No proszę, @koesh wreszcie odblokował się psychicznie
Tylko jeszcze info techniczne, szkło... nazwa kwiatka po łacinie....
Szukaj
No proszę, @koesh wreszcie odblokował się psychicznie
Tylko jeszcze info techniczne, szkło... nazwa kwiatka po łacinie....
Ależ Grzesiu! To jest OT na temat braku merytoryki.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Panowie (i Panie)... mam pytanie:
mam lampkę quadralite stroboss 36 s. Jak to wyzwolić na odległość z aparatu SOny A7m2 ?? Zdaje się potrzebny będzie jakiś zestaw nadajnik-odbiornik, ale nie mogę nic konkretnego znaleźć. Macie jakieś pomysły?
Z góry dziękuję za pomoc.
Godox X1T-S miałem, soft mają wspólny, wiec powinno działać z brandowanym Quadralite, a dlatego pisze o godox bo tańśzy.
Ostrzegam tylko że to wielkie krówsko, a cenowo prawie jak lampa, która tez steruje tak samo.
"Słuchajcie taplarscy, jak wszystkim wiadomo, tam na górce pod głazem leży zakopany koń. Cały ze złota. Tak, czy nie?"
Kto zna ten cytat ten wie co dalej.. Chłopaki, Panowie mili.. Od ponad roku praktycznie już tylko czytam forum.. Z czego 99% czasu jest to wątek a7 i fuży. I ledwo Wojtek wrócił (co akurat mnie osobiście ucieszyło) a już zaczęły się podchody jak dwa lata temu.. A prawda jest taka, że w moim odczuciu, wątek znowu zaczął "nabierać ducha tego systemu".
System "słoni" a7 jest tak specyficzny jak i jego zakręcone menu. I ten wątek idealnie go odwzorowywał. Nie bądźta takie szywne ludzie.. Niech TEN wątek stanie się podwątkiem/przyklejonym, gdzie główny będzie nosił nazwę "Wątek TECHNICZNY SONY a7, A9" a w nim przyklejony "wątek luźny, Cafe a7".
Proszę osobiście - myślę, że nie ja jeden..
"Bo tak naprawdę taplarscy, to nie diabła się boicie, a tego, że nic tam nie znajdziecie, o. I skończy się bajanie - o smakołykach, strojach, dworach..."
Pozdrawiam ciepło
Patryk
P. S. Meliszpak, chyba w końcu wysilę się i zrobię to co mówiłeś rok temu.
A! Jakby co od ponad roku mam a7 II, miałem rok fe 85 1.8 I zostałem z Zeissem 55mm 1.8 - służę jakąś tam lichą pomocą - to tak, żeby nie było, że tylko OT zrobiłem..
Ostatnio edytowane przez P.R.P. ; 28-07-2018 o 19:20
Skontaktuj się z nami