Close

Strona 17 z 70 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Widzę, że rośnie rola naszego forum w terapii antynikotynowej członków . Trzymam kciuki za wszystkich, którzy jeszcze zmagają się z tym gównem.

Domyślnie

Dzień drugi bez papierosa właśnie mija...
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

puchbeary
    Gość

Domyślnie

jak już wcześniej gdzieś pisałem - zaczynam 6 rok bez papierosa - do fajki i dobrego tytoniu to mnie może i czasem ciągnie ale to dla przyjemności posiedzenia przy kawie. Od papierosów mnie odrzuca - zero chcicy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    jak już wcześniej gdzieś pisałem - zaczynam 6 rok bez papierosa - do fajki i dobrego tytoniu to mnie może i czasem ciągnie ale to dla przyjemności posiedzenia przy kawie. Od papierosów mnie odrzuca - zero chcicy.
    Nikotynizm to nałóg, którego nie rozumiem. Mogę pojąć uzależnienie od pieniędzy, od pracy, od seksu, od alkoholu (dobrego) nawet... Ale od czegoś tak cuchnącego?! Podam rękę palaczowi i czuję to nawet po dwukrotnym umyciu (może nie chirurgucznym) rąk. Ubrania kupione w sklepie, gdzie ekspedienci palą, są dla mnie nie do użytku. Gdy w wojsku pracowałem w centrali telefonicznej, miałem za współpracowników cywilów - nałogowych palaczy. Kopcili okropnie, non-stop. Próbowałem też parę razy palić, ale po prostu zawsze mnie odrzucało.
    Konkluzja? Nie da się zrozumieć tego nałogu i tych, którzy to lubią i w tym tkwią.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 02-01-2009 o 22:30
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Konkluzja? Nie da się zrozumieć tego nałogu i tych, którzy to lubią i w tym tkwią.
    Szczęściarz z ciebie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Nikotynizm to nałóg, którego nie rozumiem. Mogę pojąć uzależnienie od pieniędzy, od pracy, od seksu, od alkoholu (dobrego)
    Każdy nałóg jest taki sam,różnica polega na "uzależniaczu".Żeby zrozumieć uzależnionego należałoby być uzależnionym od tego,ja to wiem bo paliłem 25 lat z okładem
    Podam rękę palaczowi i czuję to nawet po dwukrotnym umyciu (może nie chirurgucznym) rąk. Ubrania kupione w sklepie, gdzie ekspedienci palą, są dla mnie nie do użytku.
    Po niepaleniu przez 4 lata 1 miesiąc i 3 dni, też to mam.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

a szysza sie liczy ?
    emeryt

Domyślnie

Hi
    Jest nas w pracy trzech i boss i tak postanowilismy od 31 grudnia przestac palić. Dlaczego od 31-go? To najlepsza metoda sprawdzenia sie: impreza na sylwestra tyle pokus aby zapalić a ty mówisz - NIE. I nie paliliśmy. Dzisiaj mija już 2 styczeń i jak dotąd nie palimy . ciekawe jak długo???.

Ja juz mialem kilka takich okresow w swoim zyciu ze nie palilem ale jakoś koledzy, towarzystwo, wypad do pubu i jakoś znalazł sie papieros w ustach. Ale tym razem mam nadzieje, że nie zapale....

Pozdrowienia dla wszystkich.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-01-2009 o 01:03 Powód: pis. ("dotąt")
    Nikon D80/D90/D610 + N24-70 + N80-200 + SB-900
    Kilka moich fotek

Domyślnie

no i jak tam Panowie (i Panie? )wam idzie? Ja już 7 dni bez fajki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    no i jak tam Panowie (i Panie? )wam idzie? Ja już 7 dni bez fajki
    ja tez, ogólnie jest całkiem spoko - 13 lat paliłem, mam nadzieje ze juz ani jednego dnia więcej

Strona 17 z 70 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów