Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 66

Wątek: Ulicznica

Domyślnie

Zdjęcie przedstawia facjatę młodej kobiety. Mogło się znaleźć i w dziale fotografia okolicznościowa, moda, glamour, portret a znalazło się w fotografia uliczna, reportaż. Wszystko jedno i nie o to chodzi w jakim jest dziale.
    Nie wdaję się w jałową dyskusję i życzę powodzenia nad doskonaleniem warsztatu i nowego Hassela

Domyślnie

A ja sie bardzo ciesze ze jest ktos taki jak wojtek na naszym forum
    Ktos kto ma nie tylko humorystyczne ale i specyficzne spojzenie na swiat i takie tez sa jego zdjecia
    Szkoda ze 95% tego forum to ludzie uwiezieni w schematach

( verus ta uwaga nie dotyczy ciebie, to taka ogolna konkluzja po czytaniu komentazy pod wiekszoscia zdjec)
    Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 02-07-2011 o 20:42
    Road to Manila

Domyślnie

Napisałbym , że można by było zrobić chociaż zaznaczenie na podstawie koloru, ale nie napiszę bo widzę , że sobie jaja robisz.
    Bardzo dobrze , hehehee.
    śliczna modelka
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Jaja sobie robię? Chyba kwadratowe...
    Ale po tym, co napisali verus i Mario to już będę musiał tego Hassla od tegoż ostatniego kupić.
    Dla jaj oczywiście. Jeszcze bardziej kwadratowych.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

conik
    Gość

Domyślnie

hm....takie popartowskie mocno...sie mi podoba...i widze ze swietna pozywka dla wymondrzaczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Szkoda ze 95% tego forum to ludzie uwiezieni w schematach
    Nie sposób się z tym nie zgodzić. Ja osobiście lubię sztukę wpkx, bo nie jest robiona od linijki i wzorów.
    Jest robiona tak jak czuje jej autor. To jego punkt widzenia, jego sposób na pokazanie części jego świata. Chwała mu za to! Owszem zdarzają mu się słabsze prace ale któż ich nie ma.
    Ja za każdym razem, gdy na forum pojawia się nowy wątek założony przez wpkx to zanim kliknę weń to biorę wielki oddech, bo wiem, że chwilę tam spędzę i co najważniejsze, będę musiał pomyśleć przy tym zdjęciu.
    Pomyśleć troszkę jak autor.

Co do samego zdjęcia pokazanego w tym wątku mi odpowiada odsłona numer 2 i znak na głową nie został przeze mnie zauważony jako pierwszy.

Działaj tak dalej, bo są tu ludzie którym Twój warsztat pasuje.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Piękne, bardziej wiejskie od misia na Krupówkach, o jak pocztówka z Kołobrzegu

Domyślnie

Pszaśne, kiczowate, disco bandżowate. Tyle, że sądzę iż nie o zdjęcia chodzi a tylko wywołanie emocji. Pewnie, że można łamać standardy i właśnie o to powinno chodzić zawsze ale tutaj to WPKX poprostu sączy jad. Prowokuję tandetą i oczekuje aby ludzie zobaczyli w tym WIELKĄ kulturę. Cieszę się że jesteś bo nudno by tu było. Tak to zawsze można na Ciebie wylac kubeł pomyjów...Ty jeszcze się z tego cieszysz. Może płatek miętowy na koniec?

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    ale tutaj to WPKX poprostu sączy jad. Prowokuję tandetą i oczekuje aby ludzie zobaczyli w tym WIELKĄ kultur
    dla mnie to takie trolowanie jest bez obrazy kolego wpkx, ale ubota za gnioty posłano na dno

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Uff, dobrze , ze w pore dowiedzialem sie o tych 95% ludzi uwiezionych w schematach i chyba zmienie to forum bo taka liczba mnie przeraza . Dzieki za info ...

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów