Szukaj
nie wiem co o tobie myślec
czasem pokazujesz świetne zdjęcia, ale twoje "artyzmy" najczęsciej drażnią
No jednak miałem rację. Odgryzłeś się aczkolwiek kulturalnie i z dystansem. Jeszcze raz napiszę co kiedyś napisałem. Czasem jesteś świetny, zaskakujący, żywy i ciekawy w swojej twórczości. Ale większość czasu poprostu prowokujesz aby wypromować swoje jakże wiele mówiące pseudo. Zaskakujące, że może m.in. dzięki takiej działalności masz jedną z większych oglądalności na forum. Każdy wchodzi z ciekawości co też Nam Szanowny Wpkx zmalował. Ciekaw jestem Ciebie w rzeczywistości. Mocno prowokujesz...to pociąga. Tylko, że tak naprawdę możesz być spokojnym i cichym osobnikiem a dopiero jak Cię nie widzą zmieniasz się w intelektualną bestię. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 03-07-2011 o 23:53
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Nie czuj urazy Kolego wpkx, nie sprzedaję karnetów na publikację zdjęć "w celu" ani sam nie kupuję karnetów na komentowanie niczego co tu się pojawia.
Kiedyś nie lubiłem trąbek ni jazzu a teraz wywołują we mnie ( oczywiście nie wszystkie kawałki) coś co objawia się na mym ciele "gęsią skórką". Ujmijmy to w ten sposób że na dzień to zdjęcie nie wywołuje we mnie tych emocji.
Myślę, że powinieneś zadowolić się komplementem z mojej strony iż jesteś dla mnie ciekawym człowiekiem ( może głupio że tak twierdzę na podstawie kilku może kilkunastu zdjęć które tu widziałem) i o to chyba tutaj chodzi by wyrażać samego siebie przez to co się robi ...
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
Już Ci tłumaczę. Wg mnie poprostu celowo nie raz i nie dwa dajesz na forum tandetne zdjęcie z prowokującym tytułem. Zawsze po mniej pochlebnych recenzjach Forumowiczów nie raz dokręcasz śrubę i jeszcze bardziej przewrotnie odpisujesz. Poprostu zmuszasz ludzi do reakcji i kontrreakcji. Każesz popadać w dialog i mieć swoje zdanie. Nie wiem czy to pozytywne? Raczej tak gdyz zmuszasz aby starać się mysleć inaczej (cokolwiek to znaczy?) Tylko taka prowokacja jak się nie widzi twarzy/człowieka chyba może więcej szkody niż korzyści przynieść. Mnie to nie przeszadza. Tylko nie wiedzieć czemu właśnie tego drugiego dna szukam... o to Ci chodzi?
Skontaktuj się z nami