Close

Strona 1295 z 1914 PierwszyPierwszy ... 295795119512451285129312941295129612971305134513951795 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12 941 do 12 950 z 19131

Domyślnie

Jacku, rycerz jest, jak by to ująć - moderatorem pierwszego i ostatniego kontaktu. Przecież wiesz.
    A Ty, rasowy gość z Bydgoszczy, dzieciakiem toczący filmowe szpulki po korytarzach Fotonu - jesteś pasjonatem fotografii jak mało kto tutaj.
    Ja tego nie musiałem wyczuwać - dla mnie to od początku mojej bytności na forum oczywistość.
    Natomiast arcytrudna rola nadmoderatora trochę się z tym kłóci - no cóż, takie noblesse oblige...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sandor Zobacz posta
    Być może. Ale jego podejście do nuworyszy, jest żenujące
    Nie tylko dla nuworyszy. Na innym forum też wszystkich rozstawiał. Może ryba nie bierze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    A Ty, .. jesteś pasjonatem fotografii jak mało kto tutaj.
    Ja tego nie musiałem wyczuwać - dla mnie to od początku mojej bytności na forum oczywistość...
    Owain czytasz to? Bo tym razem ze strony Wojtka to nie był chyba sarkazm ;
    Nie pisz proszę że nie lubię, nie czuje, że wyżywam się itd. itd. Bo się we mnie wtedy cos burzy.
    Ja pisze o zupełnie czyms innym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smutniacha Zobacz posta
    A ja ludzie, wogóle was wszystkich, poprostu lubię i pozdrawiam.
    Wreszcie coś autentycznie fajnego. I wszelki duch. I wzajemnie.
    Snoblesse oblige:

Rycerz
    Gość

Domyślnie

@smutniacha my tu wszyscy się lubimy. Tylko czasem dogadać się nie potrafimy.
    A przecież wszystkim nam zależy na jednym i tym samym. Żeby forum było przyjaznym miejscem dla wszystkich.

I tym optymistycznym tekstem chciałbym zakończyć moje udzielanie się tutaj.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa
    Wpisów
    7

Domyślnie

Od kilkunastu lat już nie oglądam tv, nie czytam gazet i newsów w necie. Radia słucham... chilli zet - jedno z niewielu bez wieści z kraju i ze świata.
    Na fejsie mnie nie ma, nie wspominając o innych społecznościówkach. To wszystko od czasu gdy stwierdziłem, że życie jest krótkie i kruche.
    Jedyną codzienna rozrywką był wątek nexowy (dopóki nie zdechł), a teraz jest niniejszy, asiódemkowy.
    Wiele wątków foto prześledziłem, w tym anglojęzycznych i dla mnie żaden nie może się atmosferą równać z niniejszym - dzięki czarnuchowi, meliszpakowi, ligo i kilku innym bawiłem się świetnie wiele tygodni. I tak się ucieszyłem jak woytek i owain wrócili. Mam nadzieję, że nie pozmieniacie tutaj NIC.
    Nie wierzę w zbiegi okoliczności ale tutaj, mam nadzieję, że to tylko zbieżność czasu i miejsca. Że to odliczanie nie ma z tym nic wspólnego. Na pewno nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stafford Zobacz posta
    Od kilkunastu lat już nie oglądam tv, nie czytam gazet i newsów w necie. Radia słucham... chilli zet - jedno z niewielu bez wieści z kraju i ze świata.
    Na fejsie mnie nie ma, nie wspominając o innych społecznościówkach. To wszystko od czasu gdy stwierdziłem, że życie jest krótkie i kruche.
    Jedyną codzienna rozrywką był wątek nexowy (dopóki nie zdechł), a teraz jest niniejszy, asiódemkowy.
    Wiele wątków foto prześledziłem, w tym anglojęzycznych i dla mnie żaden nie może się atmosferą równać z niniejszym - dzięki czarnuchowi, meliszpakowi, ligo i kilku innym bawiłem się świetnie wiele tygodni. I tak się ucieszyłem jak woytek i owain wrócili. Mam nadzieję, że nie pozmieniacie tutaj NIC.
    Nie wierzę w zbiegi okoliczności ale tutaj, mam nadzieję, że to tylko zbieżność czasu i miejsca. Że to odliczanie nie ma z tym nic wspólnego. Na pewno nie ma.
    I to jest pozytywna konstatacja. Dlatego dla pozytywnej energii dam fotkę, którą lubię. Dla podtrzymania 'sprzętowości' dodam, że z Takumara 50/1.4 na A7II. Zadziwiła mnie jakość tego szkła, które każdemu polecam:

I jeszcze ten sam Takumar:

Mam nadzieję, że i Nordu i Meli coś wrzucą, bo ich foty są zarówno ozdobą tego wątku jak i prezentacją możliwości sprzętu.
    Ostatnio edytowane przez Owain ; 27-07-2018 o 22:11
    Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!

Domyślnie

Choć w świetle wydarzeń ostatnich paru lat vox populi przysporzył nieco zamieszania, wydaje się, że tu byłoby to dobre rozwiązanie.
    Zróbicie ankietę, może lepiej incognito, kto uważa, że wątek jest git, a kto uważa, że należy go rozczłonkować. Wyniki nie muszą być wiążące, dadzą jednak pojęcie ilu jest poszkodowanych owym pitoleniem.

Domyślnie

A moje pytanie o dyfrakcjęęę???
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

"moderacja"

Ostatnio edytowane przez nordwind ; 27-07-2018 o 23:29

Strona 1295 z 1914 PierwszyPierwszy ... 295795119512451285129312941295129612971305134513951795 ... OstatniOstatni