trzymają WB i parametry (masz światłomierz?)?
Szukaj
trzymają WB i parametry (masz światłomierz?)?
ostatnio dostalem linka do strony Fotosklepik na ktorej piszą:
"Fotosklepik zaprzestał dystrybucji wyrobów Quantuum z powodu licznych awarii i trudności z realizacją reklamacji u importera".
(http://fotosklepik.pl/index.php?prod...ct&prod_id=148)
czy ktos cos wie na temat awaryjnosci quantuum i problemow z reklamacja?
planuje zrobic domowe studio i juz sie zdecydowalem ze kupuje wlasnie quantuum i nagle czytam cos takiego...
Z kolei na stronie Quantuuma jest taka wiadomość:
Warszawa
Z uwagi na niska jakosc obslugi klienta oraz klopoty z kontaktem fotosklepik ( fotosklepik.pl ) stracil prawo do dystrybucji produktów Quantuum na terenie Warszawy.
Sprzet zakupiony poprzez fotosklepik.pl w przypadku problemów prosimy odsylac bezposrednio na nasz adres z uwagi na niewlasciwe traktowanie przesylek przez fotosklepik.pl i mozliwosc dodatkowego uszkodzenia sprzetu.
I kto mówi prawdę? Sam miałem już złożony zestawik do studia z oferty Quantuuma, ale zdaje się że się wstrzymam z zakupem...
De czy'sta + szkliwo
Wiesz nie chce wchodzic w polemike z Cezarym Dybowskim, wlascicielem fotosklepiku. Nie bede sie tez rozpisywac na temat tego jak wygladala sprzedaz przez niego prowadzona i obsluga klienta. Mysle natomiast, ze najlepszym swiadectwem dzialania tego sprzetu sa opinie forumowiczow. Wielu z nich kupowalo Quantuumy, nie bylo jakichklowiek problemow. Recenzje sam mozesz poczytac.
Nie postawiłem krzyżyka na Quantummie. Już dawno czytałem na stronie Quantuuma na temat fotosklepiku, ale wczoraj dowiedziałem się w jednym z postów opinie fotosklepiku, której nie znałem wcześniej. Dlatego też napisałem że wstrzymam się z zakupem(ale nie powiedziałem że nie kupię). Z doświadczenia wiem (sam jestem sprzedawca) że na temat sprzedawców są różne opinie. Ale prawda jest zawsze po środku.
W emailu do mnie pisałeś jakiś tydzień temu że macie mieć nowości i dlatego też czekam cierpliwie aż będą one podane na stronie Quantuuma. Zobaczę co to będzie i wtedy...![]()
De czy'sta + szkliwo
A mnie interesuje jeszcze serwis pogwarancyjny.
Co się stanie, jeżeli zepsuje się ona po gwarancji? Czy trzeba kupić nową, czy ją ktoś naprawi?
Skontaktuj się z nami