Close

Strona 1297 z 1914 PierwszyPierwszy ... 297797119712471287129512961297129812991307134713971797 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12 961 do 12 970 z 19131

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chory Zobacz posta
    Zróbicie ankietę, może lepiej incognito, kto uważa, że wątek jest git, a kto uważa, że należy go rozczłonkować. .
    Ależ nie ma takich planów. Jeśli ktoś tak zrozumiał to przepraszam, ja tego nie chce.
    Komu się chce wycinać coś z ponad 12 tysięcy postów, gdzie w wielu postach zarazem jets OT z konkretem. Syzyfowa praca a to co pocięte byłoby nieczytelne.

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    - zostawiłbym te wątki takie jak są a założył wątki techniczne - nowe i poprosił tutejszych użytkowników o zaglądanie tam i odpowiadanie
    Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Może i to jest dobry pomysł - założyć wątki z określeniem "ściśle techniczne" w nazwie.
    Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Pisałem - wątek zostawić dla stałych bywalców - tak jak jest (ja się do nich nie zaliczam ale uważam że moderowanie tego 'zjawiska' tylko mu zaszkodzi
    Stworzyć techniczny watek gdzie użytkownicy z mniejsza dozą wbudowanej cierpliwości będą zadawać pytania techniczne. A jak sie da to "tutejszym"specom właczyć powiadomienia o postach z tamtego technicznego wątku
    I tak właśnie kombinuje.

Jak nazwać dział, w którym wylądują takie "lużne" tematy? Musi to być dość uniwersalna nazwa, bo tematy wątków będą dość różnorodne.

Domyślnie

Ja bym ten dział nazwał "Śmierć pięknych saren". Mało oryginalne, ale myślę, że świetnie oddawałoby to stan umysłu osób potencjalnie w nim piszących.

Domyślnie

Jacek ma rację. Mnóstwo postów ma jednocześnie konkrety techniczne i różne luźne wypowiedzi. Nie sposób tego rozdzielić.
    Poza tym, często jakiś konkret logicznie prowadzi do rozważań ogólnych (albo odwrotnie) i jedno z drugim jest ze sobą związane.
    Nie bardzo wyobrażam sobie, by w wątku "luźnym" pojawiały się wpisy takiej mniej więcej treści:
    "Pytanie użytkownika Iksińskiego w wątku technicznym naprowadziło mnie na myśl, że... " itd. - gdzie kontynuacja pytania konkretnego z wątku technicznego następowałaby w wątku luźnym.
    Czy naprawdę nie można tego zostawić po prostu takim, jakie jest?
    Moim zdaniem jest to fajne, że np. zdjęcie wrzucone w celach "technicznych" wywołuje także dyskusję nietechniczną (w granicach dobrych obyczajów i rozsądku), a pytania techniczne przeważnie otrzymują odpowiedź, jeśli tylko ktoś może/wie.

Obawiam się, że próba wydzielenia, podzielenia, uregulowania, itd., spowoduje śmierć pacjenta.
    Ostatnio edytowane przez puch24 ; 28-07-2018 o 10:28

Domyślnie

Zostawić jak jest.
    Stali bywalcy swój rozum mają i może się trochę z off topem ograniczą.
    W razie czego pogrozic palcem raz na jakiś czas i tyle.

Koniec końców to właśnie Forumowicze są sercem forum...

ksh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Obrazek2000 Zobacz posta
    Zostawić jak jest.
    Stali bywalcy swój rozum mają i może się trochę z off topem ograniczą.
    W razie czego pogrozic palcem raz na jakiś czas i tyle.

Koniec końców to właśnie Forumowicze są sercem forum...
    Popieram bo widzę że ekipa mocno rozhisteryzowana jak tylko mod/admin coś napisze i są gotowi obrazić się na cały świat.

Sony coś mi kółka zmienia w ośmiokąty !!
    Załącznik 12064

Domyślnie

@koesh, a nie masz tam gdzieś wetkniętej takiej maski z ośmiokątną dziurą?

Domyślnie

Ojtam, koledze się pierścień przysłony ruszył przy wyjmowaniu z torby. Bo go nie okleił taśmą na sztywno. Znam ten ból...

PS Czy to już OT? Chętnie zobaczyłbym raport z raportowania.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

ksh
    Gość

Domyślnie

No tak, taśma zaklejona więc...
    Załącznik 12072

Domyślnie

Od razu dużo lepiej!
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Strona 1297 z 1914 PierwszyPierwszy ... 297797119712471287129512961297129812991307134713971797 ... OstatniOstatni