Close

Strona 27 z 79 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 786

Domyślnie

ekonet nawet nie wiesz jak mnie wkurzalo to wchodzenie do domku przez palarnie ale sam tam bym stal jeszcze dwa tygodnie temu, wiec nie czepialem sie tylko wdech i na wdechu przechodzilem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    ekonet nawet nie wiesz jak mnie wkurzalo to wchodzenie do domku przez palarnie ale sam tam bym stal jeszcze dwa tygodnie temu, wiec nie czepialem sie tylko wdech i na wdechu przechodzilem
    No to dobrze, że jednego mniej w palarni, niż na świecie. Tak trzymać.
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Ja nie pale ponad rok, paliłem jakieś-6-7 lat, jak kogoś to interesuje to polecam "easy way to stop smoking" gość palił 100 fajek dziennie przez 21 lat rzucił z dnia na dzień i napisał książkę, w Ameryce jest rozdawana za free z tego co wiem, tylko w Polsce tłumaczenie kosztuje, ale warto, jak ktoś zainteresowany piszcie na PW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aneheli Zobacz posta
    Ja nie pale ponad rok, paliłem jakieś-6-7 lat, jak kogoś to interesuje to polecam "easy way to stop smoking" gość palił 100 fajek dziennie przez 21 lat rzucił z dnia na dzień i napisał książkę, w Ameryce jest rozdawana za free z tego co wiem, tylko w Polsce tłumaczenie kosztuje, ale warto, jak ktoś zainteresowany piszcie na PW
    No tutaj chyba jest troche zainteresowanych, jak mozesz to zapodaj lekturke. Pozdr.

Domyślnie

a mnie dzis pyka 16 dzionek bez fajek,ale fajnie się liczy
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

pozniej juz nie liczysz tylko spokojnie oddychasz
    emeryt

Domyślnie

No ja tez mam 16 dzionek bez fajek, tyle ze w fabryce papierosow, ale trzymam sie dzielnie.

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    No ja tez mam 16 dzionek bez fajek, tyle ze w fabryce papierosow, ale trzymam sie dzielnie.
    Twardziel Ale paliłeś kiedyś, czy piszesz, że przeniesiono Cię z taśmy produkcyjnej do biura?

Talking Synapsy i dendryty pobudzić, nie ... plaster !!!

Cytat Zamieszczone przez aneheli Zobacz posta
    ...polecam "easy way to stop smoking" gość palił 100 fajek dziennie przez 21 lat rzucił z dnia na dzień i napisał książkę, ...
    Paliłem ok. 20 l. Extra Mocne , żarcia mogło zabraknąć. Fajek nigdy. Nie wychodziłem na balkon, do kibelka. Paliłem w domu. Przy kompie obowiązkowo popielniczka
    Nie palę ok. 10 l., przestałem z dnia na dzień.
    Z lenistwa. Nie chciało mi się iść do kiosku po fajki (sadyba na IVp., bez windy).
    Nie było żadnych "mocnych postanowień" typu: od poniedziałku, to ostatnia paczka.
    Jedyne co pamiętam to wq...., że nie kupiłem.
    A potem refleksja... może teraz !!! I już.... I tak już zostało ! Nie czuję się lepszy, gorszy, zdrowszy, itp. popierdułki !
    Tym co pomogło wytrwać były... zapachy wiosny. Przestałem w lutym. W marcu-kwietniu zacząłem czuć zapachy, których wcześniej nie znałem (czułem) Np. zapach świeżo rosnącej trawy !!!
    Wg. mnie nałóg tkwi w głowie Wiosna idzie więc mozę.... warto spróbować !!!
    Efekty uboczne: przez pierwsze 2-3 m-ce lodówkę na noc powinienem okręcać łańcuchem.
    Acha, ksiązki nie napisałem i nie mówie, że rzuciłem palenie. "Chwilowo nie palę", z tym że chwila trwa ok. 10 lat.
    Nie zaburzyły tego procesu: imprezki z gorzałką, towarzystwo osób palących, itp.
    Powodzenia Wszystkim, tym którzy próbują -
    - Janusz(W)
    "...Człowiek to jedyne zwierzę które się rumieni. I jedyne, które ma za co..." - Mark Twain

Domyślnie

ja tez 16 dzien bez papierosa, ale na razie luz. Nie mam ochoty zapalic, nie mysle prawie o tym, wiec jestem dobrej mysli

Strona 27 z 79 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów