Close

Strona 1 z 30 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 300

Wątek: NBA Playoffs

Thumbs up NBA Playoffs

Hej, ktoś to może ogląda? Dziś w nocy parę ciekawych rzeczy się zdarzyło. Game-winner Allena w meczu Boston-NY, 40 punktów Duranta w Thunder-Denver i fantastyczny Chris Paul przeciw Lakersom. A i jeszcze niepodzianka w San Antonio - Grizzlies dowieźli przewagę, choć się na to nie zanosiło (dwie trójki Bonnera w końcówce).
    Dziś wieczorem trochę mniej interesująco (chyba, że ktoś lubi Miami), ale już w nocy z wtorku na środę...
    Piękna pierwsza runda to jest.
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Wtopy SAS, LAL i ORL to chyba największe zaskoczenie pierwszych meczy PO. Może mniej nieoczekiwana jest przegrana ORL po tym jak lali ich ATL w regular season, ale jednak te 8 gier różnicy jakiś ciężar powinno mieć. Jak tak patrzę na obecną chwilę to szykują się finały konferencji CHI-MIA i LAL/DAL-OKC

Domyślnie

Zapowiadają się wielkie playoff's! Jestem na razie zachwycony, po sennych meczach z sezonu. Tutaj się gra!

Domyślnie

na którym kanale oglądacie?
    w Polsce to chyba tylko Orange Sport pokazuje.
    pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Pokazuje jeszcze c+, ale żenująco mało i z reguły tylko Lakersów

Sprawdź https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform. Ja mam i bardzo sobie chwalę.
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.

Domyślnie

Wczoraj red. Michałowicz się skarżył, że nie mają wpływu na to co pokazują w c+, więc na nich psów wieszał nie będę... tak czy siak cały sezon w związku z przetasowaniem składów był całkiem ciekawy... teraz tylko Portland na "miszcza" i będzie ok...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Na wschodzie NYK-BOS to ciekawa seria, moim zdaniem może nawet 7 meczyków będzie.

Domyślnie

Knicksi to moja ulubiona drużyna... (mam nawet koszulkę nieszczęsnego Marburego z nr 3) ale to już nie to samo co ekipa z Ewingiem, Oakleyem, Masonem czy choćby moim ulubionym cwaniakiem Starksem, oraz młodym (sic!) M. Cambym... to se nevrati...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    Knicksi to moja ulubiona drużyna... (mam nawet koszulkę nieszczęsnego Marburego z nr 3) ale to już nie to samo co ekipa z Ewingiem, Oakleyem, Masonem czy choćby moim ulubionym cwaniakiem Starksem, oraz młodym (sic!) M. Cambym... to se nevrati...
    Kto wie czy to nie będzie teraz lepsza ekipa. Coś się wreszcie zaczęło dziać z NY. Oczywiście taki drugi Ewing się nie trafi - za rzadko się tacy środkowi pojawiają...

Domyślnie

Wydaje mi się, że owszem ruch w NY jest, ale nie w tym kierunku co mógłby być. O ile Stoudemire do systemu d'Antoniego pasuje idealnie, a Billups zawsze się dostosuje, to taki ballhog jak Anthony już nie bardzo. To jedno.
    A druga sprawa, ciekawie dziś Schuhmann napisał: NY jest najskuteczniejsze, kiedy z "wielkiej trójki" jest na parkiecie tylko jeden gracz na raz - więcej tu: http://hangtime.blogs.nba.com/2011/0...-one-man-show/

Ewing Ewingiem, mógłby się pojawić następny środkowy w stylu Olajuwona - szybki, z piwotem i rzutem z półdystansu... Ehh...

Strona 1 z 30 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów