Szukaj
A ja ostatnio przy okazji sesji foto zasmakowałem cygaro, ale takie tańsze więc bez rewelacji choć nie było złe![]()
Paliłem papierosy pod koniec liceum i na początku studiów. Teraz jestem na 4 roku i nie palę. To zabrzmi pewnie tak że nikt mi nie uwierzy ale tak naprawdę się nie uzależniłem chyba - rzuciłem z dnia na dzień jako postanowienie noworoczne i poszłopotem zdarzyły się tylko pojedyńcze sztuki ale to raz na dlugi czas...
rzuciłem 1szego lipca po 6latach palenia paczki dziennie, umówilismy się z drugą mą połową, że rzucamy od 1szego i tak się stało
bez żadnych tableteczek i innych![]()
podpis...
od 1 stycznia, ani jednego papierosa![]()
Ja po 15 latach palenia mocnych papierosów, przestałem z dnia na dzień. Nie rzucałem, po prostu przestały mi smakować i tak już będzie z sześć lat, jak ani jednego nie zapaliłem. Kilka razy w roku zapalę cygaro lub dobrą cygaretkę. I absolutnie nie ciągnie do papierosów.
Czego i innym życzę.
P.S. - jakiś rok temu to samo stało się z kawą - wcześniej po kilka siekier dziennie i nagle - kompletnie brak ochoty.
Starzeję się?
P.S.2 - no a mięsa to od 20 lat nie zjadam - też z dnia na dzień przestałem...
Czy jest na sali lekarz?
tak szczegolnie taka mocno przypieczona ma tyle substancji smolistych co paczka wypalonych papierosow![]()
D 300 - N 24-70D / T 12-24 PRO / SB - 800 / N 50 - 1,4 AFS
Najgorsze jest pierwsze 100 000 Zdjec
Skontaktuj się z nami