Close

Strona 79 z 79 PierwszyPierwszy ... 2969777879
Pokaż wyniki od 781 do 786 z 786
    mirel
    Gość

Domyślnie

jak rzucic?

Domyślnie

W temacie rzucania palenia mam niejakie doświadczenie... kilka razy już rzucałem . Ostatnio gdzieś w 2008 roku - narazie nie palę, ale kto wie... , technikę miałem prostą - zmniejszałem dawkę przez kilka tygodni. Testowałem gumę z nikotyną ale rzygać mi się po niej chciało

Domyślnie

Ogólnie polecam (choć sam podpalam, ale nie chcę rzucać, bo tylko do bro) jednak e-papierosa. Gadanie austriackie o tej większej szkodliwości, bo to gliceryna smakowa. Pewnie nie aż tak zdrowa, może coś tam zlepia, ale mniej niż substancje smoliste - ale 6mg olejek i zabuchać się i się nie chce palić 'analoga'. Ważne aby nie zniechęcić się obsługą efajka (tu bym polecił, ale chyba nie można reklamować) no i trafić na super olejek, który nie smakuje jak skarpeta ani dżem (też bym polecił, ale reklamowanie.... )
    Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!

chwila
    Gość

Domyślnie

jestem pelna podziwu, sama nie umiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Po 13 latach palenia rzuciłem. Póki co dopiero tydzień z małym hakiem ale gdzieś trzeba zacząć, prawda?
    4 lata
    5.

jeszcze kilka znaków żeby spełnić kompletnie niezrozumiały dla mnie wymóg dotyczący minimalnej ilości znaków w poście.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    5.

jeszcze kilka znaków żeby spełnić kompletnie niezrozumiały dla mnie wymóg dotyczący minimalnej ilości znaków w poście.
    No i brawo Ty !
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Strona 79 z 79 PierwszyPierwszy ... 2969777879

Uprawnienia umieszczania postów