Close

Strona 64 z 70 PierwszyPierwszy ... 14546263646566 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A ja już prawie miesiąc jak zacząłem. Zakupiłem sobie cygaretki i przed snem na balkon i wypalam jednego dla klimatu i pomyślunku. Póki co paczkę skończyłem, 10szt. Ale na zimę rzucam bo za zimno na balkonie To tak żeby was zdemotywować :P
    D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
    Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8

Domyślnie

ja od maja przerzuciłem się na elektroniczne. Mamy połowe sierpnia, zwykłych nie palę, elektroniczne też jakoś rzadziej (czasem kilka dni lezy bo nie chce mi się baterii naładować). Same plusy zasadniczo. Natomiast oszczędności jakoś nie widze bo pijam jeszcze droższe alkohole No ale coś w życiu trza robić

Domyślnie

Kto się tu jutro odezwie z postanowieniem noworocznym, hę?
    Ja wciąż nie palę, to już ponad rok i 4 miesiące. Warto było.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Odkopuję

Od kilku dni biorę desmoxan, od trzech nie palę, a co najlepsze - nie czuję faktycznie potrzeby palenia. Czyli zapewne leki działają. W każdym bądź razie nie jest tak źle, przełomu nawet nie było, żebym miał jakiś dołek. Paliłem paczkę dziennie, od 12 lat, czasami dochodziłem do dwóch. Często też głód zapychałem fajkami. Może to mi posłuży bo suchy jestem jak patyk, a po rzuceniu może trochę kilogramów przybędzie, szczególnie że apetyt miałem zawsze duży, a teraz to już jakiś koszmar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mbodniak Zobacz posta
    Odkopuję

Od kilku dni biorę desmoxan, od trzech nie palę, a co najlepsze - nie czuję faktycznie potrzeby palenia. Czyli zapewne leki działają. W każdym bądź razie nie jest tak źle, przełomu nawet nie było, żebym miał jakiś dołek. Paliłem paczkę dziennie, od 12 lat, czasami dochodziłem do dwóch. Często też głód zapychałem fajkami. Może to mi posłuży bo suchy jestem jak patyk, a po rzuceniu może trochę kilogramów przybędzie, szczególnie że apetyt miałem zawsze duży, a teraz to już jakiś koszmar
    Ja już półtora roku nie pale, paliłem ponad dwadzieścia lat, po rzuceniu nie ciągnęło ani nie ciągnie mnie do palenia,
    pamiętaj, jak będzie Ciebie ciągnęło to wyobraź sobie ze to ktoś kto zrobić Ci krzywdę, wyobraź sobie ze nie chcesz kogoś widzieć i nienawidzisz jak psa, właśnie taka nienawiść przełożyłem na fajki, obraziłem się na papierosy

Domyślnie

U mnie już 7 rok leci jak rzuciłem, przybyło mi 12 kilo. Powodzenia rzucającym.
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

U mnie za kilka dni miną dwa lata.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    U mnie za kilka dni miną dwa lata.
    To trzeba to opić

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Ja rzuciłem w '97 i nigdy mnie nie ciągnęło, choć czasem jeszcze mi się przyśni, że palę. Dymu i smrodu petów organicznie już nie toleruję. Oczywiście, po rzuceniu przytyłem, ale jak zacząłem trochę ćwiczyć i wdrożyłem lekką dietę (2x w tyg. 600 kcal) -- trzymam wagę na granicy surowej normy. Jednak z punktu widzenia biologicznego trzeba pamiętać, że jesteśmy rozmazani po krzywej pana Gaussa i jednemu rzucenie palenia przychodzi łatwo, innemu trudno i nie zawsze zależy to od tego, że ktoś ma tzw. słabą silną wolę, ale od burzy neuroprzekaźników pod kopułą. Z tyciem podobnie, każdy reaguje nieco inaczej. Jednak po prawie 20 latach jarania po paczce-dwie wiem już na pewno -- warto rzucić, nie warto zaczynać

Domyślnie

Ja od 25 czerwca nie pale po raz trzeci więc powoli zaczynam być eksperetm od rzucania
    Miejmy nadzieje, że tym razem już ostatecznie i kupie sobie jakiś fajny obiektyw w nagrode jak wytrzymam do końca roku
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Strona 64 z 70 PierwszyPierwszy ... 14546263646566 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów