nie wiem, ale tak jak ktoś tu już pisał - myślę, że chcieli upłynnić kilka sztuk bo 4 takie aparaty na stanie to 100tyś zamrożonej gotówki...
Szukaj
nie wiem, ale tak jak ktoś tu już pisał - myślę, że chcieli upłynnić kilka sztuk bo 4 takie aparaty na stanie to 100tyś zamrożonej gotówki...
Podstawy w temacie filmowania: http://nikond4d800.fotopolis.pl/inde...-d4-filmowanie
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
chcialem pomacac w ab foto w złotych w warszawie, niestety nie mieli akumulatora hahahhaha
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
To co, akumulator zgubili? Normalnie żenada.
szkoda ze nawet ceny nie miał, chyba na pokaz na razie, a podobno obowiazkiem sklepu jest podac klientowi towar, a gdybym jednak chcial kupic tez by tak powiedzieli? przeciez nie mowie od razu dziendobry, nei mam pieniedzy, chce tylko pomacac i nacykać 5000 zdjec![]()
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
jasne... codziennie do tego sklepu wchodzi 2-3 klientow, ktorzy maja w kielni zadolowane 25 kola w papierze i przychodza tak sobie po aparat, ktorego nie znaja i dopiero chca se pomacac...badzmy realistami...
klienci na taki sprzet placa przelewem i zamawiaja do domu...
侍
e tam... Ci co mają kupić to wchodzą i kupują - za gotówkę też. Ci co sobie przychodzą pomacać, zamiarów zakupowych raczej nie mają. A jak trafi się taki co sobie chce pomacać i może kupić to z całą pewnością przez handlowca z choćby średnim doświadczeniem zostanie wyłapany i jego prośba pomacania zostanie zrealizowana, bo gość i tak wyjdzie ze sklepu z aparatem.
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
Nie chcę za bardzo odbiegać od tematu ale czy kupując kolejną puszkę czy naste szkło nie dorobiliście się jeszcze sprawdzonego, zaufanego i pewnego sprzedawcy? Ja przez oczywiste względy nie podam swojego ale nie ma bata żeby coś z moimi zakupami było nie tak a jak było (wiadomo są pewne obiektywne kwestie), to z pocałowaniem rąsitemat jest kierowany na odpowiednie tory. Ja co prawda z konkurencji ale jak już się zdecyduję na Marka III to pewnie nie będzie macany i będzie leciutko poniżej ceny rynkowej. Po prostu "Oni tam" wiedzą ile już kasy zostawiłem i ile jeszcze mam do kupienia.
Oczywiście rozumiem że z D4 (a z D800 to już w ogóle) jest problem dostępności i wszyscy, którym zależy się biją niekoniecznie oglądając się na stałych dostawców ale czy nie lepiej tych połechtać a potem odbić sobie ten minus np. na lepszej cenie szkła?
JESTEM "SZCZEŚLIWYM" POSIADACZEM NIKONA D4.
JESTEM ZAŁAMANY.
WCZEŚNIEJ MIAŁEM D700 ORAZ D300 OBA APARATY SPRZEDANE.
ZNAM SIĘ NA MATRYCACH,UMIEM CZYŚCIĆ.
NOWE D4 PO TYGODNIU PLUJE OLEJEM I TO TAK,ŻE CAŁA MATRYCA WYGLĄDA FATALNIE...
CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O PODOBNYCH PRZYPADKACH CZY JESTEM JEDYNY?
przepraszam za wielki litery ale dla mnie to bardzo ważna sprawa i chciałem być zauważony.
Skontaktuj się z nami