Close

Strona 16 z 30 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 300

Wątek: NBA Playoffs

Domyślnie

Kołczu, trochę lipa, do 9/01 działały kupony na 15% i 20% procent rabatu

Ja na szczęście zdążyłem. Jednak komfort oglądania dowolnych meczów w dobrej jakości i z porządnym komentarzem mz jest wart takiego wydatku.

A dziś o 3 Marcin G. zmierzy się z Andersonem Varejao
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tml Zobacz posta
    Kołczu, trochę lipa, do 9/01 działały kupony na 15% i 20% procent rabatu
    no wiem ale kumpel miał się zdecydować... u mnie niestety zwyciężył rozsądek i chwilowy brak gotówki z przeznaczeniem na fanaberie... na dwóch to by jakoś się dało ale sam prawie 500 zł to mi tak jakoś dużo zwłaszcza że znajdę gdzieś meczyki z niezależnej dystrybucji w każdym razie oglądam recapy na nba.com i czytam blogi więc info zawsze jakieś jest... może zrobią jeszcze jakieś promocje na ostatnią część sezonu to wtedy się kupi z playoffami

Kogo lubicie oglądać ? Ja Minnesotę... K. Love jest świetny... po dodaniu R. Rubio i kilku innych to naprawdę fajna drużynka do oglądania
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Czy na tym League Pass ogląda się tylko na żywca? czy da się jakieś starsze spotkania?

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    Kogo lubicie oglądać ? Ja Minnesotę... K. Love jest świetny... po dodaniu R. Rubio i kilku innych to naprawdę fajna drużynka do oglądania
    No ładnie grają. K. Love ma niesamowity instynkt. No i sporo trójek zaczął rzucać. Rubio to nowa jakość. Podejrzewam, że niedługo już się "nauczą" grać przeciwko niemu, ale i tak koleś się ciągle rozwija.

Portland nierówno grają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Czy na tym League Pass ogląda się tylko na żywca? czy da się jakieś starsze spotkania?
    jak byl darmowy dalo sie podgladac mecze z dnia poprzedniego, a przynajmniej ja tyle wyprobowalem (zarowno caly mecz jak i skroty)

Domyślnie

W LP jest kalendarzyk i teoretycznie dostęp do dowolnego dnia i meczu. Można obejrzeć cały mecz, jest też opcja condensed chyba 10 minutowy skrót.
    Ale prawdziwi twardziele oglądają na żywo!!!111
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Ogląda się Mam nadzieję, że w tym roku Miami znów nie zdobędzie tytułu...Te transfery to było pójście na łatwiznę...
    MJ grał 7 lat, zanim zdobył mistrzostwo. Barkley, Malone i wielu innych nigdy nie założyli pierścienia. Mam nadzieję, że LBJ do nich dołączy.
    Ja od samego początku kibicuję Bulls i tak już zostało. Rose z roku na rok lepszy, Deng też. Noah mógłby wznieść się na wyższy poziom. Irytuje mnie Boozer, mógłby ustabilizować formę. Hamilton - ogniwo którego zabrakło w zeszłym sezonie. Korver - taki dzisiejszy Paxon lub Kerr - potrafi wrzucić trójkę w ważnym momencie.
    Mam nadzieję, że po All-Star Game uda im się dokonać wymiany z Orlando. Mogliby oddać Boozera i kogoś jeszcze za Howarda. Rose, Hamilton, Deng, Gibson, Howard - piękna pierwsza piątka.
    Poza Bulls, to zdecydowanie OCT. Myślę, że za 2-3 lata będą nie do pobicia.

Domyślnie

Ale Chicago docisnęło Boston. Pierwsza kwarta, a jjuż ok 10 punktów przewagi. Allena i Garnetta nie widać, jedyny co coś gra to Rondo.

Domyślnie

Ladnie cisna byki. Mam nadzieje, ze przebudzi sie chociaz Allen

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Dobra kolejka: Byki wygrały (Deng 16 zbiórek!), Miami przegrało, dobry mecz Gortata. Dzisiaj kilka ciekawych spotkań: Wilki z Jastrzębiami, NYK z OCT i derby LA jakieś typy?

Domyślnie

Wilcy zrobią niespodziankę, tym bardziej, że nie wiadomo co z Horfordem.
    Oklahoma lekko i przyjemnie przejedzie się po NY.
    Albo Lakersi wygrają i wynik będzie ok 80:85, albo wygrają Clippersi i będzie 120:110. Zależy ile w pierwszej kwarcie rzuci pan Bryant i jak to się dalej rozwinie.
    Ciekawie będzie jak dociśnie Indiana, bo Boston ostatnio pod kreską...

Strona 16 z 30 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów