@irek6311, przeczytaj jeszcze raz, coś Ty tu dziś nawypisywał i daj sobie coś na wstrzymanie, bo takie podkręcane się w efekcie może Ci zaszkodzić.
A szkoda by było.
Szalejuś się przypadkiem najadł, czy inne nieszczęście ?
Szukaj
@irek6311, przeczytaj jeszcze raz, coś Ty tu dziś nawypisywał i daj sobie coś na wstrzymanie, bo takie podkręcane się w efekcie może Ci zaszkodzić.
A szkoda by było.
Szalejuś się przypadkiem najadł, czy inne nieszczęście ?
Medice, cura te ipsum.
Już się poczułem osądzony z wyrokiem na kilka lat, a może więcej, ale przed odsiadką zapytam nieśmiało: Może uprzejmie napiszesz skąd wziąłeś tę wiedzę, że w trybie oznajmiającym ją tutaj prezentujesz? Ja niczego kategorycznie nie stwierdziłem, natomiast Ty oznajmiasz kategorycznie światu swoją prawdę bez podania podstaw, jako prawdę objawioną. Napisz więc skąd to wiesz, może się czegoś pożytecznego dowiemy.
Kolejna odsłona Windows 10 Insider Preview, najnowsza kompilacja 10130 w języku polskim, zapraszam do testów http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso![]()
Zapraszam do testów?
Bill to Ty?
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Bill to ja (Ups wydało się)
kompilacja w języku polskim i stabilna to warto przetestować, ja polecam ją jeszcze raz![]()
Ale 10130 PL to jest chyba od dwóch tygodni - znudziła mi się już.![]()
Jak wygląda stabilna praca z photoshop, ktoś pracuje na win10 preview ?
Pobieram. Mam nadzieje że warto...
Ja już pobrałem, przy okazji zmienię dysk na ssd i wcisnę tego preview, oby nie było koszmaru ze stabilnością.
Skontaktuj się z nami