Close

Strona 53 z 79 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 786

Domyślnie

Sama nikotyna z papierosa poza tym że uzależnia nie wyrządza spustoszeń, raczej wszystkie te pozostałe ileś tam tysięcy substancji.
    D800

Domyślnie

ostatni papierosek był w sobotę wieczorem. Póki co się trzymam Ale już mam dośc obżerania się popcornem

Domyślnie

Jednym słowem stałeś się twardzielem jak w swoim podpisie. Powodzenia i wytrwałości.

Domyślnie

taaa - jestem twardy jak słoik musztardy I obym tak wytrwał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    ostatni papierosek był w sobotę wieczorem. Póki co się trzymam Ale już mam dośc obżerania się popcornem
    A próbowałeś palić kukurydzę?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

nie - ale paliłem herbatę z torebki, herbatę granulowaną i suszone skórki bananów Ale to w zamierzchłych latach 90-tych się działo

Domyślnie

Ja po wzlotach i upadkach nie palę od 2 miesięcy. Zaraz zacznie sie sezon ślubny i tego boję się najbardziej

Rzucałem kilka razy i w sumie jakoś nie miałem z tym problemu. Najgorzej było w sytuacjach, kiedy rytualnie sięgałem po fajkę - wsiadam do auta, zapalam silnik, zapalam fajkę... a tu nic Dalej chce mi się palić, ale to dlatego, że po prostu lubię/lubiłem to i sprawiało mi to przyjemność, choć dla niepalących nie do pomyślenia jest jak taki smród może smakować
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

u mnie mijają 4 miesiące bez fajka
    jest fantastycznie, choć gdyby nie było to szkodliwe czasami bym sobie zapalił, bo sprawiało mi to przyjemność

Domyślnie

25 dni wolny od fajczenia ...poranne wypady na zdjęcia do Puszczy przy -20-stu stopniowym mrozie tylko oczyszczają przepaloną duszę

Domyślnie

mam ten sam dylemat - nigdy nie miałem tak bym kiedykolwiek wstał rano i myslał o kiepie. Najpierw śniadanko, potem herbatka i ewentualnie papierosek. Najwcześniej około 9. Czasem nawet później. Paliłem dla przyjemności bo to po prostu lubiłem. A najgorsze jest że ja knajpiano pubowy człek jestem. I piwsko z petem musiało byc w zadymianej knajpce Teraz to ja nie wiem jak to będzie hihihih

Strona 53 z 79 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów