Niechybnie serwis Cię czeka....
Szukaj
Niechybnie serwis Cię czeka....
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
Mam jeszcze swoje D700 i d300; nie plują olejem. Mogę się zamienić
A tak powaznie to niestety nie słyszałem - dawaj do serwisu, albo sam wyczyść
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
dlatego są wyselekcjonowane sklepy - i pokazowe sztuki - i w AB powinni mieć, widocznie fatalnie trafiłeś.
26 tys. to powiedzmy mały (malutki) samochód - i raczej nie chciałbym, nowego, od dealera kupić z przebiegiem.
To samo z D4. Decydując się na zakup nowego - chciałbyś z przebiegiem nawet 50 klatek ? Przy tej cenie - ja poprosiłbym o zaplombowane fabrycznie pudełko.
Nie ma "fabrycznie plombowanych pudełek"...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
W Polsce nie maale na świecie i owszem (chociaż to chyba nie kwestia producenta a dystrybucji) http://www.flickr.com/photos/syd/683...n/photostream/ Moja sztuka miała 3 klatki przebiegu, ale poinformowano mnie o tym wcześniej. Jak dla mnie nie ma to większoego znaczenia, no chyba że puszka byłaby z wystawki i z kilkoma seriami szybkostrzelnymi
![]()
NIKON
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Przez kogo? Tylko ja mam wrazenie, ze piszecie zupelnie o czym innym niz kolega kilimanjaro?
Widziałem tysiące sprzętów nikona z wielu krajów i nigdy nie było tak taśmowanych pudeł. Może to tylko D4 z racji jakiśtam gratisów jak karta czy czytnik.
poza tym nie pogadajcie w obłęd. Każdy by chciał mieć korpus sprawdzony, pewny ale najlepiej z zerowym przebiegiem. Każdy przed zakupem może sprzęt sprawdzić ...tylko świrów nie brakuje i co w momencie, gdy taki stwierdzi, że mu np na jego szkle 2mm Bf wychodzi? Mam go zmusić do zakupu czy od razu na przemiał oddać lub jako ozdobę w ramkę oprawić? Postawcie się czasem też po drugiej stronie barykady...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Co "przez kogo ?" Ja pisałem o trzech różnych, poruszanych tu ostatnio sprawach - plucia olejem, sprawdzonym dostawcy i niechęci do kupowania "nowych" korpusów mocno przestrzelanych
Kolegi kilimanjaro nie biorę na poważnie. Jeśli jednak ma takowe problemy to szczerze współczuję i ciesze sie, że moja puszka jest całkiem sprawna.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Strasznie emocjonalnie podchodzisz do tematuOsobiście tylko raz dałem się nadziać w EURO ... kiedy kupiłem D700 z przebiegiem ~ 800 klatek. Jako, że zostawiłem tam wcześniej trochę kasy nie przyszło mi do głowy bawić się w z czytywanie jpg`ów. Od tamtej pory kupuję tylko u sprawdzonych sprzedawców, nawet jeżeli jest trochę drożej.
NIKON
Skontaktuj się z nami