Widzę że na siłę wypierasz rzeczywistość. Najpierw lemingi teraz trolle. Cały świat strollowany przez Rosjan![]()
Szukaj
Widzę że na siłę wypierasz rzeczywistość. Najpierw lemingi teraz trolle. Cały świat strollowany przez Rosjan![]()
Koledzy zabrnęli w teorie spiskowe, dla mnie to wyższy poziom abstrakcji. Konkrety zobaczymy w swoich portfelach (oby jak najmniejsze).
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Trudno nazwać teorią spiskową oficjalne wystąpienie. Gdzie jeszcze jasno powiedziano co nastąpi. Można pospekulować o wynikach takich decyzji.
Ciekawe że USA tylko lotów z UK nie odwołała.
- - - - kolejny post - - - - - -
Masz racje, co nie zmienia faktu że w tej sytuacji to samonakręcająca się sprężyna i nie trzeba nic robić. Takie same wieści czytam na angielskich stronach, mam też rodzine w Niemczech, Norwegii i Kanadzie. Jak narazie to UK szykuje nam największy hard core od czasów IIWŚ. Zwłaszcza że ich służba zdrowia to dramat. Paracetamol i Hindusi szukający informacji na googlu co ci może być jak paracetamol nie działa.
Nie, to nie jest artykul dla ludzi myslacych i krytycznych. Bo jest napisanych na ONECIE. To jest dno i metr mulu w poziomie dziennikarstwa. Poziom Faktu i Superexpresu.
Przeczytalem te wynurzenia z prymitywnym obliczonym na clickbite tytulem.
Naprawde wstyd takie cos linkowac...
W Polsce zamknieto szkoly przy 25 zarazonych, odwolano imprezy masowe, zamknieto bary, gastronomie, zakaz zgromadzen powyzej 50 osob itp.
I mamy 103 zarazonych, 13 wyleczen i 3 zgony.
Czyt wogole zadales sobie trud uzyskania wiarygodnych informacji, weryfikacji w kilku zrodlach. Chyba nie, tylko przeczytales i zalinkowales ONET.
Garsc ogolnych informacji;
We Wloszech odwolano imprezy masowe ale nie zamknieto lokali gastronomicznych. Efektem czego ogromna rzesza ludzi popedzila do pubow i barow ogladac rozgrywki.
Szkoly zamkneli dopiero przy kilku tysiacach zarazonych. I maja teraz tragedie. Wskaznik umieralnosci na wirusa jest powyzej 10% bo po prostu nie ma miejsca dla chorych. Wspolczynnik "pojemnosci" sluzb medycznych zostal juz dawno przekroczony.
Liczba zakzonych jest juz powyzej 20 tys.
W Hiszpani, ktora tez zamknela szkoly dopiero przy kilku tysiacach zakazonych - 1,8 tys w ciagu ostatniej doby przy lacznej liczbie zakazonych okolo 6 tys.
Oczywiscie tam zaczelo sie to wczesniej, ale cieli delikatnie skalpelem zamiast prymitywnie ja my siekiera po calosci - uzywajac jezyka w stylu tego artykulu.
P.s
Rly, Onet. To tylk oociupinke wyzej z wiarygodnoscia od Pudelka. Choc tam przynajmniej nie zajmuja sie powaznymi tematami.
Naprawde radze poczytac jakies bardziej wiarygodne zrodla i koniecznei kilka.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
W USA też objawy lekkiej paniki. Nie mogę kupić papieru toaletowego, cholera...
A poza tym myślę, że ten Brytol z Chin może mieć rację - najlepsza będzie podgrzana whisky.
@krzysztofz24 Skąd info o wyleczonych? Pierwsze słyszę.
PS. Onet ssie.![]()
Ostatnio edytowane przez jurkarol ; 14-03-2020 o 22:45
@david555
Nikt nie musi nigdzie mnie prowadzić, parę rzeczy paru autorów przeczytałem. Ty jak widzę masz receptę i odpowiedź na wszystkie problemy świata. Wiem, że o trudno, ale spróbuj nie obrażać innych. Wiem też, że jesteś najmądrzejszy i ogólnie the best, nie musisz próbować udowadniać tego na każdym kroku.
- - - - kolejny post - - - - - -
Krzysztof, już pisałem, nawet bym z Tobą podyskutował, ale napisz to po polsku. Tylko tyle.
O. Ciekawe.
Korzystam z koronawirus.live, a tam jeszcze nic nie podali. Choć ostatnia aktualizacja była dwie godziny temu, więc może coś jeszcze wypłynie.
Skontaktuj się z nami