Ciekawe ile sobie zaśpiewają. Szkoda, że nie mniejsze, ale ogólnie bardzo ciekawa propozycja.
Szukaj
Ciekawe ile sobie zaśpiewają. Szkoda, że nie mniejsze, ale ogólnie bardzo ciekawa propozycja.
Kupiłem Sigmę 30/2.8EX i w szoku jestem, na 2.8 super, na 4.0 zabijaW przyszłym tygodniu kupię 60/2.8 Podobno brzytwa jakich mało.
Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D
Zapytaj w sklepie, w którym chcesz kupić czy za 2 szt będzie taniej, jeżeli tak to jaka byłaby cena.
zdyboo - nie skarżono się w sumie w żadnych testach ani tu na rozrzut w jakości e55-210, pewnie jakiś jest ale że to nie topowy-super-ostry obiektyw to się nie oczekuje cudów.
Cieszę się na tego samyanga 12/2, jak nie przegną z ceną (max ok. 1500zł bo za 2400 bywają używane e10-18/4) to powinien być niezły hitNo i ciekawe jak jakościowo będzie stać do reszty UWA na nexy;]
Cena 12/2 w przedsprzedaży (USA): http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._0_ncs_cs.html
Ten Samyang mały nie będzie sądząc po średnicy filtra.
Samyang mym ulubionym producentem optyki jest.
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
No 72x60mm. Touit ma 88x68mm a e10-18 70x63mm więc porównywalny do tego co jest. Z ogromnych plusów to SKALA ODLEGŁOŚCI na obiektywie, ciężko mi hiperfokalną zrobić na elektronicznych obiektywach a przy UWA bywa używanaNo i wreszcie nakręcane filtry i odczepiana osłona przeciwsłoneczna, chyba się coś nauczyli przez marudzenie ludzi
![]()
Skontaktuj się z nami