Close

Strona 63 z 79 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 786

Domyślnie

Nie palę już prawie 5 miesięcy i jest mi z tym dobrze.

Domyślnie

Nadal nie palę Od 29 lutego. Tabex musiałem odstawić po 2 blistrach. Czułem się po nim jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Jadę bezproblemowo metodą Allena Carr`a - polecam.
    Nad wagą (można ten zwrot czytać razem ), niestety będę musiał popracować. Ale skoro udało się rzucić fajki, to i zbędne kilogramy nie powinny być problemem.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panoramix Zobacz posta
    Nadal nie palę Od 29 lutego. Tabex musiałem odstawić po 2 blistrach. Czułem się po nim jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Jadę bezproblemowo metodą Allena Carr`a - polecam.
    Nad wagą (można ten zwrot czytać razem ), niestety będę musiał popracować. Ale skoro udało się rzucić fajki, to i zbędne kilogramy nie powinny być problemem.
    Latwiej jest rzucic fajki niz nie jesc co godzine pelnych posilkow :P

Domyślnie

Polecam cytrusy i marchewki, zamiast. Cytrusy (równiez soki pomarańczowe, grejpfrutowe) skutecznie odsuwają nagłą myśl o jedzeniu.
    Niestety, nadwaga jest równie łatwa do zrzucenia, co rzucenie palenia Zapobiegaj.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Polecam cytrusy i marchewki, zamiast. Cytrusy (równiez soki pomarańczowe, grejpfrutowe) skutecznie odsuwają nagłą myśl o jedzeniu.
    Niestety, nadwaga jest równie łatwa do zrzucenia, co rzucenie palenia Zapobiegaj.
    Cynk o marchewkach tez juz wlasnie dostalem ale dziekuje i Tobie Generalnie wszstko jest OK , tylko troche sobie zartuje z tego jedzenia Jak zreperuje swoj staw to zaczne biegac i problem zniknie. Pozdro

Domyślnie

@Motorniczy - Polecam metodę Allena Carr`a. I choćby niektóre rzeczy opisywane w poradniku, wydały Ci się śmieszne lub głupie - doczytaj tę książeczkę do końca. Bez tortur, bez zmuszania się, bez silnej woli - rzucasz palenie.
    Potwierdzam to osobiście - były palacz z 26 letnim stażem.
    Ostatnio edytowane przez panoramix ; 27-03-2012 o 22:18

Domyślnie

@Motorniczy - Polecam metodę Allena Carr`a. I choćby niektóre rzeczy opisywane w poradniku, wydały Ci się śmieszne lub głupie - doczytaj tę książeczkę do końca. Bez tortur, bez zmuszania się, bez silnej woli - rzucasz palenie.
    Potwierdzam to osobiście - były palacz z 26 letnim stażem.
    dzięki tej metodzie nie palę już ponad 5 miesięcy

Domyślnie

Po 13 latach palenia rzuciłem. Póki co dopiero tydzień z małym hakiem ale gdzieś trzeba zacząć, prawda?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Po 13 latach palenia rzuciłem.
    No to życzę wytrwania, teraz tylko silna wola i uda się , ja tak miałem i już nie palę 13 lat
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Po 13 latach palenia rzuciłem. Póki co dopiero tydzień z małym hakiem ale gdzieś trzeba zacząć, prawda?
    Kiedyś, to przez dwadzieścia lat rzucałem codziennie.

Strona 63 z 79 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów