Close

Strona 55 z 79 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    zgłoś najlepiej do zarządcy
    Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Kartki z klatki z zakazem palenia znikają w minutach, a sytuacja jest codzienna...
    Czyli co? Nie mam wyjścia, muszę wąchać? Bosko...

Domyślnie

Zadzwoń pogadać do straży miejskiej. Niekoniecznie pomogą, ale coś poradzą zawsze.
    D800

Domyślnie

zarządca po poinformowaniu o fakcie łamania zakazu przez pracowników firmy zapewne zwróci się do właściciela tejże. A to już moze przynieśc lepszy skutek niż kartki. Może ale nie musi. Spróbowac nie zaszkodzi.

Domyślnie

zarządca po poinformowaniu o fakcie łamania zakazu przez pracowników firmy zapewne zwróci się do właściciela tejże. A to już moze przynieśc lepszy skutek niż kartki. Może ale nie musi. Spróbowac nie zaszkodzi.

Jeśli zarządca obiektu zgodnie z art. 5 ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych ustanowi zakaz palenia w obiekcie i oznaczy to stosownymi tabliczkami, to łamiącemu należy się 5 stówek mandatu:
    2. Kto pali wyroby tytoniowe w miejscach objętych zakazami określonymi w
    art. 5
    podlega karze grzywny do 500 zł.

Domyślnie

o proszę - raz zapłacą i się odechce. I credka będzie miała zapach fiołków na klatce

Domyślnie

ostatni papierosek był w sobotę wieczorem. Póki co się trzymam Ale już mam dośc obżerania się popcornem
    Polecam cytrusy. Bardzo pomagają w niwelowaniu chęci zajarania, a nie przyczyniają sie do otyłości. Kiedy rzucałem, pochłaniałem 2 kilo pomarańczy dziennie. Tej wiosny minie 11 lat, jak rzuciłem palenie, po 11 latach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Jeśli zarządca obiektu zgodnie z art. 5 ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych ustanowi zakaz palenia w obiekcie i oznaczy to stosownymi tabliczkami, to łamiącemu należy się 5 stówek mandatu:
    2. Kto pali wyroby tytoniowe w miejscach objętych zakazami określonymi w art. 5 podlega karze grzywny do 500 zł.
    A tak bardziej realnie, to kto ma im ten mandat wlepić? Mi raczej nie zapłacą
    Poważnie mówiąc, durna sytuacja, praktycznie bez wyjścia. Sąsiedzi dawno skulili ogony, chociaż im to przeszkadza tak samo jak i mnie.

Domyślnie

skrzyknijcie się z sąsiadami i napiszcie pisemko do zarzadcy. I oni juz pewnie podejmą własciwe kroki.

Domyślnie

Dokładnie, nękać zarządcę pismami, jak nie pomoże, to zgłosić Straży Miejskiej, że zarządca nie reaguje na wasze pisma, a smoluchy jak kopciły, tak kopcą.
    Ewentualnie w przypadku zauważenia dymu na klatce, zaatakować strumieniem z gaśnicy źródło dymu.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Ewentualnie w przypadku zauważenia dymu na klatce, zaatakować strumieniem z gaśnicy źródło dymu.
    to dobry patent - po takim wybruku pracownicy uznają Cie za delikatnie mówiąc niepoczytalna i w trosce o własną odziez będa schodzili na dwór Ryzukujesz jedynie reputacją

Strona 55 z 79 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów