Close

Strona 19 z 79 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 786
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    W-wa/3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    Marnie to widzę :] jeśli zaczynasz od takich postanowień,to nigdy nie działa.Zanim nadejdzie ten styczeń znajdziesz milion powodów żeby tego nie zrobić.Przestać trzeba natychmiast, od teraz i to definitywnie a nie zmniejszając dawki.Albo sie nie pali, albo się pali,nie można być trochę w ciąży
    Tak nawiasem, po prawie 30 latach palenia od 4 lat (1grudnia 2004) nie dotknąłem nawet papierosa.
    zgadzam się w 100%!!! albo chcesz rzucić albo nie. pamiętam jak jakiś czas temu czytałem ten temat. wów czas nie do końca wierzyłem że da się tak po prostu rzucić palenie, nie wierzyłem do końca w te tabletki. jakieś trzy tygodnie temu rzuciła palenie moja znajoma dzięki tabexowi;
    wówczas odpaliłem google wklepałem "tabex" i proszę sami poczytajcie:
    http://www.biomedical.pl/komentarze/...abex-1659.html
    to było rano jak czytałem treść tego linka, jeszcze przed pracą pojechałęm do apteki po te tabletki i zacząłem kuracje natychmiast. nie pale jakieś 2 tygodnie, a był to mój największy problem nie wyobrażałem sobie że kiedykolwiek uda mi się rzucić palenie. te tabletki są rewelacyjne. proporcje według mnie w jakich udział w rzucaniu mają tabletki to 90% dla tabexu a 10% to chęci palacza, żeby skończyć z nałogiem.
    cała szafa puszek i zawalona piwnica słoikami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    i Ty kolego zdążyłeś już zacząć przygodę z tytoniem?
    no zdążylem, zdążylem. a zaczelo sie od '' no tylko sprobuje'' i tak probuje do dzisiaj;/
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-12-2008 o 10:34 Powód: orto! orto!

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Do papierosów mnie nie ciągnie - od samego początku rzucania mnie nie ciągnęło. Ale czasem żal mi fajki Dobrej kawy, dobrej książki i do tego fajki nabitej choćby wiśniową Amforą w jakiejś przytulnej kawiarence... Ale to da się na szczęście opanować

Oszczędny w słowach
    Miasto
    W-wa/3miasto

Domyślnie

fakt w niektórych sytuacjach papieros po prostu smakuje. ale ja niestety juz nie mogę sobie pozwolić na tą przyjemność

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    Przestać trzeba natychmiast, od teraz i to definitywnie a nie zmniejszając dawki.Albo sie nie pali, albo się pali,nie można być trochę w ciąży
    ale ja nic takiego nie napisalem. podalem termin od kiedy rzucam, bo wczesniej chce sie spokojnie skonsulotwac z lekarzem, a i termin grudniowy ze wzgledu na uklad towarzysko-uczelniano-zawodowy raczej nie przejdzie.

kiedys juz z identycznym postanowieniem nie palilem przez pol roku, wiec sadze, ze teraz sie uda.

btw: gratuluje wszystkim, ktorzy juz niepala.

aaaa i dziekowac za wszystkie pm'ki. ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    podalem termin od kiedy rzucam, bo wczesniej chce sie spokojnie skonsulotwac z lekarzem, a i termin grudniowy ze wzgledu na uklad towarzysko-uczelniano-zawodowy raczej nie przejdzie.
    Jeśli lekarz odradzi Ci rzucenie palenia, to możesz spokojnie rzucić lekarza.
    A układ towarzysko-zawodowy-itd. jest tylko wymówką - i dobrze o tym wiesz.
    Krzysztof Paszkiewicz

PaweleM
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pirko Zobacz posta
    (...) te tabletki są rewelacyjne. proporcje według mnie w jakich udział w rzucaniu mają tabletki to 90% dla tabexu a 10% to chęci palacza, żeby skończyć z nałogiem.
    Pirko.Zebys sie od Tabexu nie uzaleznil teraz.Leczenie duzo trudniejsze.Zreszta wczesniej czy pozniej bedziesz sie musial zmierzyc ze swoim uzaleznieniem bez tabletek czy innej chemii.Przeciez chodzi oto by byc wolnym a nie by byc wolnym tylko od papierosow .

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Jeśli lekarz odradzi Ci rzucenie palenia, to możesz spokojnie rzucić lekarza.
    A układ towarzysko-zawodowy-itd. jest tylko wymówką - i dobrze o tym wiesz.
    Dokladnie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    W-wa/3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawcio_sztokholm Zobacz posta
    Pirko.Zebys sie od Tabexu nie uzaleznil teraz.Leczenie duzo trudniejsze.Zreszta wczesniej czy pozniej bedziesz sie musial zmierzyc ze swoim uzaleznieniem bez tabletek czy innej chemii.Przeciez chodzi oto by byc wolnym a nie by byc wolnym tylko od papierosow .
    aktualnie biorę jedną tabletke rano i to tylko i wyłącznie dlatego że o niej pamiętam. w ciągu dnia zdarzy mi się zażyć też ale to raczej jest przypadek. btw prawie w ogóle już ich nie biorę. powód? zapominam o tabletkach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    [...] czasem żal mi fajki Dobrej kawy, dobrej książki i do tego fajki nabitej choćby wiśniową Amforą w jakiejś przytulnej kawiarence... Ale to da się na szczęście opanować
    Widze, ze sa i fajczarze Nie ma jak fajeczka i dobry tyton... Piekny zapach, nic nie wali... tak jak to gowno pakowane do papierosow.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

ja z kolei zamiast tabletek uwierzyłem w siebie, zobaczymy co z tego wyjdzie, przeczytałem też częściowo :P książkę Allana Carra nie ma, że za zaoszczędzone pieniądze kupie to i to, nie ma żalu, że nie będzie fajki do piwka. Jaki człowiek głupi jest, narkotyzować się na własne życzenie, oby NIGDY więcej, pozdrawiam wszystkich na etapie rzucania palenia

Strona 19 z 79 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów