Ale pieknie Oklahoma jedzie2 kwarty i 70 pkt
Boston meczy sie z Indiana, ale raczej juz po nich... szkoda, lubie Ronda
Szukaj
Ale pieknie Oklahoma jedzie2 kwarty i 70 pkt
Boston meczy sie z Indiana, ale raczej juz po nich... szkoda, lubie Ronda
Prawie
Typujemy dzisiejsze mecze?
Po mojemu będzie tak:
GSW-DET: Warriors ponad 20 do przodu
UTA-DEN: j.w tylko, że Denver
SAS-PHX: tu aż mi przykro, ale Gortaty dostaną tęgi łomot :/
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Zbyt późno odwiedziłem wątek, aby typować, ale kolega coś dzisiaj nie trafił. Wprawdzie 2 na 3, ale z tęgim łomotem i 20 do przodu to nie wyszłoGortat łomotu nie dostał, rzucił tyle samo, co Duncan, a zebrał najwięcej. Dziś Orlando wygrywa z NYK, Chicago spacerkiem z Niedźwiedziami, OCT zje Celtów.Wyrównany będzie pojedynek Dallas z LA, ciekawe, czy Kobe znów rzuci ponad 40...poza tym wygrają 76-tki, Rakiety, Kawalerzyści, Portland, LAC, Atlanta, i Wilki
nie no, dziś MG był znakomity, ale niestety Steve zgasł w 4Q. Z resztą płacenie superkasy Channingowi się mści. 0/7 z gry, litości
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
W sumie to nie wiem...kurcze, Chicago poległo, Rose nie grał, a Boozer i Noah tylko po 25 minut, mam nadzieję, że nie złapali kontuzji...
dzis w USA swięto Martina Lutera Kinga, stad mecze wczesniej
ja czekam na Boston vs Oklahoma i Lakers vs Dallas![]()
Oklahoma zabiega Celtów...chłopaki mogli już odejść na emeryturę, a tak, to czasami żal patrzeć na Garnetta, Piece'a czy O'Neala. Jedyny ich jasny punkt to Allen, bo Rondo IMO zawodzi. Knicks rzeczywiście mieli sporą szanse, aby mecz wygrać, w sumie szkoda, że im się nie udało..
Co do Dallas-LA, jak Kobe rzuci ponad 40 i Bynum zagra na swoim normalnym poziomie, to może im się uda. Wydaje mi się jednak, że będzie powtórka z ubiegłorocznych PO
Skontaktuj się z nami