wygląda na to że WIN10 nie lubi ActiveSync 4.5 nie chce go zainstalować
(this program has compatibility issues)
Szukaj
wygląda na to że WIN10 nie lubi ActiveSync 4.5 nie chce go zainstalować
(this program has compatibility issues)
Ostatnio edytowane przez zbyszekD7000 ; 14-02-2015 o 18:25
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Orientuje sie ktos jak wyglada sprawa z zarzadzaniem kolorem w Windows 10?? chodzi mi o wspolprace z monitorem szerokogamutowym
Podobnie jak w każdym systemie Billa.![]()
Medice, cura te ipsum.
Czyli dupa.. zostaje mac?
Dlaczego?
Sam pracuję na okienkach i jak dotąd reklamacji nie było.
Medice, cura te ipsum.
Nie chodzi mi o prace na wielu monitorach a raczej zarzadzanie barwa w monitorach z szerokim gamutem
Przecież od zawsze wiadomo, że Windows zarządzania barwą nie ma. Wyświetlanie zależy od aplikacji. Jeśli moduł CM ma, to będzie ok. Jeśli nie ma, to nie. Jest co prawda w Windows tzw WCS z kilkoma zdrowo po********ymi panelami kontrolnymi, tyle że wszystko co to potrafi zrobić to załadować rekord vcgt do tablicy koloru karty graficznej. A i to nie zawsze.
Dla porównania na makówce:
A o zarządzaniu kolorem na kilku monitorach pod Win można zapomnieć. Przeniesienie obiektu na inny ekran a wyświetlanie zostanie z profilem poprzedniego.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Mój Nec, po uruchomieniu Nec Multiprofilera (z uprawnieniami admina) dodaje właściwy profil we właściwe miejsce - tak samo, jak pod OS X. Faktem jest, że nie mam pojęcia jak zachowuje się to pod dwoma monitorami, bo korzystam tylko z jednego.
(Edyta, bo obrazka z Dropboksa nie chciało wyświetlić.)
Ostatnio edytowane przez Bielack ; 15-04-2015 o 16:42
Trochę bloguję.
Skontaktuj się z nami