Close

Strona 20 z 79 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 786
    Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

motywacja fajna, chyba zacznę palić, potem jak będę rzucał to będę mógł sobie w końcu zmienić body

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    motywacja fajna, chyba zacznę palić, potem jak będę rzucał to będę mógł sobie w końcu zmienić body
    Taka motywacja jest właśnie zgubna...

Domyślnie

no ostatnio klientka mówiła, że jej mąż tak rzucił i nie pali już 3 lata mamy szansę

Domyślnie

Zachęcony tym postem spróbuję rzucić
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Przeczytałem cały wątek i chyba też się dołączę do rzucających, a raczej kontrolujących się, żeby nie zapalić
    Już kiedyś nie paliłem rok, później pół roku a ostatnio sobie tygodniową przerwę zrobiłem. Zawsze metodą "bombla" i bez plasterków, pastylek, gum itp.
    Minął kac po sylwestrze, dzisiaj rano tylko jednego zapaliłem i miałe teraz sobie zapalić, ale odpuszczam sobie Miłego wieczoru! i zobaczymy czy mi sie uda....

Domyślnie

Trzymajcie się bo możecie dać radę.

Oto mój krótki raport po 4 miesiącach, 8 dniach 3 godzinach i 57 minutach nie palenia.
    Paliłem 29 lat.
    Na początku było ciężko, dziś, czasami jeszcze też (myśli o papierosie wracają kilka razy dziennie) ale szkoda mi wysiłku włożonego w rzucanie.
    Wcześniej wielokrotnie już rzucałem, stosowałem wszelkie dostępne wspomaganie, tym razem wystarczyła silna wola i obietnica złożona córce.
    Cieszę się z każdego dnia, w którym nie palę - martwią mnie koszmary, w których śnię, że palę, bądź kupuję papierosy.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

wczoraj nie paliłem dziś i jutro też zamierzam nie palić, wiem że po 15 latach palenia nie będzie łatwo ale dam rade

Domyślnie

No to ja też się pochwalę.
    Po 28 latach palenia (ostatnio 2 paczki to często było mało) rzuciłem 6 grudnia 2008
    i nie palę do dziś. Łatwo nie jest, ale póki co daję radę.
    Wszystkiego dobrego w nowym roku
    Pozdrawiam Jacek P.

Domyślnie

paczki nie kupilem juz 2 miesiace, tak zapalilem sobie na kilku imprezach, jeszcze mnie ciagnie, ale 2-3 papierosy to nie cala paczka, na sylwestra tez 3 poszly wiec postowienie noworoczne aby oduczyc sie popalania nawet tych 3 na imprezach

tez mi sie fajki snią po nocach a palilem tylko 7 lat

zalety:
    swiezy oddech
    brak syfu rano w gebie
    lepsza kondycha (przy bieganiu)
    portfel
    rece nie smierdza tak fajami, i lepsze krazenie
    emeryt

Strona 20 z 79 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów