Close

Strona 17 z 23 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 224

Domyślnie

trzymają WB i parametry (masz światłomierz?)?

Domyślnie

ostatnio dostalem linka do strony Fotosklepik na ktorej piszą:
    "Fotosklepik zaprzestał dystrybucji wyrobów Quantuum z powodu licznych awarii i trudności z realizacją reklamacji u importera".
    (http://fotosklepik.pl/index.php?prod...ct&prod_id=148)
    czy ktos cos wie na temat awaryjnosci quantuum i problemow z reklamacja?
    planuje zrobic domowe studio i juz sie zdecydowalem ze kupuje wlasnie quantuum i nagle czytam cos takiego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janekr Zobacz posta
    ostatnio dostalem linka do strony Fotosklepik na ktorej piszą:
    "Fotosklepik zaprzestał dystrybucji wyrobów Quantuum z powodu licznych awarii i trudności z realizacją reklamacji u importera".
    (http://fotosklepik.pl/index.php?prod...ct&prod_id=148)
    czy ktos cos wie na temat awaryjnosci quantuum i problemow z reklamacja?
    planuje zrobic domowe studio i juz sie zdecydowalem ze kupuje wlasnie quantuum i nagle czytam cos takiego...
    Z kolei na stronie Quantuuma jest taka wiadomość:
    Warszawa

Z uwagi na niska jakosc obslugi klienta oraz klopoty z kontaktem fotosklepik ( fotosklepik.pl ) stracil prawo do dystrybucji produktów Quantuum na terenie Warszawy.

Sprzet zakupiony poprzez fotosklepik.pl w przypadku problemów prosimy odsylac bezposrednio na nasz adres z uwagi na niewlasciwe traktowanie przesylek przez fotosklepik.pl i mozliwosc dodatkowego uszkodzenia sprzetu.

I kto mówi prawdę? Sam miałem już złożony zestawik do studia z oferty Quantuuma, ale zdaje się że się wstrzymam z zakupem...
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Bartek fajną masz stronkę , a w niej świetne zdjęcie pomostu z moim krzesełkiem wędkarskim, echhhhhhhh
    heh, dopiero teraz zauważyłem ten dopisek

dzięki... stronę sam robiłem... niebawem będzie inna, bardziej teges...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaqb81 Zobacz posta
    I kto mówi prawdę? Sam miałem już złożony zestawik do studia z oferty Quantuuma, ale zdaje się że się wstrzymam z zakupem...
    Wiesz nie chce wchodzic w polemike z Cezarym Dybowskim, wlascicielem fotosklepiku. Nie bede sie tez rozpisywac na temat tego jak wygladala sprzedaz przez niego prowadzona i obsluga klienta. Mysle natomiast, ze najlepszym swiadectwem dzialania tego sprzetu sa opinie forumowiczow. Wielu z nich kupowalo Quantuumy, nie bylo jakichklowiek problemow. Recenzje sam mozesz poczytac.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling Zobacz posta
    Wiesz nie chce wchodzic w polemike z Cezarym Dybowskim, wlascicielem fotosklepiku. Nie bede sie tez rozpisywac na temat tego jak wygladala sprzedaz przez niego prowadzona i obsluga klienta. Mysle natomiast, ze najlepszym swiadectwem dzialania tego sprzetu sa opinie forumowiczow. Wielu z nich kupowalo Quantuumy, nie bylo jakichklowiek problemow. Recenzje sam mozesz poczytac.
    Nie postawiłem krzyżyka na Quantummie. Już dawno czytałem na stronie Quantuuma na temat fotosklepiku, ale wczoraj dowiedziałem się w jednym z postów opinie fotosklepiku, której nie znałem wcześniej. Dlatego też napisałem że wstrzymam się z zakupem(ale nie powiedziałem że nie kupię). Z doświadczenia wiem (sam jestem sprzedawca) że na temat sprzedawców są różne opinie. Ale prawda jest zawsze po środku.
    W emailu do mnie pisałeś jakiś tydzień temu że macie mieć nowości i dlatego też czekam cierpliwie aż będą one podane na stronie Quantuuma. Zobaczę co to będzie i wtedy...
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

A mnie interesuje jeszcze serwis pogwarancyjny.
    Co się stanie, jeżeli zepsuje się ona po gwarancji? Czy trzeba kupić nową, czy ją ktoś naprawi?

Domyślnie

Oczywiscie jest serwis pogwarancyjny.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    No i zakupione na początek o mocy 600 WAT. Od razu rzuca się w oczka porządne wykonanie i kawał przemyślanej roboty. Wszystko ładnie spasowane i zajebongo błyskanie tylko nie potrafię tego opanować ale spoko trochę czasu trzeba. Statyw tylko jakoś chybotliwy ?
    Biorę w rękę jedną lampę R600 w drugą rękę SB800 i normalnie ze zdziwienia wyjsć nie mogę jak ten Nikon zdziera z nas za te małe błyskacze.
    Robin - statyw chybotliwy? A który model kupiłeś?

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling Zobacz posta
    Mysle natomiast, ze najlepszym swiadectwem dzialania tego sprzetu sa opinie forumowiczow. Wielu z nich kupowalo Quantuumy, nie bylo jakichklowiek problemow. Recenzje sam mozesz poczytac.
    taaaaa .. kilkukrotnie wysylalem maila z zapytaniem o cennik .. potem cennik podeslal mi jeden z forumowiczow ... wiec wyslalem zamowienie .. tak testowo .. i tez nic chyba firma foto-tip ma mojego maila w ignorowanych

Strona 17 z 23 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów