Miej litość Jacku. Myślisz, że jestem jedyny, który chce małych szkieł? Czym się to różni od tego o czym Ty piszesz. Gdy ja piszę o swoich potrzebach, to zarzucasz mi, że w ogóle nie myślę o innych a jak Ty piszesz o Tobie i innych pro to kierujesz się troską o nas? Przeczytaj co napisałeś o mnie i innych w pierwszym poście a potem się zastanów czy Twój punkt widzenia tak bardzo się różni od mojego. Mam też szkła z przejściówkami, nie jestem wrogiem przejściówek. Zupełnie nie o tym pisałem. Nie wmawiaj mi czego chcę i co napisałem, bo się mijasz z prawdą. W moim systemie nie ma wszystkiego co bym chciał, w nowych też nie ma więc nie jest to tak, że mogę sobie kupić co chcę. Ale i nie o tym była dyskusja. Napisałem o czym była w poście powyżej i zupełnie nie rozumiem czemu poruszasz jakieś problemy pro, prestiżu itd. Ja rozumiem, że wszystkich trzeba nakarmić, ale nie o tym rozmawialiśmy. Dla przypomnienia. Istnieje uzasadnione przypuszczenie, że natywne szkła nie będą należeć do najtańszych, z czym się zgadzam, i przejściówka nie dla wszystkich jest satysfakcjonującym rozwiązaniem (czego jestem pewny). Stwierdzenie faktów i tyle. A cała dyskusja, którą rozpętałeś o tym, że nie rozumiemy waszych potrzeb to jakieś nieporozumienie więc nie czaję dlaczego mi to wmawiasz.
Porównanie wielkości zoomów Canona:
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami