Close

Strona 28 z 70 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    pebees
    Gość

Domyślnie

Ech, ludzie, po co się tak męczyć, potem za wypicie kawy trzeba dopłacać 5 dych... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._zaplacic.html

Domyślnie

Ja moge sie pochalić . Nie palę od pierwszego grudnia 2008r A paliłem nawet dwie ramki dzienie.
    A propos - nie pomagałem sobie żadnymi drażetkami ani przylepcami. Po prostu silna wola i wszystko.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-01-2009 o 18:16 Powód: ORTO! ("drarzetkami", "poprostu", "apropo")
    NIKON D80+grip+ NISSIN Di622+ SB-600+ velbon DF-60 N 50 f1.8 N 18-105 VR i N 70-300 VR
    I masa gadżetów.

Domyślnie

ebstein problem leży w naszej głowie, może taka metoda dla klienta jest skuteczna bo wierzy w to wszystko
    tak przy okazji mija 29 dzień

Domyślnie

Pewnie że leży w głowie. Taka już natura uzależnienia. Serdeczne gratulacje dla Was, że dajecie radę, trzymajcie się. Staram się Was tylko przestrzec przed wyrzucaniem kasy, można lepiej ją wydać na np. AF-S 50/1,4

pebees
    Gość

Domyślnie

hackermuz 29 dzień marzeń o papierosie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    właśnie powiem Ci, że nie 29 dzień radości z niewydawania pieniędzy na ten shit, że o zdrowiu nie wspomnę

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Przemuś, on rzuci i nie będzie palił a Ty biedaku dalej będziesz kopcił jak lokomotywa i zazdrościł że jemu się udało a Tobie woli nie wystarczyło - bo przecież Ty palisz, prawda ? .
    A nawet jak mu się łapa powinie to i tak będzie wygrany - próbował raz - nie wyszło, uda się następnym razem. Trzeba mieć żelazne jaja żeby rzucić palenie - nie każdy je ma.
    "Palę bo lubię" - śmiech na sali

hackermuz - trzymaj się chłopie - już masz bliżej jak dalej
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-01-2009 o 01:10 Powód: łapa się może powinąć, a nie "podwinąć" ;)

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Przemuś, on rzuci i nie będzie palił a Ty biedaku dalej będziesz kopcił jak lokomotywa i zazdrościł że jemu się udało a Tobie woli nie wystarczyło - bo przecież Ty palisz, prawda ? .
    Próbowałem już wszystkiego, poza bioenergoterapią i innymi tajskimi metodami Żadne zybany, tabeksy i inne gówna nie pomogły, niestety
    Trzeba mieć żelazne jaja żeby rzucić palenie
    Nieprawda
    "Palę bo lubię" - śmiech na sali
    Zawsze to powtarzam. Bo zazwyczaj lubi się jednak palić
    hackermuz - trzymaj się chłopie - już masz bliżej jak dalej
    Ale bliżej czego ma?

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Próbowałem już wszystkiego, poza bioenergoterapią i innymi tajskimi metodami Żadne zybany, tabeksy i inne gówna nie pomogły, niestety
    A wola? Próbowałeś silnej woli?

Nieprawda
    Ano niestety prawda.

Zawsze to powtarzam. Bo zazwyczaj lubi się jednak palić
    nie, lubi się na początku. Później to tylko człowiek się usprawiedliwia przed samym sobą.

Ale bliżej czego ma?
    Bliżej dnia kiedy jego organizm będzie czysty. Kiedy mózg już nie będzie potrzebował nikotyny i nie będzie się jej domagał. I będzie wolny od tego gówna.

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    A wola? Próbowałeś silnej woli?
    Nie miałem od kogo pożyczyć
    Bliżej dnia kiedy jego organizm będzie czysty. Kiedy mózg już nie będzie potrzebował nikotyny i nie będzie się jej domagał. I będzie wolny od tego gówna.
    Czyli bliżej nigdy?

Strona 28 z 70 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów