Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Totalny kicz
Gdybyś miał taką serię ( i ją pokazał) to pewnie byłaby to już sztuka![]()
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
Idąc tym tokiem rozumowania można wysnuć wniosek, że sztuka to szczególny przypadek kiczu... albo odwrotnie.
Szpa-ro-wa-nie... Ja bym do tego dodał jeszcze nieudolną konwersję z BW na kolor i nieudolną symulację ziarna.
I cóż Cię tak sprowokowało do zażenowania? Ucięte stopy?![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Miałem raczej na myśli że kicz może być sztuką ale nie jest to zasadą
Widzę tu Twoje zdjęcia i wiem, że to pokazałeś w jakimś celu choć nie wiem w jakim.. ( może po czasie podzielisz się wynikami testu
Jeśli wrzuciłeś je od tak to nie widzę celu bo jak sam wiesz jaj nie urywaa jeśli to ćwiczenia w obróbce te lepiej wydrukować malutkie i trzymać w "klaserze" :P
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
Obstawiam, że to jakiś stand/potykacz czy jak to tam nazwać![]()
O ile podobają mi się kolory twoich skanów to tutaj jakoś tak średnio wyszło![]()
Jedynka za mało opowiada. Twarz jest zbyt nachalna. Choć z drugiej strony tytuł sugeruje co chciałeś de facto pokazać.
Dwójka kadrowo kapitalna. I mam to gdzieś czy to przypadek czy nie.
Ulicznica umiejscowiona tam gdzie jej miejsce. Plus super dodatek - wypasiona fura w tle.
Nad głową antena, znak i wokół Bóg wie co jeszcze - jeden wielki burdel ... i dobrze - to w końcu ulica.
Wokół widać szare życie pokolorowane na maxa - tak widzi je roześmiana ulicznica.
Zapraszający uśmiech złapany genialnie.
I jak znam autora - nic tu nie jest dziełem przypadku.
Autorze, wspaniały portret. Pięknie pokazane emocje - duża zasługa modelki, choć i od Ciebie wymagało to na pewno dużego nakładu pracy twórczej. Konwersji z BW do koloru można by coś zarzucić ale ogólnie 5 z +.
![]()
Skontaktuj się z nami