Close

Strona 35 z 140 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 1395

Wątek: Windows 10

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

@irek6311, przeczytaj jeszcze raz, coś Ty tu dziś nawypisywał i daj sobie coś na wstrzymanie, bo takie podkręcane się w efekcie może Ci zaszkodzić.
    A szkoda by było.

Szalejuś się przypadkiem najadł, czy inne nieszczęście ?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Napiszę krótko !
    Jak czegoś nie jesteś pewny na 100% to nie pisz/publikuj mmluty !
    Forum jest publiczne i ktoś z forum może tobie uwierzyć a wtedy straci dostęp do darmowej wersji Windows 10 i co wtedy zrobi, może jednak wyśledzi cię i podziękuje, jednak w necie nie jesteś anonimowy jak ci się wydaje, Administratorzy sieci czasami udostępniają dane i da się podziękować osobiści takiemu dobroczyńcy, warto więc pomyśleć zanim coś się napisze, ja już ten aspekt aktualizacji i instalacji 2 Windows 7 uważam za rozwiązany/wyjaśniony.
    Już się poczułem osądzony z wyrokiem na kilka lat, a może więcej, ale przed odsiadką zapytam nieśmiało: Może uprzejmie napiszesz skąd wziąłeś tę wiedzę, że w trybie oznajmiającym ją tutaj prezentujesz? Ja niczego kategorycznie nie stwierdziłem, natomiast Ty oznajmiasz kategorycznie światu swoją prawdę bez podania podstaw, jako prawdę objawioną. Napisz więc skąd to wiesz, może się czegoś pożytecznego dowiemy.

Smile

Kolejna odsłona Windows 10 Insider Preview, najnowsza kompilacja 10130 w języku polskim, zapraszam do testów http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso

Domyślnie

Zapraszam do testów?
    Bill to Ty?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Bill to ja (Ups wydało się)
    kompilacja w języku polskim i stabilna to warto przetestować, ja polecam ją jeszcze raz

Domyślnie

Ale 10130 PL to jest chyba od dwóch tygodni - znudziła mi się już.

Domyślnie

Nie wszyscy jej spróbowali, nie zapeszaj

ksh
    Gość

Domyślnie

Jak wygląda stabilna praca z photoshop, ktoś pracuje na win10 preview ?

Domyślnie

Pobieram. Mam nadzieje że warto...

ksh
    Gość

Domyślnie

Ja już pobrałem, przy okazji zmienię dysk na ssd i wcisnę tego preview, oby nie było koszmaru ze stabilnością.

Strona 35 z 140 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów