A Fisher jednak się jeszcze nie skończył![]()
Szukaj
A Fisher jednak się jeszcze nie skończył![]()
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
W sobotę zaczynają się kolejne playoffy, więc można odgrzebać temat. Dziś oglądałem PHX@UTA, powiem tak: masakra.
Gortat w dzisiejszym meczu to taki duży pinokio, pięć jego niecelnych rzutów w pierwszych dwóch kwartach to były bloki Jazz.
Suns nie zbierają, mają dużo strat, a jak zejdzie Nash, to grają piach w ataku.
I teraz Suns kończą sezon na miejscu najgorszy z możliwych - niby tuż za ósemką, ale z tylko 0,5% szans na wylosowanie numeru jeden w drafcie. Wiem jedno, w tej sytuacji nie chce mi się wstawać o 4.30 na mecz ze Spurs dziś w nocy.
Pytanie co z Nashem...
A, LP dziś i jutro podobno za darmo.
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
Gortat zagrał dziś strasznie....Zgadzam się, że to, co zrobili Phoenix to jakaś pomyłka - Nash i Hill to już staruszki, zamiast odpuścić kilka spotkań, aby mieć większe szanse w drafcie, to nie, podeszli ambitnie. Krótkowzroczność moim zdaniem.
Dziś i jutro zapadną ważne rozstrzygnięcia - Zarówno Chicago, San Antonia i OCT mają szanse na I miejsce w lidze, aczkolwiek wydaje mi się, że SAS w tym roku będą mieli najlepszy bilans. Chicago ma ciężki mecz z Indianą, którego bez Rosa raczej nie wygrają...
pierwsza runda playoffs:
Chicago, Miami, Pacers, Celtics
SAS, OCT (choć Dallas może znów się pokusić o niespodziankę), LAL i LAC
zakład, że Clippers odpadną z Gryźlis?![]()
Hehe, no i Gortat jest na 5 miejscu w TOP 10 z 5 blokami na sobie![]()
Myślę, że Mephis przejdą, ale w następnej rundzie z pewnością polegną. Jedynie CP3 dorasta na dzień dzisiejszy do walki o tytuł.
Durant mnie nie martwi - OCT mają jeszcze czas, tym bardziej, że Westbrook jakiś taki nieopierzony jeszcze i dość porywczy jest.
Mnie martwi zdrowie Rose'a. Od 1991 kibicuję Chicago i nie mogę się doczekać, aby po latach posuchy zgarnęli tytuł...Kurcze, mogli Boozera i Noah wymienić na Howarda...
a ja jestem za Memphis, to kapitalny, znakomicie poukladany zespol
mimo znacznej czesci sezonu bez Zacha wykrecili znakomity bilans
teraz juz jest pelny sklad i moga powalczyc z SA i Oklahoma
a na wschodzie Heat beda czekac na wykrwanionych zwyciezcow z pary Bulls-Celtics
Road to Manila
Heat nie są tacy niezniszczalni jak na początku sezonu. Ostatnie mecze pokazały, że poza big3 nie ma tam absolutnie nikogo. Jeśli Wade nie będzie zdrowy, a LeBron prześpi czwarte kwarty jak w zeszłym roku, to nie widzę ich w finale.
Na zachodzie serce mówi Memphis, rozum nie mówi nic![]()
Skontaktuj się z nami