Close

Strona 13 z 79 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 786

Domyślnie

a ja wlasnie sobie robie przerwe na fajke .
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

3 stycznia 09 minie 3 rok od rozstania się z papierosami,
    paliłem 12 lat.
    wybrałem poranki bez kapcia w ustach i jak narazie odpowiada mi to.
    D80, Tam 17-50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    i przy okazji policz co, za np. rok palenia mógłbyś sobie kupić

Domyślnie

Lubisz wsadzić próbującym nie palić szpilkę
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoora Zobacz posta
    Lubisz wsadzić próbującym nie palić szpilkę
    A mnie to nie rusza
    KIlka razy dziennie schodzę do koleżanki na "koronki" (czyli pogaduchy), ona stoi ze mną, pali, pogadamy sobie i mnie nawet nie ciągnie... sam się sobie dziwię, że nie kusi mnie.
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    i przy okazji policz co, za np. rok palenia mógłbyś sobie kupić
    marku... rownie dobrze moznaby liczyc co bym mial jakbym sobie odmowil browarka co jakis czas i dyskoteki raz na miesiac, zobacz co mialbym rezygnujac z wedlinki na kanapkach...
    Zycie jest za krotkie, zeby sobie prostych przyjemnosci odmawiac.

Yoora - nie mialem takiego zamiaru. Ale wszyscy tak o fajkach w tym watku jakos....
    Tak mnie naszlo.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Yoora - nie mialem takiego zamiaru. Ale wszyscy tak o fajkach w tym watku jakos....
    Tak mnie naszlo.
    Mnie tam wszystko jedno. Sam jestem palącym i to jak stara lokomotywa ( jeszcze ). Ale coraz częściej myślę żeby to świństwo trzepnąć w diabły. Boję się o stan swoich nerwów a w konsekwencji o bliskich. Jak oni by to wytrzymali?

A metoda Marka z jakimś wspomaganiem może się sprawdzić ( casus Grysona )
    Ostatnio edytowane przez Yoora ; 29-10-2008 o 15:52
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

marku... rownie dobrze moznaby liczyc co bym mial jakbym sobie odmowil browarka co jakis czas i dyskoteki raz na miesiac, zobacz co mialbym rezygnujac z wedlinki na kanapkach...
    Zycie jest za krotkie, zeby sobie prostych przyjemnosci odmawiac.
    pewnie , że życie jest za krótkie, żeby odmawiać sobie przyjemności, ale cholera, to moim zdaniem zbyt kosztowne. I nie mówię teraz o pieniądzach... paliłem dużo, śmierdziałem jeszcze gorzej, czwarte piętro stawało się wyzwaniem, po wódeczce kac nikotynowy był zaj....ty, nie kupowałem dobrych perfum, bo po co jak i tak śmierdziałem nikotyną, w mieszkaniu starałem się nie palić, ale co to za przyjemność pić kawę i palić osobno?!

Zdrowie jest najważniejsze, a finanse? Moim zdaniem trzeba też wziąć pod uwagę. 365 dni w roku i przy przeciętnym spalaniu tyluż paczek np cameli... to będzie...? Nie bardzo wiem, ile teraz kosztuje paczka, ale pewnie coś ok.8 pln to daje 2920,00...
    No i wyszło mi, że co roku puszczałbym z dymem niezłe szkiełko, a dwa lata 70-200vr poszedłby z dymem...
    Dla mnie, gdybym palił bilans byłby ujemny...

Wszystko jest w głowie i żadne argumenty nie pomogą jak naprawdę nie chcesz przestać palić. Ja chciałem. Świadomie zrezygnowałem z tej przyjemności w życiu.
    Ostatnio edytowane przez Marek ; 29-10-2008 o 17:24

Domyślnie

Gratuluje wszystkim którzy rzucili. Bez obrazy ale dla mnie palenie to oznaka słabego charakteru.

Domyślnie

Dwa wieczory ostatniego weekendu miałem kiepskie, cholernie chciało mi się palić!!!
    Nic, tylko wybrałem się autem w podróż bez celu, tak długo, aż mi nie przeszło.
    Świadomość, że dalej nie palę - bezcenna!!!
    Za paliwo zapłaciłem kartą Mastercard, a wyszło znacznie drożej niż za 2 paczki papierosów.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 13 z 79 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów