Szukaj
19 poranek bez papierosa, chwilami ciągnie aż mnie cholera bierze
mam dziwne napady złości, z byle głupich powodów, trwają krótko i znikają tak nagle jak się pojawiły
to normalne?
Chyba tak. Przynajmniej ja tak miałem...
Minęło mi po 2-3 miesiącach. W sumie objaw ten wyszedł mi, i mojej żonie, "na plus" - Ona zobaczyła swój ZNP z mojego punktu widzenia, a ja z Jej... Lepiej się teraz rozumiemy w czasie "tych" dni.
(może to i szowinistyczne, ale prawdziwe)
Wilus jak już 19 dni minęło i nie palisz to masz wszystko za sobą, najgorsze minęło, bo przecież pierwsze dni są najgorsze a potem to już z górki, trudniej nie będzie tylko łatwiej.
Grunt, to się nie naprężać przy rzucaniu palenia. Jak wyjdzie to wyjdzie, nie powinno być to traktowane jako być albo nie być.
Nie palę, bo nie mam ochoty. Gdybym miał, to bym zapalił.......
Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
Prywatnie: http://lopal/blogspot.com
Ależ Wy mnie wku....rzacie![]()
Nie wiem czy było, ale że pomogło to piszę.
Rzuciłem palenie w lutym ub.r. wspierając się lekiem o nazwie Champix. Internetowy program wsparcia jaki firma proponuje wydawał mi się na początku śmieszny ale... był skuteczny.
Nie pierwzy raz rzucałemwięc dodam, że pomocne jest równoczesne uprawianie jakiegoś sportu, który pozwoli odczuć różnicę w kondycji.
Zdarzyło mi się zapalić po kilku miesiącach do piwa i powiem, że mi papieros nie smakował![]()
u mnie też 19 dni, skręcało przez pierwsze dwa teraz loozikPrzeszedłem też przez dwie rzeczy których się bałem, zjazd na uczelni i knajpa ze znajomymi (sami palacze)
![]()
TRZY TYGODNIE!!! Ale duma![]()
Skontaktuj się z nami