Close

Strona 57 z 70 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

jak najłatwiej zapamiętać datę urodzin swojej pani?
    Raz zapomnieć.
    Nie palę już chyba 12 lat. Najgorzej było na imprezach, przy alkoholu.
    Uważam, że najważniejsza jest motywacja. Jeżeli ktoś rzuca, bo np. modnie jest nie palić, to raczej mu się nie uda. Ja rzuciłem ze wstydu. Poszedłem z młodym na basen. W połowie dystansu stanąłem i zrobiłem rybkę. Młody zapytał "tata, co ty, basenu nie przepłyniesz?". Po wyjściu wyrzuciłem paczkę i od tamtej pory nie palę.
    Ostatnio edytowane przez miron19j ; 12-10-2012 o 09:53

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Łatwiej zacznie się dopiero po około 3 miesiącach. Nie puszczaj się!
    Faktycznie, jest lepiej. Ssanie w plucach sie zdarza zamiast być. Chociaz dzis w nocy snilo mi sie, ze palilem jednego za drugim...

Ale moge juz smialo powiedziec- nie pale od 3 miesiecy. Juz dawno odstawilem spray nikotynowy, odstawilem tez tabletki. Ani przez chwile nie bylem bardziej nerwowy, drazliwy czy inny niz normalnie. Przytylem kilka kilo ale to nie do konca wina braku papierosow.
    Ostatnio edytowane przez Boryszuk ; 04-11-2012 o 08:29
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Miewam bardzo silne "ssanie" w płucach, które zawsze utożsamiałem z nałogiem. Myślałem, że po kilku tygodniach mi przejdzie ale wciąż nie jest lekko, zwłaszcza rano. No nic, jeszcze trochę się pomęczę. Bo palenie rzuciłem bez dwóch zdań.

Domyślnie

Nikotyna uzależnia jak kokaina, więc "ssanie" nie jest niczym dziwnym. Ale Ty twardy jesteś, kawałek bibuły z suszonymi badylami Cię nie pokona.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

po 20latach palenia 5lat nie pale......wszystko od palacych smierdzi, dym przeszkadza.....ale bywaja takie momenty że ten dymek tak słdko zapachnie, a reka zadrży...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WtatoM Zobacz posta
    5lat nie pale.... ale bywaja takie momenty że ten dymek tak słdko zapachnie, a reka zadrży...
    Dlatego cały czas trzeba uważać bo nawet po 5 latach można zacząć ponownie. Sam się o tym przekonałem na własnej skórze... pierwszy raz nie paliłem 4 lata i jedna durna chwila załatwiła wszystko Tym razem wytrzymuję duuużo dłużej
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Eeeeeee no ja kurka z nudow popalam, tylko popalam, bo mi nie wolno palic, ale z tego do palenia jest malutki kroczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Eeeeeee no ja kurka z nudow popalam, tylko popalam, bo mi nie wolno palic, ale z tego do palenia jest malutki kroczek
    To nie pal. Skoro ja moglem rzucic to kazdy moze.

Cytat Zamieszczone przez witold68 Zobacz posta
    Palenie jest fajne...
    Jest fantastyczne. Ale skutki uboczne nie sa tego warte.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Ale skutki uboczne nie sa tego warte.
    Nie przesadzaj, te skutki to nic takiego.

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 57 z 70 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów