Close

Strona 210 z 348 PierwszyPierwszy ... 110160200208209210211212220260310 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 091 do 2 100 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

Niechybnie serwis Cię czeka....
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

Mam jeszcze swoje D700 i d300; nie plują olejem. Mogę się zamienić
    A tak powaznie to niestety nie słyszałem - dawaj do serwisu, albo sam wyczyść
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Borkowski Zobacz posta
    szkoda ze nawet ceny nie miał, chyba na pokaz na razie, a podobno obowiazkiem sklepu jest podac klientowi towar, a gdybym jednak chcial kupic tez by tak powiedzieli? przeciez nie mowie od razu dziendobry, nei mam pieniedzy, chce tylko pomacac i nacykać 5000 zdjec
    dlatego są wyselekcjonowane sklepy - i pokazowe sztuki - i w AB powinni mieć, widocznie fatalnie trafiłeś .
    26 tys. to powiedzmy mały (malutki) samochód - i raczej nie chciałbym, nowego, od dealera kupić z przebiegiem.
    To samo z D4. Decydując się na zakup nowego - chciałbyś z przebiegiem nawet 50 klatek ? Przy tej cenie - ja poprosiłbym o zaplombowane fabrycznie pudełko.

Domyślnie

Nie ma "fabrycznie plombowanych pudełek"...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

W Polsce nie ma ale na świecie i owszem (chociaż to chyba nie kwestia producenta a dystrybucji) http://www.flickr.com/photos/syd/683...n/photostream/ Moja sztuka miała 3 klatki przebiegu, ale poinformowano mnie o tym wcześniej. Jak dla mnie nie ma to większoego znaczenia, no chyba że puszka byłaby z wystawki i z kilkoma seriami szybkostrzelnymi
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilimanjaro Zobacz posta
    JESTEM "SZCZEŚLIWYM" POSIADACZEM NIKONA D4.
    JESTEM ZAŁAMANY.
    WCZEŚNIEJ MIAŁEM D700 ORAZ D300 OBA APARATY SPRZEDANE.
    ZNAM SIĘ NA MATRYCACH,UMIEM CZYŚCIĆ.
    NOWE D4 PO TYGODNIU PLUJE OLEJEM I TO TAK,ŻE CAŁA MATRYCA WYGLĄDA FATALNIE...
    CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O PODOBNYCH PRZYPADKACH CZY JESTEM JEDYNY?

przepraszam za wielki litery ale dla mnie to bardzo ważna sprawa i chciałem być zauważony.
    Cholera ! To jeszcze będę musiał czekać kilka dni zanim zacznie "pluć olejem" Kolego, to nie Canon

Sprawdzony, stały i rzetelny dostawca to podstawa.

Też bym nie wziął d4 z przestrzeloną migawką przez "macantów" Bardzo szybko można zrobić kilka setek klapnięć.
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Przez kogo? Tylko ja mam wrazenie, ze piszecie zupelnie o czym innym niz kolega kilimanjaro?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez looki Zobacz posta
    W Polsce nie ma ale na świecie i owszem (chociaż to chyba nie kwestia producenta a dystrybucji) http://www.flickr.com/photos/syd/683...n/photostream/ Moja sztuka miała 3 klatki przebiegu, ale poinformowano mnie o tym wcześniej. Jak dla mnie nie ma to większoego znaczenia, no chyba że puszka byłaby z wystawki i z kilkoma seriami szybkostrzelnymi
    Widziałem tysiące sprzętów nikona z wielu krajów i nigdy nie było tak taśmowanych pudeł. Może to tylko D4 z racji jakiśtam gratisów jak karta czy czytnik.
    poza tym nie pogadajcie w obłęd. Każdy by chciał mieć korpus sprawdzony, pewny ale najlepiej z zerowym przebiegiem. Każdy przed zakupem może sprzęt sprawdzić ...tylko świrów nie brakuje i co w momencie, gdy taki stwierdzi, że mu np na jego szkle 2mm Bf wychodzi? Mam go zmusić do zakupu czy od razu na przemiał oddać lub jako ozdobę w ramkę oprawić? Postawcie się czasem też po drugiej stronie barykady...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Przez kogo? Tylko ja mam wrazenie, ze piszecie zupelnie o czym innym niz kolega kilimanjaro?
    Co "przez kogo ?" Ja pisałem o trzech różnych, poruszanych tu ostatnio sprawach - plucia olejem, sprawdzonym dostawcy i niechęci do kupowania "nowych" korpusów mocno przestrzelanych

Kolegi kilimanjaro nie biorę na poważnie. Jeśli jednak ma takowe problemy to szczerze współczuję i ciesze sie, że moja puszka jest całkiem sprawna.
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Widziałem tysiące sprzętów nikona z wielu krajów i nigdy nie było tak taśmowanych pudeł. Może to tylko D4 z racji jakiśtam gratisów jak karta czy czytnik.
    poza tym nie pogadajcie w obłęd. Każdy by chciał mieć korpus sprawdzony, pewny ale najlepiej z zerowym przebiegiem. Każdy przed zakupem może sprzęt sprawdzić ...tylko świrów nie brakuje i co w momencie, gdy taki stwierdzi, że mu np na jego szkle 2mm Bf wychodzi? Mam go zmusić do zakupu czy od razu na przemiał oddać lub jako ozdobę w ramkę oprawić? Postawcie się czasem też po drugiej stronie barykady...
    Strasznie emocjonalnie podchodzisz do tematu Osobiście tylko raz dałem się nadziać w EURO ... kiedy kupiłem D700 z przebiegiem ~ 800 klatek. Jako, że zostawiłem tam wcześniej trochę kasy nie przyszło mi do głowy bawić się w z czytywanie jpg`ów. Od tamtej pory kupuję tylko u sprawdzonych sprzedawców, nawet jeżeli jest trochę drożej.
    NIKON

Strona 210 z 348 PierwszyPierwszy ... 110160200208209210211212220260310 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów