Techniczny wątek i do pitolenia osobny to bardzo dobry pomysł być
Jak ktoś wchodzi teraz w temat to zastanawia się o co chodzi bo trudno mu przekopać się przez np ostatnie 100 postów żeby to zrozumieć.
Szukaj
Techniczny wątek i do pitolenia osobny to bardzo dobry pomysł być
Jak ktoś wchodzi teraz w temat to zastanawia się o co chodzi bo trudno mu przekopać się przez np ostatnie 100 postów żeby to zrozumieć.
Trza było nie pisać:
Jacek by się nie skapnął.
Punkt 3. nie byłby zły, ale bez podziału na marki i modele.
Czasy się trochę zmieniły i funkcjonuje wewnętrzna konkurencja na FB. Tak jak było, chyba już nie będzie, więc jakieś dostosowanie powinno nastąpić.
Pitolenie oddzielne się nie przyjmie, bo potrzebuje szerokiej widowni jak kania dżdżu. Czyli wroci znów do technicznego. Jak ludkowie lubią pobrawędzić to im pozwolić. Póki gadają, nie broją.Wzmożenie ma charakter sinusoidy, jak wszystko zresztą, więc są przerwy na oddech.
![]()
Pozdrawiam, Jurek.
Jestem za wdrożeniem pkt 3.
A7R3 + 14 F2.8 + 55 F1.8 + 28-75 F2.8 + 135 F2
Jestem za wdrożeniem art. 7, dyrektywy 102 i rozkazu 66.
Myślałem, że komentarz do zdjęć Umbry będzie zabawny i w temacie, ale zapomniałem jakie tu gumki do majtek obowiązują i gdzie się zsuwają. Ale nie kłopoczcie się, już znikam. Szast-prast!![]()
Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!
Ja mam super pomysł. Dla nielubiących pitolenia własnymi rencyma mogę założyć poważny wątek czysto techniczny, bez głupot i żenujących żartów prowadzącego. A jak to nie przejdzie to w sumie jest mi już obojętne co z nim zrobicie. Gdy poprzednio broniłem jego "niepodległości" to do tej pory na dzielni się ze mnie śmieją. Wariat, krzyczą, idzie wariat.
cz4rnuch - tylko teraz tak - będzie wątek techniczny i wątek pitolniczy. Ale za chwilę wchodzą ciekawe bezlustra innych marek i część ludzie pewnie się na nie przesiądzie, po czym będą wrzucać fajne zdjęcia. Czyli wątek o A7, jeden czy drugi, znowu się rozwodni i w końcu obumrze. I tak źle, i tak niedobrze.
Jacek, napiszę za siebie: su-biek-tyw-nie - na cięcie postów osobiście się nie wkurzę, bo mi się znudziło. Tnij i siecz - jesteś nadmoderatorem w końcu.
Ale jestem też złośliwy i pamiętliwy, więc przypomnę - zbanowaliście mnie na pół roku za "wulgaryzmy", które nie dotykały nikogo konkretnie, a dotyczyły tego właśnie problemu, natomiast burakotrolli banujecie wcale albo ledwo na miesiąc.
Czy te 52 minuty, które przegadaliśmy wczoraj - to tylko sieczka? Only star dust?
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ale... ostatnie kilkadziesiąt stron tematu nie zachęca żeby w nim uczestniczyć.
Skontaktuj się z nami