W tym NBA często tak jest, że najpierw trzeba trochę przegrać, aby coś wygrać... wchodzi się na odpowiedni poziom determinacji... coś jak Dirk w zeszłym roku... LeBron w tym roku też jest nieźle zdeterminowany...
Szukaj
W tym NBA często tak jest, że najpierw trzeba trochę przegrać, aby coś wygrać... wchodzi się na odpowiedni poziom determinacji... coś jak Dirk w zeszłym roku... LeBron w tym roku też jest nieźle zdeterminowany...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
No dokładnie. Na tym poziomie bez determinacji nie da się wygrać niczego. Może być jeden wielki czarnuch lepszy od drugiego, ale w PO wygra ten bardziej walczący i zdeterminowany. Tymczasem OKC wszystko niespodziewanie łatwo idzie.
Niech w końcu LBJ coś wygra bo spece marketingowi od Nike osiwieją w końcu z rozpaczy, że ten ich "king" pierścienia nie ma.
OKC na własne życzenie i z mocną pomocą sędziów wybrało wariant pięciomeczowy![]()
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Widac jak wazne jest doswiadczenie
I dobrze
A pisanie o sedziach, rownie dobrze mozna dac przyklady w druga strone w 2 pierwszych meczach, chocby niewyautowanie duranta
Road to Manila
prawdziwy hejter pisze o sędziach tylko w jedną stronę![]()
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
No i widać, że wreszcie Wade rozwija skrzydła
D60 N18-105 N55-200VR 35/1.8 N50/1.8 SB-900
a ja się wbijam w koszulkę Knicks i... no właśnie... że tak sobie zaśpiewam... gdzie są Knicksi z tamtych lat. Ehhhhh
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Nie no, jakby mnie te finały nie wku%$iały to i tak będę wstawał i oglądał. Tym bardziej, że poza marnym sędziowaniem (i to tak jak zostało napisane wcześniej nie tylko w jedną stronę) to jedna z lepszych serii finałowych jakie pamiętam.
Miami świetnie broni, to jak wyłączyli z gry Hardena to dla mnie niesamowita sprawa. Durant z każdą kwartą w finałach będzie grał coraz lepiej. Sefolosha pokazał się jako super obrońca. Wade gra wreszcie coś podobnego do siebie sprzed 3-4 lat. Tylko ten LeBron taki kwadratowy.![]()
Skontaktuj się z nami