Chcę sprzedać mojego NEXa 6. Nie wiem jak go wycenić. Na Alle...są tylko nowe i jeden uszkodzony. Ktoś podsunie pomysł ?
Szukaj
Chcę sprzedać mojego NEXa 6. Nie wiem jak go wycenić. Na Alle...są tylko nowe i jeden uszkodzony. Ktoś podsunie pomysł ?
Poszukaj na giełdzie forum kkm
Może tam coś znajdziesz...
Edytka pyta czemu sprzedajesz
.
Rzecz używana warta jest tyle ile inni za to będą skłonni zapłacić. Zacznij licytację od powiedzmy 1000 zł to się sam wyceni. Ludzie będą się licytować i w końcu osiągnie taką wartość ile ktoś będzie chętny za niego dać. Możesz ustawić wartość minimalną niewidoczną dla innych, jeśli ofert niższych od tej kwoty nie zaakceptujesz.
Sprzedajesz tylko body czy razem z jakimś obiektywem?
Chcę zostawić sobie NEX'a 5N z 16-50, a szóstkę chcę sprzedać z 18-55.
Powodem jest chęć zakupu D600 ( chcę zobaczyć, czy pełna klatka to faktycznie taki miód ).
Na kkmie wisiał miesiąc czy dwa temu taki z roczną gwarancją za niecałe dwa tysiące. Wisiał, wisiał i w końcu poszedł chyba na allegro, ale nie wiem za ile.
A jak u Ciebie z gwarancją?
Jeżeli rzeczywiście a6000 będzie do kupienia w okolicach 2500 zł, to ceny nexa 6 polecą. Mało, że jest gorszy to jeszcze używka.
Tak patrząc po zakończonych aukcjach rozstrzał jest duży, ja bym obstawiał 1600-1700 zł. Kit 18-55 300-350 zł.
Wspaniała informacja z rana - http://www.optyczne.pl/6824-news-Now..._Samyanga.html
Samyang 12/2.0 pod bezlusterkowce z matrycą APS-C. Projektowany pod matryce >20 mpix, więc jakość optyczna powinna dać radę. No i ma gwint pod filtry. Zapowiada się bardzo ciekawie.
to be a rock and not to roll
Czy w przypadku E55-210 trzeba je testować przed zakupem? Chyba jednak potrzebuję coś dłuższego do okazjonalnych zdjęć.
Skontaktuj się z nami