Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66

Wątek: Ulicznica

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    A może obraz wolnego a jadowitego ślimaczenia?
    No jednak miałem rację. Odgryzłeś się aczkolwiek kulturalnie i z dystansem. Jeszcze raz napiszę co kiedyś napisałem. Czasem jesteś świetny, zaskakujący, żywy i ciekawy w swojej twórczości. Ale większość czasu poprostu prowokujesz aby wypromować swoje jakże wiele mówiące pseudo. Zaskakujące, że może m.in. dzięki takiej działalności masz jedną z większych oglądalności na forum. Każdy wchodzi z ciekawości co też Nam Szanowny Wpkx zmalował. Ciekaw jestem Ciebie w rzeczywistości. Mocno prowokujesz...to pociąga. Tylko, że tak naprawdę możesz być spokojnym i cichym osobnikiem a dopiero jak Cię nie widzą zmieniasz się w intelektualną bestię. Pozdrawiam.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    No jednak miałem rację. Odgryzłeś się aczkolwiek kulturalnie i z dystansem.
    bo wpkx to lubi szczególnie wobec mojej osoby jestem jego ulubieńcem

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Uff, dobrze , ze w pore dowiedzialem sie o tych 95% ludzi uwiezionych w schematach i chyba zmienie to forum bo taka liczba mnie przeraza . Dzieki za info ...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

nie wiem co o tobie myślec
    czasem pokazujesz świetne zdjęcia, ale twoje "artyzmy" najczęsciej drażnią

Domyślnie

No jednak miałem rację. Odgryzłeś się aczkolwiek kulturalnie i z dystansem. Jeszcze raz napiszę co kiedyś napisałem. Czasem jesteś świetny, zaskakujący, żywy i ciekawy w swojej twórczości. Ale większość czasu poprostu prowokujesz aby wypromować swoje jakże wiele mówiące pseudo. Zaskakujące, że może m.in. dzięki takiej działalności masz jedną z większych oglądalności na forum. Każdy wchodzi z ciekawości co też Nam Szanowny Wpkx zmalował. Ciekaw jestem Ciebie w rzeczywistości. Mocno prowokujesz...to pociąga. Tylko, że tak naprawdę możesz być spokojnym i cichym osobnikiem a dopiero jak Cię nie widzą zmieniasz się w intelektualną bestię. Pozdrawiam.
    Zabiłeś mnie. Chyba sobie to wydrukuję...

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    bo wpkx to lubi szczególnie wobec mojej osoby jestem jego ulubieńcem
    Piotrusiu, Chłopcze Drogi... i Zasłużony!
    Wobec tego co napisał Kolega powyżej to przecież nobilitacja.
    Ostatnio edytowane przez wpkx ; 03-07-2011 o 23:53
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Zabiłeś mnie. Chyba sobie to wydrukuję...
    Nie bardzo łapię sens odpowiedzi Twej ale pewnie gdzie mi do Ciebie w pojmowaniu piękna, sztuki, rzeczywistości i świata. Jam Maluczki. Dla mnie działaj dalej może kiedys załapię. Tylko, że czasem łapie cholera! Może to juz choroba...mówiłem, że sączysz jad.

Domyślnie

Nie bardzo łapię sens odpowiedzi Twej ale pewnie gdzie mi do Ciebie w pojmowaniu piękna, sztuki, rzeczywistości i świata. Jam Maluczki. Dla mnie działaj dalej może kiedys załapię. Tylko, że czasem łapie cholera! Może to juz choroba...mówiłem, że sączysz jad.
    A może porozmawiamy poważnie? Bo z tym jadem to zwyczajnie pojechałeś. Nie wiem, czemu tak uważasz i komu rzekomo robię krzywdę. Piszę to bez cienia ironii - po prostu chciałbym wiedzieć.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

A może porozmawiamy poważnie? Bo z tym jadem to zwyczajnie pojechałeś. Nie wiem, czemu tak uważasz i komu rzekomo robię krzywdę. Piszę to bez cienia ironii - po prostu chciałbym wiedzieć.
    Już Ci tłumaczę. Wg mnie poprostu celowo nie raz i nie dwa dajesz na forum tandetne zdjęcie z prowokującym tytułem. Zawsze po mniej pochlebnych recenzjach Forumowiczów nie raz dokręcasz śrubę i jeszcze bardziej przewrotnie odpisujesz. Poprostu zmuszasz ludzi do reakcji i kontrreakcji. Każesz popadać w dialog i mieć swoje zdanie. Nie wiem czy to pozytywne? Raczej tak gdyz zmuszasz aby starać się mysleć inaczej (cokolwiek to znaczy?) Tylko taka prowokacja jak się nie widzi twarzy/człowieka chyba może więcej szkody niż korzyści przynieść. Mnie to nie przeszadza. Tylko nie wiedzieć czemu właśnie tego drugiego dna szukam... o to Ci chodzi?

Domyślnie

Już Ci tłumaczę. Wg mnie poprostu celowo nie raz i nie dwa dajesz na forum tandetne zdjęcie z prowokującym tytułem. Zawsze po mniej pochlebnych recenzjach Forumowiczów nie raz dokręcasz śrubę i jeszcze bardziej przewrotnie odpisujesz. Poprostu zmuszasz ludzi do reakcji i kontrreakcji. Każesz popadać w dialog i mieć swoje zdanie. Nie wiem czy to pozytywne? Raczej tak gdyz zmuszasz aby starać się mysleć inaczej (cokolwiek to znaczy?) Tylko taka prowokacja jak się nie widzi twarzy/człowieka chyba może więcej szkody niż korzyści przynieść. Mnie to nie przeszadza. Tylko nie wiedzieć czemu właśnie tego drugiego dna szukam... o to Ci chodzi?
    Dziękuję. Przynajmniej napisałeś coś konkretnego. Tylko, że po lekturze nie sądzę, abyś uwierzył, że nie wrzucam celowo "tandetnych" zdjęć. Ale napiszę, że jeśli wrzucam, to najzwyczajniej w świecie nie uważam ich za tandetne. Takimi stają się dopiero na Forum w opinii oglądających. A ja po prostu uczę się percepcji. Oceny pseudoobiektywnej, również samokrytyki. Jak każdy chyba, kto tutaj publikuje. Ale jeśli przy tym jestem personalnie atakowany to staram się jakoś zachować twarz. Więc gdzie tu sączenie jadu?
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Już Ci tłumaczę. Wg mnie po prostu celowo nie raz i nie dwa dajesz na forum tandetne zdjęcie z prowokującym tytułem. Zawsze po mniej pochlebnych recenzjach Forumowiczów nie raz dokręcasz śrubę i jeszcze bardziej przewrotnie odpisujesz. Po prostu zmuszasz ludzi do reakcji i kontrreakcji. Każesz popadać w dialog i mieć swoje zdanie. Nie wiem czy to pozytywne? Raczej tak gdyż zmuszasz aby starać się mysleć inaczej (cokolwiek to znaczy?) Tylko taka prowokacja jak się nie widzi twarzy/człowieka chyba może więcej szkody niż korzyści przynieść. Mnie to nie przeszkadza. Tylko nie wiedzieć czemu właśnie tego drugiego dna szukam... o to Ci chodzi?
    przepraszam, Drogi Ślimaku, ale trochę gonisz w piętkę.
    Czy posiadanie swojego, odmiennego od innych, zdania, jest czymś złym? Czy zmuszenie kogoś do wyartykułowania swoich myśli jest czymś nagannym?
    Jeżeli chodzi o mnie, to podoba mi się styl/maniera zdjęć wpkx-sa. Są inne niż dziesiątki, setki wycyzelowanych ujęć zamieszczanych na forum. Bronionych w dodatku przez agresywnych członków różnych TWA. Jednak te, z tego wątku, mi się nie podobają.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów