Close

Strona 13 z 70 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    a jak radzicie sobie z problemem podjadania przy rzucaniu?
    Poprzednie rzucanie (na studiach) sprzyjało odchudzaniu. Jak mnie naszła ochota na fajkę - wsiadałem na rower i jechałem w góry. A że często chciało mi się palić, to dość szybko schudłem jakieś 8 - 10kg, pomimo "pdjadania" o którym piszesz.
    Teraz niestety nie jest tak wesoło - życie zawodowe skutecznie uniemożliwia mi tak dużą aktywność fizyczną, ale póki co nie podjadam - po prostu mnie nie kusi. Fakt, posiłki zjadam trochę większe niż zazwyczaj i przez miesiąc przytyłem 0,3kg. Na szczęście to jest niecałe 0,3% mojej wagi
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

A ja goraco dziekuje za zainspirowanie, testuje wspomniany tabex i obecnie mija 5 dzien zupelnego niepalenia, czyli o 2 dni przekroczony moj rekord przy rzucaniu, zazwyczaj 3-go dnia lecialam biegiem do kiosku po fajki niemalze trzesac sie zeby juz, juz zapalic
    Plasteki na mnie nie dzialaly, przy naklejaniu nawet 2 na raz, liczba wypalanych papierosow malala nieznacznie i w koncu dawalam sobie spokoj.
    Najwazniejsze w tej chwili jest to, ze nie mam glodu papierosowego. Moge siedziec obok palacej wlasnie osoby i nie ciagnie mnie. Co smieszne, dzisiaj mi przeszkadzalo jak mama zapalila w samochodzie - a dotychczas to ja zawieszalam w aucie siekiere
    Nie mowie, ze wogole mnie nie ciagnie, bo raz na jakis czas (powtarzam, raz na jakis czas, mniej wiecej raz, dwa razy dziennie) przemknie mi przez glowe mysl o zapaleniu, ale mam na to metode, jesli siedze to wstaje i ide do kuchni czy drugiego pokoju, biore gazete, lub nalewam sobie soku, lub po prostu sama do siebie mowie, ze przeciez rzucam i musze byc dzielna, no cokolwiek byle by te chwilowa mysl od siebie odsunac albo patrze na zegar i kontroluje czy juz nie czas na pigulke
    A propos - ciezko mi pilnowac harmonogramu przyjmowania tabletek, zdarza sie ze zapomne, wezme 2 godziny po czasie, ale pomimo tego nie odczuwam tego koszmarnego "ssania". Troche tez sie nie posluchalam ulotki, bo piatego dnia zapalilam jeszcze 2 papierosy i dopiero od 6-go zupelnie nie pale.
    Nie mowie, ze JUZ mi sie udalo, ale jestem szczesliwa, ze o dwa dni dluzej niz dotychczas nie pale, ze nie mysle co 3 minuty o pobiegnieciu do kiosku, ze naprawde moge siedziec przed kompem nie odpalajac jednego od drugiego (akurat to wydawalo mi sie niewykonalne, tak jak niepalenie w aucie).
    Tak wiec... mam zamiar dalej sie trzymac i tym razem wytrwac.
    czego sobie zycze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez holka Zobacz posta
    Tak wiec... mam zamiar dalej sie trzymac i tym razem wytrwac.
    czego sobie zycze
    Trzymam kciuki za to, że też dasz radę.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

nie palę ponad 2 miechy i żarłem tabex... podobnie jak axer postanowiłem i wziąłem puszkę d 80 i dwa słoiki na raty...... nawet mojej żonie się to spodobało a jest niepaląca..... pozdrawiam all

Domyślnie

Paliłem 8 lat nałogowo. Od 10 lat nie palę. Nie mam jednak złudzeń. Jestem nikotynistą, który stara się kontrolować swój nałóg.
    Ostatnio edytowane przez Kraftsman ; 03-11-2008 o 12:11

Domyślnie

U mnie motywacja siadła, bo nowa puszka już jest, nowych obiektywów nie potrzebuję... Ale taki mam fikuśny rok postanowień, bo skoro schudłem o 20 kg to i przestanę palić :]
    Jakoś idzie.
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Hyhy, a dzisiaj jest pierwszy piatek miesiaca, a wiec spotkanie ze znajomymi przy pokerku
    A wiec bedzie troche piwa, troche wodeczki, no i oczywiscie jakies cygaro "cyckane cala noc".
    Nie wiem tylko na co sie zdecydowac - jakas Aurore, czy moze Bolivara jakiegos...
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

PaweleM
    Gość

Domyślnie

no i jak idzie rzucanie tym , ktorzy postanowili zerwac z tym dziadostwem ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawcio_sztokholm Zobacz posta
    no i jak idzie rzucanie tym , ktorzy postanowili zerwac z tym dziadostwem ?
    ciezko, mimo ze paczka 5 euro prawie to i tak ciezko;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    ciezko, mimo ze paczka 5 euro prawie to i tak ciezko;/
    i Ty kolego zdążyłeś już zacząć przygodę z tytoniem?

Strona 13 z 70 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów