motywacja fajna, chyba zacznę palić, potem jak będę rzucał to będę mógł sobie w końcu zmienić body![]()
Szukaj
motywacja fajna, chyba zacznę palić, potem jak będę rzucał to będę mógł sobie w końcu zmienić body![]()
ja tez rzucilem o godzinie 00:00mam nadzieje ze tym razem wytrzymam
no ostatnio klientka mówiła, że jej mąż tak rzucił i nie pali już 3 latamamy szansę
![]()
Zachęcony tym postem spróbuję rzucić![]()
Pozdrawiam Tomasz
Przeczytałem cały wątek i chyba też się dołączę do rzucających, a raczej kontrolujących się, żeby nie zapalić
Już kiedyś nie paliłem rok, później pół roku a ostatnio sobie tygodniową przerwę zrobiłem. Zawsze metodą "bombla" i bez plasterków, pastylek, gum itp.
Minął kac po sylwestrze, dzisiaj rano tylko jednego zapaliłem i miałe teraz sobie zapalić, ale odpuszczam sobieMiłego wieczoru! i zobaczymy czy mi sie uda....
Trzymajcie się bo możecie dać radę.
Oto mój krótki raport po 4 miesiącach, 8 dniach 3 godzinach i 57 minutach nie palenia.
Paliłem 29 lat.
Na początku było ciężko, dziś, czasami jeszcze też (myśli o papierosie wracają kilka razy dziennie) ale szkoda mi wysiłku włożonego w rzucanie.
Wcześniej wielokrotnie już rzucałem, stosowałem wszelkie dostępne wspomaganie, tym razem wystarczyła silna wola i obietnica złożona córce.
Cieszę się z każdego dnia, w którym nie palę - martwią mnie koszmary, w których śnię, że palę, bądź kupuję papierosy.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
wczoraj nie paliłem dziś i jutro też zamierzam nie palić, wiem że po 15 latach palenia nie będzie łatwo ale dam rade
No to ja też się pochwalę.
Po 28 latach palenia (ostatnio 2 paczki to często było mało) rzuciłem 6 grudnia 2008
i nie palę do dziś. Łatwo nie jest, ale póki co daję radę.
Wszystkiego dobrego w nowym roku![]()
Pozdrawiam Jacek P.
paczki nie kupilem juz 2 miesiace, tak zapalilem sobie na kilku imprezach, jeszcze mnie ciagnie, ale 2-3 papierosy to nie cala paczka, na sylwestra tez 3 poszly wiec postowienie noworoczne aby oduczyc sie popalania nawet tych 3 na imprezach
tez mi sie fajki snią po nocach a palilem tylko 7 lat
zalety:
swiezy oddech
brak syfu rano w gebie
lepsza kondycha (przy bieganiu)
portfel
rece nie smierdza tak fajami, i lepsze krazenie![]()
emeryt
Skontaktuj się z nami