Szukaj
nie potwierdzam, nie zaprzeczam, nie dementuje... ja zrobiłem swoje
ps.
sorry, edytuj bo ulepszyłem i podmieniłem obrazek ...![]()
Ostatnio edytowane przez nordwind ; 27-07-2018 o 23:35
Cały Nordu... Urocze.
Stafford - dzięki.
Chociaż brzmi to trochę, jak pożegnanie.
Dokładnie. Wszystko już było. Z Nex-a został wydzielony wątek Bawialnia i trochę ukryty w Cafe. Tak naprawdę do dzisiaj nie wiem, dlaczego kolorowym aż tak bardzo on przeszkadzał. Nie widzę żadnych przesłanek ku temu, by tym razem miało być inaczej.
No niestety nie jest to tak do końca prawda. Nie... nie będę szukał przykładu bo to zbyt upierdliwe jest w wątku nexowym - sami wiecie dlaczego
Ale z drugiej strony - zostawiłbym te wątki takie jak są a założył wątki techniczne - nowe i poprosił tutejszych użytkowników o zaglądanie tam i odpowiadanie
Może i to jest dobry pomysł - założyć wątki z określeniem "ściśle techniczne" w nazwie.
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Wydaje mi się, że słowo "zazwyczaj" nie kłóci się z tym co sugerujesz. Przykłady negatywne zapewne można znaleźć i tu i choćby w wątku NEXowym, o którym piszesz.
- - - - kolejny post - - - - - -
A z tego zrobić ściśle nietechniczny? Zapytam czym zrobione to posypią się raporty, że OT![]()
Ta Twoja nie do końca prawda to też taka nie do końca prawda. Pamiętam, jak na wątku o Nexie sam prosiłeś o info o Lens Turbo z przykładami zdjęciowymi pracy pod światło i dostałeś je ode mnie. Bo poświęciłem się i bodaj tego dnia zrobiłem je specjalnie dla Ciebie. Więc tego...
Pisałem - wątek zostawić dla stałych bywalców - tak jak jest (ja się do nich nie zaliczam ale uważam że moderowanie tego 'zjawiska' tylko mu zaszkodzi
Stworzyć techniczny watek gdzie użytkownicy z mniejsza dozą wbudowanej cierpliwości będą zadawać pytania techniczne. A jak sie da to "tutejszym"specom właczyć powiadomienia o postach z tamtego technicznego wątku
Skontaktuj się z nami