Close

Strona 5 z 30 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 300

Wątek: NBA Playoffs

Domyślnie

lakersi 0:2 suuuuuuper
    Kobbie i spolka bezradni, to co robi Gasol w tych PO to koszmar + determinacja Dirka
    celtics 0:2 suuuuuuper
    obrona Heat nieprawdopodobna, sciana nie do przebicia pod koszem, w G2 znakomicie odcieli od podan Allena co wydawalo sie niemozliwe

dodatkowo memphis i atlanta walcza

podoba mi sie
    Road to Manila

Domyślnie

Lakersi faktycznie ciekawa sprawa, ale jak widzę Miami to mnie coś strzela. Niech ich ktoś wyśle na wakacje wreszcie (a przynajmniej tego buraka co tam gra na SF)...
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

moze i James nie jest zbyt przyjemny poza boiskiem ale co mnie to obchodzi, nie kumpluje sie z num tylko patrze jak gra a robi to **********
    a te wszystkie teksty ze uciekl z cavs i porownywanie do MJ ktory niby to sam zdobyl miszcza sa zabawne
    Road to Manila

Domyślnie

Nie mam do niego żalu o ucieczkę z Cleveland, pozaboiskowa postawa to tylko dodatek. Gość owszem robi świetne staty, ale mało jest graczy, którym nie gwiżdże się kroków i fauli tak bardzo jak Jamesowi. Gość jest niby nie wiadomo kim, a nie potrafi zwykłego post-up'a zagrać... Wszystkie jego super efektowne wjazdy i rzuty po odejściu zaczynają się od prostego zwodu na koźle i tyle. Nie neguję, że to robi bardzo dobrze, ale co poza tym?
    Ale nic to, dziś Lakers bezradni, a Chicago wreszcie pokazało obronę.
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.

Domyślnie

gwiazdy sa uprzywilejowane, gwizdanie pod niego nie odbiega od gwizdania pod Kobbiego czy innych all starow
    ciekawe czy sedziowie w G1 by gwizdneli najwieksza ruchoma zaslone w historii koszykowki gdyby Kobbie trafil za 3, pewnie nie
    Road to Manila

Domyślnie

Ja typuję, że w tym roku NIAMI będzie mistrzem i nawet mi to pasuje

Pozdr.

P.S.
    Szkoda tylko, że LAL tak słabo 0:2.
    Nikon System

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    gwiazdy sa uprzywilejowane, gwizdanie pod niego nie odbiega od gwizdania pod Kobbiego czy innych all starow
    LeBron padł ofiarą marketingowców od Nike i NBA, którzy nieco na siłę produkują gwiazdy. W poprzednim roku gwizdali mu skandalicznie - nawet w akcjach tygodnia miał tak ewidentne kroki, że nawet nie znający się na rzeczy zauważyli. Jest uprzywilejowany.
    Gra piekielnie dobrze, to fakt.

Domyślnie

wielki mecz Rose
    zapowiadaja sie kapitalne finaly na wschodzie

no i Lakers 0:3
    koszmarne bledy Fishera, Gasol w kluczowym momencie dostajacy pilka w plecy... jak ja lubie taki widok
    Road to Manila

Domyślnie

po Lakersach. ale dziwne ze Kobe nie miał 40ptk przy 40 rzutach, tylko 8/16FG i 6 asyst

Domyślnie

Ahh, jak pięknie grał Rondo jedną ręką, a KG przypomniał sobie jakim był killerem w Minnesocie
    Ahh, jak pięknie Misie Gryźli wróciły z -16 i pojechały w dogrywce, a Westbrook pokazał, że nie jest Derrickiem Rose

Strona 5 z 30 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów