jeśli to cud miód orzeszki zadziała, to tylko w jpg
na bank poprawił się balans bieli, dzisiaj to zauważyłem w powtarzalnej sytuacji, w której używam D4 od prawie roku
Szukaj
jeśli to cud miód orzeszki zadziała, to tylko w jpg
na bank poprawił się balans bieli, dzisiaj to zauważyłem w powtarzalnej sytuacji, w której używam D4 od prawie roku
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
sztuczne mieszane, np główne źródło to żarówa na suficie i do tego wpadające przez okno dzienne
Zgadzam się. Ostrość na +, balans bieli na prawdę się poprawił. Wcześniej była częstsza tendencja do wpadania w żółty (w moim odczuciu).
Zmieniając nieco temat, czy komuś z użytkowników odpada guma z dżojstika AF w uchwycie poziomym? U mnie niestety się to zdarza często...
Na szczęście jest zamocowana gdzieś w korpusie na tasiemce i jej nie gubię, ale niesmak pozostaje![]()
Tak w ogóle to mam wrażenie, że pod względem mechanicznym w porównaniu z D3/s D4 zrobiło malutki kroczek wstecz.
Faktycznie ostrość na plus; 3D nie miałem jeszcze okazji zauważyć ( z awb radziłem sobie stosując z wyprzedzeniem A6 lub, częściej, b6).
A jak tam wysokie iso, zauważyliście poprawę?
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Używacie automatycznego podświetlenia LCD? Nie wiem czy mój jest taki ciemny na Auto cz wszystkie tak mają?
D ........... i szpargały
www.f-lex.pl
Skontaktuj się z nami