Close

Strona 199 z 328 PierwszyPierwszy ... 99149189197198199200201209249299 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 981 do 1 990 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RudVan Zobacz posta
    ta cena już była u nich przez chwilę, a tym razem jest i.. puszka też jest "od ręki"...
    To jednak kawałek grosza jak na body, a czasy szalejących fotoreporterów sprzedających zdjęcia na prawo i lewo pomału odchodzą w zapomnienie.

Domyślnie

Powoli spadnie cena. Tylko do jakiego poziomu?
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

w FJ tez spadla, ale nie ma puszek. jak FJ nie ma, to moze sie robic juz krucho z dostepnoscia. pewnie nastepne beda po wakacjach

Domyślnie

No jak mieli 2 lub 3 sztuki?
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

Nie ma co bronić Nikona ale Canon 1Ds MKIII tez smarował matryce (moze 1D MK lll).
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Koledzy,będę w serwisie w tym tygodniu i jeżeli chcecie dam znać jakie będą dalsze losy mojego d4 a i również jak serwis podszedł do mojego problemu.
    Na razie nawet nie chce mi się D4 wyciągać z plecaka bo wyrzucił takie ilości oleju,że na prawdę nie można tego uznać za normę a tym bardziej za zwykłe zabrudzenia.
    Na czas kiedy d4 będzie sobie podróżować serwis-trójmiasto,trójmiasto-serwis a raczej tak będzie mam zamiar dla "odtrucia" zakupić x1 pro... jako drugie a w chwili obecnej jako pierwsze body.pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilimanjaro Zobacz posta
    Koledzy,będę w serwisie w tym tygodniu i jeżeli chcecie dam znać jakie będą dalsze losy mojego d4 a i również jak serwis podszedł do mojego problemu.
    Na razie nawet nie chce mi się D4 wyciągać z plecaka bo wyrzucił takie ilości oleju,że na prawdę nie można tego uznać za normę a tym bardziej za zwykłe zabrudzenia.
    Na czas kiedy d4 będzie sobie podróżować serwis-trójmiasto,trójmiasto-serwis a raczej tak będzie mam zamiar dla "odtrucia" zakupić x1 pro... jako drugie a w chwili obecnej jako pierwsze body.pozdrawiam.
    A nie Trójmiasto-serwis, serwis-Trójmiasto ...

Domyślnie

Od jutra mam na tydzień D4. To co mam sprawdzać? Jakość obrazka? Działanie AF? Czy może chlapanie olejem?
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

racja

sprawdź chlapanie olejem.chyba,że ja jestem jedyny pechowiec.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 10-04-2012 o 22:11

Strona 199 z 328 PierwszyPierwszy ... 99149189197198199200201209249299 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów