Close

Strona 7 z 90 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 898

Wątek: COVID-19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    @krzysztofz24 Skąd info o wyleczonych? Pierwsze słyszę.
    PS. Onet ssie.
    Tu masz aktualizowane w miarę na bieżąco dane:
    https://www.gdziewirus.pl/?mapa=polski
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poste Zobacz posta
    ...Konkrety zobaczymy w swoich portfelach (oby jak najmniejsze).
    Jestem "ciekawy", czy również byłbyś taki sceptyczny do działań rządu gdybyś był w wieku 60+, czy na emeryturze. Wiadomo, że takie osoby są najbardziej narażone na ten najgorszy scenariusz

Cytat Zamieszczone przez jurkarol Zobacz posta
    ...Znajoma z UK mówi, że władze nie przejmują się, traktują to jak grypę, która przetrwasz albo nie, pomocy żadnej
    Zatrważające

Domyślnie

Ja te mapkę śledzę od dłuższego czasu. Ale widzę że jest już słabo aktualizowana albo wcale
    https://www.arcgis.com/apps/opsdashb...23467b48e9ecf6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurkarol Zobacz posta

Znajoma z UK mówi, że władze nie przejmują się, traktują to jak grypę, która przetrwasz albo nie, pomocy żadnej
    Taka jest prawda za tydzień może być inny mix wirusów , co by było gdyby wirus grypy zaprzyjaźnił się z wirusem Denga , Ebola , Zachodniego Nilu ? W 3 mies kilkadziesiąt milionów martwych ludzi .
    Dobranoc .
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    @krzysztofz24 Skąd info o wyleczonych? Pierwsze słyszę.
    PS. Onet ssie.
    Z TVN i TVP - dwa zwalczajace sie zrodla. Czyli musi byc prawda.
    I jeszcze w paru miejscach obilo mi sie oczy.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Niepokoi mnie ta wypowiedź, jakaś niejasna
    "
    18:47

Premier apeluje, by Polacy unikali w najbliższych dniach i tygodniach kontaktów ze starszymi bliskimi.

- Chodzi o odizolowanie osób, które mogą być w sposób bezwiedny i niezamierzony - a często tak się dzieje w przypadku dzieci - nosicielami koronawirusa."

" Odizolowanie osób" czy "OD osób" , czyli od dzieci?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    @And.N - wchodzimy na teren metafizyki, ale 10 lat temu autentycznie mieliśmy też w Polsce 180 zgonów z powodu innego wirusa grypy.
    Tyle, że ówczesny rząd zamiótł wszystko pod dywan, a nawet mało kto wiedział o zagrożeniach.
    Co roku umiera na grypę kilkadziesiąt osób, ale 180 to faktycznie sporo.
    Czy możesz podać skąd masz takie dane? Plotki internetowe się nie liczą. Liczy się PZH, lub inna poważna instytucja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poste Zobacz posta
    @david555

Krzysztof, już pisałem, nawet bym z Tobą podyskutował, ale napisz to po polsku. Tylko tyle.
    Czyli wracamy do braku polskich znakow?...no dobra.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Co roku umiera na grypę kilkadziesiąt osób, ale 180 to faktycznie sporo.
    Czy możesz podać skąd masz takie dane? Plotki internetowe się nie liczą. Liczy się PZH, lub inna poważna instytucja.
    Prsedstawiciel służb sanitarnych przekazał taką informację w mediach telewizyjnych.

Nie weryfikowałem.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez And.N Zobacz posta
    Jestem "ciekawy", czy również byłbyś taki sceptyczny do działań rządu gdybyś był w wieku 60+, czy na emeryturze. Wiadomo, że takie osoby są najbardziej narażone na ten najgorszy scenariusz

...:
    Czuję się odpowiedzialny za kilka takich osób, to gorsze niż sam byłbym w tym wieku, możesz mi uwierzyć. Po prostu uważam, że jest sporo przestrzeni pomiędzy nie robieniem nic (jak było dotychczas-do wczoraj powiedzmy-w sferze realnej) a tym, co nam zaserwowano. Minimum moim zdaniem jest takie, że środki te powinny być stopniowane z uwzględnieniem na wpływ na gospodarkę. Choć to może źle powiedziane, z uwzględnieniem wpływu na setki tysięcy czy wręcz miliony zatrudnionych na tzw. śmieciowych umowach czy drobnych przedsiębiorców.

Strona 7 z 90 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów