrzałem po pokoju na zdjęcia w ramkach i stwierdziłem, że najładniejsze są ze starego Nikona D40 z 18-70, jakby lepsza kolorystyka. Z lampką SB-400 w pomieszczeniach super współpracował. Mam do dziś i trzymam bo może się jeszcze do niego przekonam. Z NEXa mi takie dobre zdjęcia nie wychodzą. Jedynie rozmiar tego Nikona z obiektywem jakby nie dzisiejszy...
Oglądałem je obydwa w MM: A5100 jest na tyle mały że już bardzo niewygodny i ja bym go nie kupił ale to indywidualna kwestia. A6000 już całkiem wygodnie się użytkuje, migawka głośna nawet w głośnym otoczeniu sklepu MM.
Najgorsze to że nie ma dotykowego LCD - przepiekna funkcja jest Panasoniku GX7, patrząc przez wizjer, na wygaszonym ekranie LCD wybieramy sobie na nim punkt/y AF w kadrze.
Dla równowagi zdjęcie z podziemia.
Miał być zakup czarnego ale opinie mnie zniechęciły...reszta to zbieg okolicznościw sumie mam go od znajomego z kkm, który kupił go w komplecie z nexem (bo była dobra okazja) a że sam już posiadał 18200 no to się umówiliśmy że go potestuję i jak będzie ok to go kupię od niego
I wygląda na to, że teraz muszę sprzedać 1855 bo będzie mi zbędny....
Skontaktuj się z nami