Close

Strona 15 z 30 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 300

Wątek: NBA Playoffs

Domyślnie

wyciągam prawicę i mówię, że skończy się na G6
    wybieram inne systemy

Domyślnie

kliknąłbym "Lubię to", ale na forum nie ma takiego guzika
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

no playoffy zacne, nie ma co...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

D A L L A S M A V E R I C S !!!

Dirk nie trafiał, ale wygrała lepsza drużyna! Wow. Nie pamiętam takich finałów. Fan-ta-sty-cznie!
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montini Zobacz posta
    wyciągam prawicę i mówię, że skończy się na G6
    święta racja.

Ok, ochłonąłem.

Mecz szósty zupełnie niesamowity, Dirk w trzech pierwszych kwartach rzucał cegłami, w czwartej nadrobił. Terry cały mecz kosił, w 25 minut rzucił ponad 20 punktów. Do tego Barea z innej planety.

Heat jakoś tak bezpłciowo, LeBron w czwartej kwarcie niby rzucił trójkę, ale potem zniknął, Wade kilka świetnych w obronie (bloki i stopowanie Mariona!), ale to za mało. Jak dla mnie to wielka bura dla trenera Spoelstry za zupełne wyeliminowanie Bosha z gry (a grał koncertowo).

Znakomicie rozpisana obrona Mavs, atak gorzej, ale wobec drgawek Heat wystarczyło. Piękny mecz.

Wielgachny szacun dla trenera Carlisle za postawienie na Mahnimi w trzeciej kwarcie i dla Chandlera, który mimo foul-trouble wytrzymał do końca.

MVP finałów Dirk (to wiadomo), ale w meczu numer 6 debeściakiem był Kidd - kontrolował temo gry, dzielił asysty i trafił super-ważne rzuty.

Piękny wynik.

Mark Jackson powiedział: "It's a great success for a future hall-of-famer Jason Kidd, who's been struggling with New Jersey Nets in the finals and finally reached his goal and made it to the finals and succeeded"

Brawo dla Dallas Maverics, NBA Champions 2011!

Cytat Zamieszczone przez John Schuhmann
    If there were 2 guys in this league that truly deserved their first ring, it was Dirk and J-Kidd.
    Ostatnio edytowane przez tml ; 13-06-2011 o 05:55

Domyślnie

Brawo MAVS!
    Bardzo się cieszę.

LeBron jest jak miś koala Po z bajki "Kung Fu Panda".
    Wychodzi mu wszystko tylko wtedy, kiedy nie myśli o tym jakim jest wspaniałym graczem.
    Dobrze tak chłopcom z Miami. Prysznic się przyda.
    Za rok, z innym trenerem będą mistrzami
    pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Tak to wyglądało, że meczu nr 7 nie będzie

No cóż, Miami nie szkoda, bo Miami ma jeszcze czas, ale raczej jak to mawiał Szaranowicz musi `Brylantynowy Pat` wziąć się sam do roboty

Brawo Mavs i wielkie brawa dla Kidda- to jest gracz kompletny.
    wybieram inne systemy

Domyślnie

Nie chciałem zakładac nowego tematu, więc piszę tu. Ogląda ktoś NBA? Był darmowy League Pass, teraz pozostaje C+ lub zarywanie nocy za pieniądze
    Dziś Nowy Jork gra z Grizzlies, ale ja chyba i tak się zwlokę na debiut Michela Redda w barwach Phoenix. Co z tego że vs Cavs. W sumie pojedynek Nasha z numerem jeden draftu też zapowiada się ciekawie.

A kto dziś wstał w nocy, to widział jak Chris Paul się zgrywa z Griffinem. I jak Lebron nie trafia kluczowych osobistych

Domyślnie

ja oglądam oczywiscie... chyba sie zrzucę z kumplem na league passa
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

I mnie ten league pass rozpiescil... Mega jakosc, tylko mogliby reklamy zostawic, bo czesto fajne sa

Strona 15 z 30 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów