Close

Strona 1296 z 1914 PierwszyPierwszy ... 296796119612461286129412951296129712981306134613961796 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12 951 do 12 960 z 19131

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    A moje pytanie o dyfrakcjęęę???
    Wszystko wskazuje na to, że się rozmyło.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nordwind Zobacz posta
    "moderatorzy"

Czy mercedes jest paralelą wpk, a Han Solo mnię? fajna fota.
    Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!

Domyślnie

nie potwierdzam, nie zaprzeczam, nie dementuje... ja zrobiłem swoje

ps.
    sorry, edytuj bo ulepszyłem i podmieniłem obrazek ...
    Ostatnio edytowane przez nordwind ; 27-07-2018 o 23:35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nordwind Zobacz posta
    edytuj bo ulepszyłem i podmieniłem obrazek ...
    Cały Nordu... Urocze.

Cytat Zamieszczone przez stafford Zobacz posta
    Wiele wątków foto prześledziłem, w tym anglojęzycznych i dla mnie żaden nie może się atmosferą równać z niniejszym - dzięki czarnuchowi, meliszpakowi, ligo i kilku innym bawiłem się świetnie wiele tygodni..
    Stafford - dzięki.
    Chociaż brzmi to trochę, jak pożegnanie.

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Deja vu.
    Dokładnie. Wszystko już było. Z Nex-a został wydzielony wątek Bawialnia i trochę ukryty w Cafe. Tak naprawdę do dzisiaj nie wiem, dlaczego kolorowym aż tak bardzo on przeszkadzał. Nie widzę żadnych przesłanek ku temu, by tym razem miało być inaczej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Cały Nordu... Urocze.
    A jakże urocze jest to, że musiałeś się do tego odnieść... cały Ligo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
    @puch24 Mniej więcej tak to pamiętam. Tu i w innych wątkach innosystemowych gdy o coś zapytasz (a w szczególności gdy zapytasz o jakieś podstawy) to zazwyczaj dostaniesz odpowiedź
    No niestety nie jest to tak do końca prawda. Nie... nie będę szukał przykładu bo to zbyt upierdliwe jest w wątku nexowym - sami wiecie dlaczego

Ale z drugiej strony - zostawiłbym te wątki takie jak są a założył wątki techniczne - nowe i poprosił tutejszych użytkowników o zaglądanie tam i odpowiadanie

Domyślnie

Może i to jest dobry pomysł - założyć wątki z określeniem "ściśle techniczne" w nazwie.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    No niestety nie jest to tak do końca prawda. Nie... nie będę szukał przykładu bo to zbyt upierdliwe jest w wątku nexowym - sami wiecie dlaczego
    Wydaje mi się, że słowo "zazwyczaj" nie kłóci się z tym co sugerujesz. Przykłady negatywne zapewne można znaleźć i tu i choćby w wątku NEXowym, o którym piszesz.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Może i to jest dobry pomysł - założyć wątki z określeniem "ściśle techniczne" w nazwie.
    A z tego zrobić ściśle nietechniczny? Zapytam czym zrobione to posypią się raporty, że OT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    No niestety nie jest to tak do końca prawda.
    Ta Twoja nie do końca prawda to też taka nie do końca prawda. Pamiętam, jak na wątku o Nexie sam prosiłeś o info o Lens Turbo z przykładami zdjęciowymi pracy pod światło i dostałeś je ode mnie. Bo poświęciłem się i bodaj tego dnia zrobiłem je specjalnie dla Ciebie. Więc tego...

Domyślnie

Pisałem - wątek zostawić dla stałych bywalców - tak jak jest (ja się do nich nie zaliczam ale uważam że moderowanie tego 'zjawiska' tylko mu zaszkodzi
    Stworzyć techniczny watek gdzie użytkownicy z mniejsza dozą wbudowanej cierpliwości będą zadawać pytania techniczne. A jak sie da to "tutejszym"specom właczyć powiadomienia o postach z tamtego technicznego wątku

Strona 1296 z 1914 PierwszyPierwszy ... 296796119612461286129412951296129712981306134613961796 ... OstatniOstatni